counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (19/4) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (19/4) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (19/4) - Powered by Cherī up

Γεια σας και χαρά σας και χρόνια σας πολλά!

Εύχομαι να περάσατε υπέροχα τις λίγες ή τις πολλές ημέρες της άδειάς σας, να βγάλατε από το μυαλό σας ότι σας προβλημάτιζε ή σας άγχωνε και να έχετε γεμίσει τις μπαταρίες σας. Κλισέ έκφραση αλλά πραγματικά αυτό είναι το συναίσθημα όταν βρίσκεσαι σε διακοπές, έστω και ολιγοήμερες. Όσοι απουσιάζετε ακόμα από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σας, απολαύστε το!

Πρώτα απ' όλα όμως δείτε τα ολόφρεσκα Likes και Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έδωσε μια πολύ ωραία συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και στο "Τετ α τετ". Ένα σημείο που ξεχώρισα είναι αυτό που περιγράφει ότι ήταν έτοιμος να φύγει στην Ιταλία για σπουδές και η Άννα Βίσση του έδωσε την ευκαιρία να τραγουδήσει στο πλευρό της και να κάνει αυτό που αγαπά, παρόλο που οι άνθρωποι της δισκογραφίας δεν θεωρούσαν ότι έχει άστρο (μα τυφλοί ήταν;).  "Στην αρχή δεν με πίστευαν εταιρείες, κάποια ακραία περιστατικά, άνθρωποι με πίστευαν αλλά οι εταιρείες έλεγαν να μην ασχολούνται μαζί μου. Δεν με πήρε ποτέ από κάτω, αντιθέτως, όποιος μου έλεγε ότι δεν θα τα καταφέρω, θα πείσω τον εαυτό μου ότι μπορώ πρώτα από όλα. Με απασχολούσε το “γιατί μου το λένε αυτό;”. Η Βίσση για εμένα είναι legend, είναι ένας άνθρωπος και καλλιτέχνιδα την οποία έχω πολύ ψηλά. Ήταν ο λόγος που ξεκίνησα να τραγουδάω" είπε ο Κωνσταντίνος.  Είναι ωραίο να μην ξεχνάμε τους ανθρώπους που μας βοήθησαν στο ξεκίνημα, αλλά και στη... διαδρομή μας όποια κι αν είναι αυτή και όποιοι κι αν είναι αυτοί σήμερα. Είτε υπάρχουν στο χώρο είτε όχι, είτε είναι πιο δυνατοί από εμάς ή ακόμα κι αν τους ξεπεράσαμε...

  • Η Σοφία Αλιμπέρτη μού έλειψε τηλεοπτικά και το κατάλαβα όταν είδα την πρεμιέρα του "Ζήσε αλλιώς". Είναι χαλαρή και όπως έχω ξαναγράψει μου αρέσει να παρακολουθώ κανονικούς ανθρώπους, χαμογελαστούς, άνετους, χωρίς έπαρση και η Σοφία τα έχει όλα αυτά.

  • Είναι ξεκάθαρο κατά την άποψή μου ότι ο Κώστας Τσουρός είχε πάει στο MEGA ώστε να παρουσιάσει δική του (ή και δική του) εκπομπή. Είχε φανεί άλλωστε όταν η μεταγραφή του από τον ALPHA στο MEGA συνοδεύτηκε από την ακόλουθη ανακοίνωση. "Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, τον Κώστα Τσουρό στο δυναμικό του. Επικοινωνιακός, με ευθύ λόγο, καυστικό σχόλιο και τεκμηριωμένη άποψη, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής θα ενισχύσει περαιτέρω, με την εμπειρία και την αμεσότητά του, το νέο πρόγραμμα του σταθμού. Το MEGA καλωσορίζει τον Κώστα Τσουρό και του εύχεται κάθε επιτυχία". Είναι πολύ εργατικός, έμπειρος, μορφωμένος και εύστροφος και του αξίζει κάποια στιγμή να παρουσιάσει κάτι δικό του. Σε αυτό το σημείο κάπως θα διαφωνήσω με την υπέροχη και αγαπημένη μου Αφροδίτη Γραμμέλη που σχολίασε ότι μόνο οι άντρες από τα πάνελ εκφράζουν ότι θέλουν να παρουσιάσουν δική τους εκπομπή... Ξέρω πολλές γυναίκες που το κάνουν, πάρα πολύ συχνά, απλά η αλήθεια είναι, όχι on camera.
  • Η Κατερίνα Καραβάτου μάς διέψευσε εμάς που λέγαμε και γράφαμε, άλλοι κομψά και άλλοι όχι, ότι δεν θα της ταιριάζει το "My Style Rocks". Ήταν τελικά πολύ καλή η επιλογή του ΣΚΑΙ.
  • Like στον Γιάννη Πουλόπουλο για την τόσο αληθινό και κατά την άποψή μου και σωστό σχόλιο που έκανε: "Αυτό που κάνουν κάποιοι άνθρωποι να φωτογραφίζονται για εξώφυλλα και να λένε: “Είμαι γκέι” εγώ είμαι κατά σε αυτό το πράγμα. Εγώ μπορώ να μιλάω για τον σύντροφό μου, όπως ακριβώς ο Μπισμπίκης για την Βανδή. Όπως ακριβώς αυτοί οι άνθρωποι φιλιούνται δημόσια, ανεβάζουν φωτογραφίες δημόσια, έτσι θα ήθελα να το κάνεις κάποιος χωρίς να γίνεται θέμα". Βέβαια Γιάννη μου, σκέψου αυτές οι συνεντεύξεις - αποκαλύψεις, ακόμα και το 2023 πόσους ανθρώπους βοηθούν να νιώσουν άνετα και να απελευθερωθούν.
  • Πάντα πίστευα ότι ο Λευτέρης Πανταζής, εκτός από πολλά ταλέντα, έχει και το κοκαλάκι της νυχτερίδας... Γέλασα με το άρωμα ΛεΠα και την ιστορία που διηγήθηκε στο "Στούντιο 4", αλλά εντυπωσιάστηκα και με τα 9 εκατομμύρια (σε δραχμές λογικά) που έβγαλε σε 4 μήνες... "Ήμουν στην Γαλλία και μου έδωσαν λίστα. Την ώρα που ψωνίζω βλέπω μια ωραία κολώνια που έγραφε Αλέν Ντελόν. Λέω αυτός είναι καλύτερος από εμένα; Θα βγάλω κι εγώ κολώνια. Βρήκα μια εταιρία και κάναμε το άρωμα. Έβγαλα μια κολώνια για τις γυναίκες. Λεγόταν Λευτέρης Πανταζής κι ένας διαφημιστής μου είπε να το κάνουμε ΛεΠα. Ακούγεται και λίγο γαλλικό. Έβγαλα 9 εκατομμύρια σε τέσσερις μήνες και την πούλησα σε μία κυπριακή εταιρία και πήρα ένα διαμέρισμα" αποκάλυψε.
  • Αισθάνομαι πολύ τυχερός που βρέθηκα μέσα στον τύμβο του λόφου Καστά την πρώτη ημέρα που άνοιξε για ειδικές ομάδες κοινού και δημοσιογράφους με προγραμματισμένα ραντεβού. Ένα μνημείο που ανακαλύφθηκε το 2014 από την Κατερίνα Περιστέρη και μιλούσε γι΄ αυτό όλη η Ελλάδα και σίγουρα μόλις παρουσιαστούν όλα τα ευρήματα και γίνουν και νέες ανακοινώσεις, θα συζητάει γι΄αυτό όλος ο κόσμος! Δείτε στο FTHIS.GR πλούσιο και αποκλειστικό φωτορεπορτάζ.

Dislikes

  • Τι γίνεται εκεί στην Ευρωβουλή; Μετά την Εύα Καϊλή έσκασε καταγγελία, άλλου είδους βέβαια, για τον Αλέξη Γεωργούλη. Έχουν περάσει διάφορα από το μυαλό μου, αλλά προς το παρόν θα σωπάσω γιατί το ζήτημα είναι λεπτό και πρέπει πρώτα να περιμένουμε τις εξελίξεις.
  • O κτηματομεσίτης Μαουρίσιο Ουμανσκί, που έχει πουλήσει σπίτια σε super stars του εξωτερικού, όπως ο Michael Jackson, ισχυρίζεται μέσα από τις σελίδες του βιβλίου που έγραψε, ότι το πνεύμα του καλλιτέχνη τον βοήθησε να πουλήσει το σπίτι όπου πέθανε.
  • Διάρρηξη στο σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου. Πριν από 8 περίπου χρόνια, έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε πολύ κοντινούς μου ανθρώπους, το συναίσθημα είναι απαίσιο κι εύχομαι να μην το ζήσει ποτέ ξανά, κανένας.
  • Έφυγε από τη ζωή η Δέσποινα Γερουλάνου, μία γυναίκα που αφιέρωσε τη ζωή της στο Μουσείο Μπενάκη, όπου ήταν μέλος της Διοικητικής Επιτροπής και εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Πολιτιστικό Συμβούλιο του Michelangelo Foundation for Creativity and Craftsmanship.

  • Έβλεπα ευχετήρια posts δημοσιογράφων όπου έκλειναν με τη φράση "Με πολύ αγάπη". Κλωτσάει στα μάτια μου το ίδιο με το "ο ψήφος". Αν κάποιος από εσάς τύχει να διαβάζει αυτό το "dislikes" ας το διορθώσει...Κι αυτό το γράφω πραγματικά με... πολλή αγάπη!
  • Τα βεγγαλικά και τις κροτίδες μήπως να τα κόψουμε; Αν προκαλούν κάθε φορά προβλήματα και πολύ συνάνθρωποί μας να κινδυνεύουν ποιος ο λόγος να υπάρχουν στη ζωή μας και να πηγαίνουμε γυρεύοντας;
  • Την Κατερίνα Χέλμη τη συνάντησα μία και μοναδική φορά, πριν 2 εβδομάδες, στα Village cinemas στο "The Mall Athens" στην πρώτη προβολή του νέου ANT1 original "Ζωή". Σπουδαία και γλυκύτατη. Θα μας λείψει.

Αυτά αγαπητοί μου για σήμερα. Ραντεβού την Παρασκευή εδώ, με τα Likes και Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR