counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (2/5) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (2/5) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (2/5) - Powered by Cherī up

Νέος μήνας, ο τελευταίος της άνοιξης! Να είναι ήρεμος, χαλαρός και υπέροχος όπως φαντάζομαι ότι όλοι τον έχουμε ονειρευτεί, χωρίς εντάσεις και απρόοπτα. Πρώτη Τρίτη του Μαΐου λοιπόν, με τα Likes και τα Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics , να είναι όλα δικά σας!

Likes

  • Την παραδέχτηκα ακόμα μία φορά την Ιωάννα Μαλέσκου γιατί κατάφερε να κρατήσει μυστικό τον πολιτικό γάμο της, παρόλο που υπήρχαν δημοσιογράφοι και φωτογράφοι που τον τελευταίο μήνα, καθημερινά τηλεφωνούσαν, αλλά και επισκέπτονταν το δημαρχείο της περιοχής της για να έχουν αποκλειστικό υλικό. Επίσης, το γεγονός ότι δεν είδαμε σε φωτογραφία τον γαμπρό το θεωρώ πολύ θετικό. Η Ιωάννα σέβεται ότι ο άνθρωπός της δεν αγαπά την προβολή και δεν τον "πίεσε" ούτε για να φωτογραφηθούν σε εξώφυλλα, που γνωρίζω ότι τους ζητήθηκε, ούτε να τον ποστάρει με το έτσι θέλω. Στην εποχή των social media θέλουμε και λίγο μυστήριο για να σπάει τη ρουτίνα του "τα δίνω και τα ξεπουλάω όλα'. Τέλος, δεν μπορώ να μη σχολιάσω ότι μάρτυρες ήταν δύο πολύ καλοί και έμπιστοι φίλοι της και πρώην συνεργάτες της στο "Love it", ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και ο Αλέξης Μπαρτζώκας, που δεν τους παίρνεις λέξη. Μπράβο.
  • Ο Γιώργος Λιάγκας συμπρωταγωνιστής της Νατάσας Θεοδωρίδου στο νέο της βίντεο κλιπ για τον "Χάρτη". Ανατρεπτική ιδέα, ανυπομονώ να το δω την Παρασκευή που θα κυκλοφορήσει από τη Heaven Music.
  • Τα προεκλογικά συνθήματα της μεταπολίτευσης που έχουν γράψει ιστορία. Έξυπνα, εμπνευσμένα... Μας τα θύμισαν στην "Ελένη" μέσα από βίντεο της Κάλλιας Καστάνη.
  • Το "Σπίτι με το Mega" του περασμένου Σαββάτου ήταν από τα ωραιότερα των τελευταίων μηνών με καλεσμένο της Ρούλας τον Μάκη Δελαπόρτα και αγαπημένους τραγουδιστές και ηθοποιούς να ερμηνεύουν ιστορικά τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου κι όχι μόνο, που μας έφεραν στο μυαλό αξέχαστες αναμνήσεις από μια άλλη εποχή.
  • Η Ζενεβιέβ είναι ένα πρόσωπο που μου αρέσει και κατά την ταπεινή μου άποψη, έχει χώρο στην τηλεόραση. Όσοι είδαν το First Dates πέρασαν καλά!
  • Απολαυστική η συνάντηση του Νίκου Μουτσινά με την Κατερίνα Καινούργιου. Την υποδέχτηκε λέγοντας "Καλώς την κυρία Σαπουντζάκη" λόγω του ρούχου της με τα πούπουλα! Και δεν της χάιδεψε τα αυτιά επειδή βρέθηκε στην εκπομπή του, αλλά ρώτησε και σχολίασε τα πάντα. Της είπε μέχρι και ότι η εκπομπή της παρόλο που είναι επιτυχημένη, είναι "παλιά τηλεόραση" η ότι επειδή είναι συναισθηματικός άνθρωπος "τσακώνεται μόνη της στον αέρα δίχως κανέναν λόγο", και άλλα πολλά. Η ευθύτητά του είναι αξιοζήλευτη αλλά και η Κατερίνα απαντούσε με χιούμορ και έδινε και ατάκες.
  •  Στη συναυλία μετά τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου μεταξύ άλλων θα δούμε τον... Γουίνι το αρκουδάκι... Ναι καλά διαβάζετε! Ο ήρωας κινουμένων σχεδίων είναι ανάμεσα στους επίσημους προσκεκλημένους και επιβεβαίωσε μάλιστα την παρουσία του. Σύμφωνα με το Variety, είχε δώσει "το παρόν" και το 2006 σε ένα παιδικό πάρτι στον κήπο του Παλατιού του Μπάκιγχαμ για την 80η επέτειο της βασίλισσας Ελισάβετ Β'.
  • Ένα ακόμα βασιλικό νέο πάντως είναι ότι η Νταϊάνα, 26 χρόνια μετά το θάνατό της και ξεπερνά ακόμα σε δημοτικότητα Κάρολο και Καμήλα!

Dislikes

  • Η Madonna είπε να χορέψει όπως το είδωλο του Tik Tok, Sonia Marac, με τα εκατομμύρια views (και τα ακόμα περισσότερα κολάν) αλλά δεν τα κατάφερε... Δεν πλησίασε καν το μπρίο και την κίνησή της! Και το κόκκινο μαλλί δε θα έλεγα ότι την κολακεύει.
@madonna #duet with @soniamarac116 ♬ Ameyatchi - Mathey
  • Σύμφωνα με δημοσιογράφο "Τα κουίζ είναι για τα γραπτά. Στην τηλεόραση χωρίς απάντηση σε ποιον απευθύνονται;" Στα γραπτά γιατί τα αποδεχόμαστε; Άκυρο, άτοπο και όπως μας συμφέρει θα πω εγώ και ότι ο κόσμος, πιστέψτε με τα αγαπάει παααρα πολύ τα κουίζ και στην τηλεόραση. Μα πάρα πολύ!
  •  Όπως διάβασα στην On time, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, υποστηρίζει ότι το συμβόλαιο θανάτου του Γιώργου Καραιβάζ είναι "ένα από τα ακριβότερα στην πιάτσα, πάνω από 200.000- 300.000 ευρώ". Αλήθεια, δεν μπορεί να συλλάβει το μυαλό μου αυτού του είδους τα... συμβόλαια.
  • Έφυγε πριν λίγο από τη ζωή, στα 91 της, η Σούλη Σαμπάχ, μία ακόμα σημαντική καλλιτέχνιδα που γνωρίσαμε μέσα από τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου. Η πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση ήταν το 1955 στη "Λατέρνα φτώχεια και φιλότιμο" ως τσιγγάνα που τραγουδούσε κιόλας το γνωστό "Γαρύφαλλο στ΄αυτί".

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου! Καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνετε... Σας περιμένω πάλι εδώ, στο ραντεβού μας, την Παρασκευή με τα Likes και τα Dislikes μας - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR