counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (22/12) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (22/12) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (22/12) - Powered by Cherī up

Γεια σας παιδιά!

Κάποιοι είστε σε άδεια, κάποιοι βρίσκεστε εκτός Αθηνών ή και εκτός Ελλάδας. 

Αν έχετε καλό Internet όπου κι αν είστε, διαβάστε γρήγορα τα ολόφρεσκα Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics που και σήμερα έχουν πολύ ζουμί...

Likes

  • Η Χάρις Αλεξίου φιλοξενήθηκε από τη Δώρα Αναγνωστοπούλου για την εκπομπή Mega Stories και οι τηλεθεατές παρακολουθήσαμε μία από τις ωραιότερες συνεντεύξεις. Σαφώς όπου και αν βρισκόταν η σπουδαία ερμηνεύτρια θα μας σαγήνευε, αλλά και η δημοσιογράφος ήταν όπως πάντα εξαιρετική.

 

  • Ε - ε - έρχεται επιτέλους η 2η σεζόν της -με διαφορά- αγαπημένης μου σειράς φέτος. Οι «Ψυχοκόρες» είναι το κάτι άλλο και τα νέα επεισόδια με τις άκρως ενδιαφέρουσες ιστορίες  που διαδραματίζονται στα σπίτια των οικογενειών Αρδίτη, Νάτση & Κοτρώτση θα τα δούμε στον ANT1+ από τις 5 Ιανουαρίου.
  • Η Δήμητρα Κατσαφάδου δώρισε 100.000 ευρώ στο Make a wish. Συγκινήθηκε η Φαίη Σκορδά και όλοι εμείς. Και αυτό είναι ένα από τα πολλά καλά που κάνει η Δήμητρα.

 

  • Η Ματίνα Νικολάου αποκάλυψε ότι της έφυγε θήκη δοντιού σε ραντεβού και την... κατάπιε. Σε όλους έχουν συμβεί ευτράπελα, αλλά αυτούς που δεν μασάνε και τα μοιράζονται δημόσια τους θαυμάζω και τους αγαπώ.

 

  • Η Ελένη Μενεγάκη όταν συμπαθεί φαίνεται – και όταν δεν συμπαθεί επίσης. Στην περίπτωση του Γιάννη Τσιμιτσέλη ισχύει το πρώτο που είναι ο πιο τακτικός της καλεσμένος τα τελευταία χρόνια. Στο πλευρό του σήμερα και τα παιδάκια που πρωταγωνιστούν στους «Κουραμπιέδες από χιόνι» την τρυφερή χριστουγεννιάτικη ταινία που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους στα Village cinemas.

  • Είδατε το βίντεο της Εβελίνας Νικόλιζα και του Παναγιώτη Ραφαηλίδη που τραγουδούν τα «Χριστούγεννα» ; Καλά παιδιά, προσγειωμένοι χαρακτήρες και φωνάρες…

 

Dislikes

  • Όντως έκαναν πρόταση ή σκέφτονται να κάνουν στον Tyler για να μπει στο Survivor; Καταλαβαίνουμε ότι αυτό δεν θα γίνει ποτέ όσο ο Στέφανος Κασσελάκης ασχολείται με την πολιτική.
  • Έχουν αναρτηθεί πολλά άρθρα αυτές τις ημέρες με αφορμή τη ροζ ελληνική σημαία της εικαστικού Γεωργίας Λαλέ. Στάθηκα σε αυτά που δείχνουν ότι πολλές φορές η σημαία μας χρησιμοποιήθηκε από την τέχνη αλλά τότε δεν ενοχλήθηκε κανείς. Όλα επιλεκτικά σε αυτόν τον τόπο.
  • Η Αναστασία Γιούσεφ ανήρτησε βίντεο στο Threads την ώρα που κάνει την ανάγκη της και γράφει "Σας κατ@@@@ω". No comment.
  • Δεν αγχώνομαι αν θα δω το φετινό Survivor γιατί σύμφωνα με τα ραντεβού που έχουν πραγματοποιηθεί έχω δει αυτούς τους παίκτες πέρσι, πρόπερσι ή αντιπρόπερσι. Εντάξει θα έχουν και κάποιους καινούριους τους οποίους λογικά θα έχω την ευκαιρία να τους δω και σε μελλοντικά ριάλιτι επιβίωσης. Survivor ανακύκλωση.
  • Στεναχωριέμαι πολύ όταν ακούω ανθρώπους της τέχνης που έχουν προσφέρει στον πολιτισμό μας κι έχουμε περάσει στιγμές μαζί τους μέσα από τις ταινίες τους να δηλώνουν ότι δεν έχουν χρήματα και ότι το σπίτι τους βρίσκεται σε πλειστηριασμό.
  • Χώρισε η Μαράια Κάρει από τον Μπράιαν Τανάκα μετά από επτά χρόνια σχέσης. Μα χωρίζεις με την Μαράια Χριστουγεννιάτικα; Ιεροσυλία.

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου!

Να περάσετε υπέροχα, να ξεκουραστείτε, να ζήσετε αξέχαστες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να προσέχετε στο δρόμο.

Καλά Χριστούγεννα με υγεία!

Φιλιά πολλά και θα τα πούμε στα επόμενα Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics ,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR