counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (24/2) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (24/2) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (24/2) - Powered by Cherī up

Οι Παρασκευές πριν από τα τριήμερα είναι απόλαυση. Ξέρεις ότι σε λίγες ώρες φεύγεις από τη δουλειά και για τρεις ημέρες δε θα σε απασχολήσει κανείς για επαγγελματικά θέματα (συνήθως όχι πάντα και αναλόγως και τη δουλειά)...

Πριν σας δώσω τις ευχές μου, αλλά και κάποιες προτάσεις για εκδηλώσεις που έχω ακούσει ότι θα γίνουν στην Αττική και όχι μόνο, πάμε να δούμε τα Likes και τα Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Βλέποντας τη συνέντευξη της Ζέτας Μακρυπούλια στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μου ήρθαν στο νου τέσσερις λέξεις. Γοητεία, μυστήριο, μυαλό και λάμψη. Υπέροχη Ζέτα, θα έπρεπε να την κλωνοποιήσουμε για να κάνει όλα αυτά που θα μπορούσε στον καλλιτεχνικό χώρο.
  • Η Έλλη Κοκκίνου πανέμορφη, την έβλεπα και σήμερα στη Φαίη κι έλαμπε.
  • Στην κοπή πίτας του ALPHA χτες το βράδυ συνομίλησα με τον Άκη Πετρετζίκη και κάποια στιγμή καθίσαμε και στο ίδιο τραπέζι. Θυμήθηκα για άλλη μια φορά ότι είναι από τους ελάχιστους τόσο προβεβλημένους και επιτυχημένους ανθρώπους που ο χαρακτήρας τους δεν έχει αλλάξει στο ελάχιστο και είναι ο ίδιος Άκης που γνώρισα πολλά χρόνια πριν, όταν ακόμα ήταν φιναλίστ του Master Chef.

  • Like στον Γιώργο Αγγελόπουλο που δεν είπε μόνο ότι έκλεισε ο κύκλος του Survivor γι΄ αυτόν, αλλά το έκανε και πράξη. Ο άνθρωπος έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες που δεν χωράνε μέσα σε ένα ριάλιτι επιβίωσης, ειδικά όπως έχει γίνει φέτος.
  • Γέλασα τόσο με το μαύρο t-shirt που παίζει παντού στα social media ως "αποκριάτικη στολή" Βασίλης Μπισμπίκης.
  • Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ξεκινάει πολύ σύντομα ραδιοφωνική εκπομπή στον easy 97,2. Ένας σπουδαίος και αγαπημένος καλλιτέχνης που μας συντροφεύει χρόνια με τα τραγούδια του, πλέον θα γίνει και η ραδιοφωνική μας παρέα.

Dislikes 

  • Η παραγωγή του Survivor All Star την τερμάτισε την κιτρινίλα την ώρα του επάθλου επικοινωνίας, εκτός των άλλων, γράφοντας δίπλα από το όνομα της Καρολίνας που έστειλε μήνυμα στον Μάριο "φίλη; , σύντροφος;"
  • Όσο κι αν έκαναν πολλές προσπάθειες να σώσουν τον γάμο τους η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου δεν τα κατάφεραν. Τα καλύτερα να έρθουν και για τους δύο.
  • Στο "Πρωινό μας" παίξανε τη συνέντευξη του Βασίλη Νομικού στην Τίνα Μεσσαροπούλου, όπου ο παρουσιαστής μίλησε για τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε τόσο σύντομα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Άβολο.
  • Η Super Κική δεν έκανε καμία δήλωση στις κάμερες για να τα πει όλα μέσω Instagram. Τι σχόλιο να κάνει κανείς για αυτή την περίπτωση;
  • Ο Ανδρέας Μικρούτσικος περνάει δύσκολα στην εντατική και του εύχομαι ολόψυχα να έχει άμεση ανάρρωση

Bonus Extra "Likes"

Όσοι μείνετε στην Αττική υπάρχουν παντού εκδηλώσεις για να περάσετε όμορφα χωρίς να ξοδέψετε χρήματα! Για παράδειγμα στο Εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου έχει διάφορες συναυλίες. Σήμερα θα τραγουδήσει εκεί στις 19:00 η Αναστασία και η Άσπα, αύριο στις 20:00 ο Γιάννης Πλούταρχος και την Κυριακή ο Πέτρος Ιακωβίδης και ο Γιώργος Λιβάνης. Στο Χαϊδάρι, επίσης, το βράδυ του Σαββάτου και το μεσημέρι της Κυριακής πραγματοποιούνται δυο μεγάλες καρναβαλικές παρελάσεις. Σίγουρα γίνονται και άλλες πολλές στους υπόλοιπους δήμους αλλά αυτές έτυχα να ακούσω.

Και στην υπόλοιπη Ελλάδα, όμως,έχουν πολύ ωραίες εκδηλώσεις. Να μην μιλήσω για την Πάτρα με το μεγαλύτερο καρναβάλι της χώρας μας, ή της Ξάνθης που είναι το πιο ξακουστό στη βόρεια Ελλάδα και έχω περάσει καταπληκτικά σε αυτό.

Επίσης, την Κυριακή στην Ιεράπετρα της Κρήτης θα γιορτάσουν το καρναβάλι με παρουσιαστή τον Σάββα Πούμπουρα.

Το Σάββατο στις 18:30 ο Γιώργος Τσαλίκης θα παρουσιάσει το καρναβάλι στην Ανδραβίδα, ενώ την Κυριακή το μεσημέρι θα τραγουδήσει στις καρναβαλικές εκδηλώσεις στην Τρίπολη.

Αυτά λοιπόν για σήμερα αγαπητοί μου!

Ραντεβού την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού και την Τρίτη εδώ με τα Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Όπου κι αν είστε, να περάσετε φανταστικά, να διασκεδάσετε και φυσικά να προσέχετε!

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR