counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (23/1) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (23/1) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (23/1) - Powered by Cherī up

Τι ζούμε, τι ακούμε, τι τραβάμε και το μαρτυράμε...  

Έτοιμοι για να ολόφρεσκα Likes και Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics

Likes

  • «Το αυθόρμητο δείχνει και το χαρακτήρα μας γιατί εκεί λειτουργεί το ασυνείδητο» απάντησε, μεταξύ άλλων, ο Μανώλης Λιδάκης όταν ερωτήθηκε για όλο αυτό που έχει προκύψει με τον Γιώργο Νταλάρα. Μίλησε σωστά και με ευγένεια εξέφρασε μεγάλες αλήθειες.

 

  • Η Δέσποινα Μπεμπεδέλη, η σπουδαία αυτή ηθοποιός και η συγκλονιστική της ερμηνεία έδωσαν πάρα πολλούς πόντους στο “Famagusta”.

  • «Τα δισκάκια έτσι όπως τα ρίχνει ο Λαμάι μου θυμίζουν λίγο νύχτα. Έχω φάει πολλά δισκάκια έτσι από πελάτες τη νύχτα». Λιανός forever and ever. 
  • Διαφωνεί έντονα ο Κώστας Τσουρός με τον Πάνο Κατσαρίδη και στη συνέχεια σχολιάζει «Θα γίνουμε τώρα Χρίσλα με Μικρούτσικο εδώ;»… Επικό!!! Αυτές οι δολοφονικές ατάκες σου Κώστα μου…
  • Στο "Στούντιο 4" είδα τη φίλη μου Κατερίνα Γκαγκάκη που ξέρω και αγαπάω εδώ και χρόνια. Γιατί δεν είναι μόνο η σιδηρά κυρία της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων αλλά και μια γυναίκα με χιούμορ και αυτοσαρκασμό που όπως είχα μάθει από τότε που κάναμε μαζί ραδιόφωνο, "τσαλακώνεται" όσο λίγες.

 

  • Μου άρεσε πολύ η συνέντευξη του Άρη Καβατζίκη στη Βάσω Λασκαράκη όχι μόνο επειδή όσα έλεγε ο δημοσιογράφος και τρόπος που τα εξέφραζε είχαν απίστευτο ενδιαφέρον, αλλά και οι ερωτήσεις της ηθοποιού ήταν αυτές που έπρεπε, ώστε ο Άρης να ανοιχτεί και να μάθουμε πράγματα και καταστάσεις όπως η δικαστική διαμάχη με την Ελένη Μενεγάκη και το χρονικό της συμφιλίωσής τους.

 

  • Συνάντησα τυχαία τον Αναστάσιο Ράμμο δυο φορές τον τελευταίο μήνα. Ταλαντούχος και χαρισματικός από πάντα, αλλά τώρα είναι πιο συνειδητοποιημένος και φωτεινός από ποτέ. Κρατήστε αυτό που σας γράφω και θα με θυμηθείτε μόλις τον δείτε. Στα καλύτερά του και ετοιμάζει και άλλα όμορφα τραγούδια.
  • Η εκπομπή της Μαρίας Αναστασοπούλου «Αρένα» μεταφέρεται κάθε Κυριακή στις 24:00, φυσικά στον ΑΝΤ1.

Dislikes

  • Ο ταλαντούχος Πάνος Βλάχος τι το ήθελε το συγκεκριμένο σχόλιο; Μόνος του έβγαλε τα ματάκια του με αποτέλεσμα κανείς να μην ασχολείται με τις «17 Κλωστές» παρά μόνο με τη δήλωσή του. Φάουλ. Από την άλλη θα μου πείτε θα είχαν τόσο μεγάλη αναπαραγωγή οι δηλώσεις του αν ήταν χλιαρές ή... χαμηλών τόνων;

 

  • Έχουμε και τον Γρηγόρη Πετράκο να τοποθετείται επί παντός και να γίνεται συνεχώς θέμα. Ε το λες υπερβολή.
  • Όσο σπουδαίος κι αν είναι ο Γιώργος Νταλάρας, που αδιαμφησβήτητα είναι, όσες τεράστιες επιτυχίες κι αν έχει κάνει του δικαιολογούμε το γεγονός ότι μίλησε έτσι προσβλητικά; Πραγματικά αν έκανε αυτές τις δηλώσεις με αναφορές σε γονείς και οικογένειες ο οποιοδήποτε άλλος θα τον λιθοβολούσαμε. Τώρα χάνουμε εντελώς την ουσία, στεκόμαστε στο ποιος είναι και δίνουμε «συγχωροχάρτι».
  • Από την άλλη υπάρχει και ένας Snik να αναρωτιέται αν ο Νταλάρας είναι ένας που τα είχε με την Άννα Βίσση. Δεν υπάρχει σωτηρία...

 

  • Καιρό είχε να μας απασχολήσει ο Άκης Παυλόπουλος και καλύτερα να μην είχε κάνει ποτέ αυτό το σχόλιο. Άτοπο. Πραγματικά τι να σκεφτόταν άραγε και το ξεστόμισε; Δείτε το 2:15' στο ακόλουθο βίντεο...

 

  • Ο Σωτήρης Λαμάι ο νέος παίκτης του Survivor τον οποίο τον γνωρίζω φυσιογνωμικά και μόνο εδώ και χρόνια εξαιτίας των νυχτερινών μαγαζιών που συνεργάζεται, έχει μπει με πολύ φόρα και ένα στυλ «τα ξέρω όλα και δεν σας βλέπω». Εξαιρετική επιλογή για ριάλιτι. Βάλτε και στον Μαρτίκα μέσα, στην ίδια ομάδα να γίνει party.
  • Μπορεί να εκθείασα την Δέσποινα Μπεμπεδέλη, αλλά έχω να πω ότι έμεινα το βράδυ της Κυριακής στο σπίτι περιμένοντας να δω το Famagusta του Αντρέα Γεωργίου, γιατί σκέφτηκα ότι θα έχει έντονο ιστορικό χαρακτήρα και θα μάθουμε για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Μετά τα πρώτα δευτερόλεπτα νόμιζα ότι παρακολουθούσα τη "Γη της Ελιάς".
  • Το 2023 καταγράφηκαν οι λιγότερες γεννήσεις στην Ελλάδα από το 1932! Παιδιά τι γίνεται; Γιατί πέσαμε έτσι;

 

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου!

Να έχετε ένα υπέροχο υπόλοιπο εβδομάδας κι εμείς θα τα ξαναπούμε την Παρασκευή στα επόμενα Likes και Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR