counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (2/2) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (2/2) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (2/2) - Powered by Cherī up

Καλησπέρα & καλό μήνα!

Είστε έτοιμοι για τα πρώτα Likes & Dislikes του Φεβρουαρίου - Powered by Cherī up cosmetics ;

Likes

  • Είδα προς το παρόν τα 3 από τα 6 επεισόδια της ταινίας - ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Βλέπουμε μέσα σε αυτή να μιλούν ιστορικοί και αρχαιολόγοι για γεγονότα καταγεγραμμένα, αλλά και την παρουσίαση της ανασκαφής της Ελληνίδας αρχαιολόγου Καλλιόπης Λημναίου Παπακώστα στην Αλεξάνδρεια. Εντάξει οι περιπτύξεις του Αλέξανδρου με τον Ηφαιστίωνα θα μπορούσαν ή να μην υπάρχουν ή να έχουν μικρότερη διάρκεια, αλλά μπροστά σε μια τόσο προσεγμένη παραγωγή μην μένουμε σε αυτό. Κι επίσης, μην μου πείτε ότι δεν το είχατε ξανακούσει ότι αυτό ήταν ένα στοιχείο της ζωής και της προσωπικότητάς του. Διαβάστε και κανένα βιβλίο ή σοβαρό άρθρο και μην κολλάτε σε ταμπέλες to 2024.
  • Την Ευλαμπία Ρέβη την έμαθα όπως οι περισσότεροι τη στιγμή που λύγησε μπροστά στον κύριο από την Εύβοια που δεν ήθελε να εγκαταλείψει το σπίτι του, ενώ το νησί είχε τυλιχτεί στις φωτιές. Από το "The 2Night Show" όμως προχτές έμαθα την ιστορία της. «Γνώρισα» μία γυναίκα που μεγάλωσε στην Κέρκυρα, το δημοτικό που πήγαινε ήταν μονοθέσιο, δηλαδή ένας δάσκαλος για έξι τάσεις, ο πατέρας της εκπαιδευτικός και η μητέρα της αγρότισσα. Μία ζωή μέσα στις αντιθέσεις και μια δημοσιογράφος που πάλεψε στη ζωή της μέχρι να φτάσει στο σήμερα.

 

  • Η εκπομπή του Νάσου Γουμενίδη μεταφέρεται στην πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου στο Open. Έξυπνη κίνηση και κακώς δεν έκαναν την αλλαγή τόσο καιρό αφού η «εκπομπή φάντασμα» που την είχε χαρακτηρίσει και ο Γιώργος Λιάγκας, φαινόταν ότι δεν θα βγει στον αέρα την τρέχουσα σεζόν.
  • Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θέλει να πάει στην Eurovision. Κι εμείς το θέλουμε! Και στη φάση που είναι ακόμα και αν δεν πάρει την καλύτερη θέση (γιατί παίζουν πολλά ρόλο για μια νίκη στον μουσικό διαγωνισμό), δεν θα χάσει καθόλου από την αξία και την λάμψη του. Δείτε όσα είπε στον Τάσο Ριζόπουλο στο 15:44

  • Δεν φανταζόμουν ποτέ μα ποτέ ότι ο πρωθυπουργός της χώρας θα πάρει βραβείο Ermis για το Tik Tok του. Μπράβο στον ίδιο και στην ομάδα του.
  • Το νέο music video (ή βίντεο κλιπ όπως το λέγαμε παλιά) του ΝΙΝΟ στο οποίο ο ίδιος εμφανίζεται ως σαξοφωνίστας και με τη φωνή του "τραγουδάει" ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, το είδατε;

 

Dislikes

  • Αυτό το «μπιφ» Κατερίνας Καινούργιου με Λάμπρο Κωνσταντάρα που έσκασε από το πουθενά πως σας φαίνεται; Πάντως κι εγώ είμαι της άποψης ότι το “Fay’s time” δεν έπρεπε να βγει στον αέρα τουλάχιστον την πρώτη ημέρα και βασικά η άδεια καρέκλα της Φαίης στα πλάνα δεν μου άρεσε καθόλου μα καθόλου.
  • Ήμουν μαζί με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου την ώρα που η σύζυγός του, του τηλεφώνησε για να τον ενημερώσει πως διέρρηξαν το σπίτι τους. Άσχημο συναίσθημα να εισβάλουν στον προσωπικό σου χώρο και να αφαιρούν χρήματα και αντικείμενα υλικής και συναισθηματικής αξίας.
  • «Ο Φώτης Σεργουλόπουλος τι επαγγέλλεται; Δεν σκάβει κιόλας» είπε η Ιωάννα Τούνη και όλοι εμείς δεν θα αφήσουμε τρίχα στα μαλλιά μας αν αρχίσουμε να τα τραβάμε.
  •  «Ας μου κλείσει ο Θεός τα μάτια να μην δω την αυριανή κατάντια» είπε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ο οποίος εξόργισε με τις απόψεις του τον Γιώργο Λιάγκα και του συνεργάτες του στο «Πρωινό». Καλή η πολυφωνία, αλλά ο τρόπος που εξέφρασε τις απόψεις του δεν θα έλειπαν σε κανέναν.

 

  • Σήμερα ο τελικός του My Style Rocks και άμεσα ξεκινάει ο νέος κύκλος με αλλαγή στους κριτές και φυσικά νέες παίκτριες. Δεδομένου ότι από άποψη τηλεθέασης δεν ήταν και η καλύτερη χρονιά του παιχνιδιού μόδας, μήπως να το αφήναμε να «ξεκουραστεί» λίγο;
  • Δώσε εξουσία σε άνθρωπο για να δεις τον πραγματικό του χαρακτήρα. Από τα πιο σοφά που έχει πει ο λαός.

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου.

Να περάσετε ένα υπέρχο σαββατοκύριακο και σας περιμένω την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού.

Ραντεβού την Τρίτη στα επόμενα Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics .

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR