counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (21/2) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (21/2) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (21/2) - Powered by Cherī up

Καλησπέρα!

Είστε έτοιμοι για τα νέα  Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics ;

Δικά σας...

Likes

  • Η Μαρία Αναστασοπούλου μία δημοσιογράφος και παρουσιάστρια με κεντρικό ρόλο σε εκπομπές, χρόνια τώρα και βγήκε στο δρόμο για να κάνει ρεπορτάζ στα μπλόκα. Εξαιρετική.
  • Είτε σου αρέσει είτε όχι, ο Απόστολος Γκλέτσος πάντα σε «κρατάει» και παρακολουθείς τις συνεντεύξεις του. Το ίδιο συνέβη και χτες βράδυ που απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του Θεοχάρη Ιωαννίδη με ειλικρίνεια, άνεση, όπου χρειαζόταν χιούμορ. Επίσης, άσχετα με τις τηλεθεάσεις, πολλές από τις συνεντεύξεις του Night Out αναπαράγονται με... τρέλα!
 

 

  • Η Ζαρίφη είπε για την Καινούργιου ότι ομόρφυνε, με την παρουσιάστρια του ALPHA να απαντά ότι αυτό συνέβη γιατί δεν κάνει τίποτα κι έχει βγάλει τα... γεμίσματα!!! Ένα πράγμα που δεν μπορεί να προσάψει κανείς στην Κατερίνα είναι πως μιλάμε για άνθρωπο - ανοιχτό βιβλίο που δεν κρατάει τίποτα που να την αφορά, μυστικό... Αλλάζοντας θέμα, διαφωνώ μαζί της γιατί λέει πρέπει να σεβόμαστε την ιεραρχία κι αυτό ξεκίνησε επειδή η Ελένη Μενεγάκη για την ανανέωση των συμβολαίων της μιλάει απευθείας με τους ιδιοκτήτες των καναλιών. Μα για τη Μενεγάκη μιλάμε και αυτό λογικά δεν θα ενοχλεί ούτε τα ίδια τα στελέχη που δεν χρειάζεται να διαπραγματευτούν το συμβόλαιο μιας πανέξυπνης παρουσιάστριας που είναι σίγουρα πιο "δύσκολο" και ζηλευτό από κάθε άλλης τηλεοπτικής προσωπικότητας στην Ελλάδα.
  • Αν δεν έχετε δει τα τελευταία επεισόδια των Παγιδευμένων, δεν έχετε δει τίποτα. Δράση, ανατροπές και ένα απρόβλεπτο σενάριο που μας εκπλήσσει σε κάθε σκηνή. Και για εσάς που με ρωτάτε συνεχώς αν θα υπάρξει και 3η σεζόν, ακόμα δεν έχει παρθεί απόφαση στον ΑΝΤ1. Αναμένουμε...
  • Πολύ καλά έκανε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και διέψευσε το δημοσίευμα του χωρισμού του μέσα από την εκπομπή της Φαίης γιατί η σιωπή σε μια τέτοια περίπτωση θα φούντωνε τις φήμες. Έχω συνεργαστεί με τη σύζυγό του Μαριέττα Ντάνα στο παρελθόν, ξέρω τι άνθρωπος είναι και θεωρώ ότι με τον γνωστό σεφ είναι από τα πιο cool και απόλυτα ταιριαστά ζευγάρια. 
  • Το J2US τώρα που το ζω και από μέσα είναι μία από τις πιο προσεγμένες παραγωγές που υπάρχουν. Όλα λειτουργούν ρολόι, όχι μόνο γιατί ο Νίκος Κοκλώνης συνεργάζεται με την αφρόκρεμα των επαγγελματιών του χώρου, αλλά και επειδή όλοι είναι και σωστοί σε τρόπους και εργάζονται με μεράκι και αγάπη για το μουσικό show.
  • Η Στέλλα Κονιτοπούλου που είναι η coach μου είναι ένας φανταστικός άνθρωπος! Με εντυπωσιάζει συνεχώς. Είμαι πολύ τυχερός! 

Dislikes

  • Η απάντηση του ΣΚΑΙ στον Αντώνη Κανάκη δεν ήταν γραμμένη… κάπως; Για sms θα το ενέκρινα. Για απάντηση εταιρείας και μάλιστα τηλεοπτικού σταθμού, σίγουρα όχι. Πολλές φορές ο τρόπος που εκφραζόμαστε μας κάνει να αποπροσανατολίζουμε από το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε.
  • Όσοι γνωρίζουν τον Νίκο Αναδιώτη από τα παιδικά του χρόνια κι όχι μόνο, μου λένε τα καλύτερα για τον χαρακτήρα του. Αυτές οι απόψεις του όμως βρε παιδί μου, το 2024 δεν μου αρέσουν καθόλου. Ακόμα και ένας άνθρωπος που να τον άκουσε να πικράθηκε, είναι κρίμα. Από την άλλη φταίμε κι εμείς οι δημοσιογράφοι. Που ήταν τόσο καιρό ο Αναδιώτης; Έκανε δηλώσεις; Για κανέναν λόγο. Τώρα τρέχουν όλοι και κάθε μέρα τον βλέπουμε και αλλού να λέει τα ίδια και τα ίδια. Χρειάζεται ένα φρένο και από τις δυο πλευρές.

 

  • Και μια που μιλάμε για τρόπους δεν μπορώ να μην αναφέρω, στα dislikes φυσικά, την Αφροδίτη Μάνου που αποκάλεσε τον Γιώργο Καπουτζίδη «αχάριστο μαλ…..νο». Θυμάστε κάποτε που "μαλώναμε" για έντεχους και εμπορικούς καλλιτέχνες; Ελπίζω να το εμπεδώσαμε ότι δεν πρέπει να χαρακτηρίζουμε κανέναν από το επάγγελμα, το στυλ κλπ, αλλά από άλλα πράγματα.
  • Unfollow δεν κάνει μόνο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αλλά και η Τζέρι Χάλιγουελ η οποία δεν… ξεακολούθησε μόνο τη συνάδελφο, συνεργάτιδα και επίσης πρώην Spice girl, Βικτόρια Μπέκαμ αλλά και όλη της την οικογένεια!
  • Επίσης κάτι άλλο που δεν συμβαίνει μόνο στη χώρα μας είναι οι απεργίες, αφού για τρίτη συνεχόμενη ημέρα ο Πύργος του Άιφελ είναι κλειστός επειδή οι εργαζόμενοι ζητούν αύξηση των μισθών τους αναλογικά των εσόδων από τις τιμές των εισιτηρίων ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού το 2024. Επίσης θέλουν συντήρηση του 135 ετών πύργου ο οποίος έχει εμφανίσει ρωγμές.
  • Ζωζώ καλή ανάρρωση και άμεσα! Δεν θέλουμε λαχτάρες.

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου!

Ραντεβού στα επόμενα Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR