counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (19/12) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (19/12) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (19/12) - Powered by Cherī up

Διανύουμε μία από τις ωραιότερες εβδομάδες του χρόνου, αφού μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα. Εντάξει, υπάρχει μια πίεση στις δουλειές για να φεύγουν οι εκκρεμότητες, στους δρόμους η κίνηση είναι απίστευτη, αλλά υπομονή. Λίγες ημέρες έμειναν για την πιο αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων. 

Είναι όμως και Τρίτη που σημαίνει ότι τα Likes και τα Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics είναι εδώ...

Likes

  • Η αποκάλυψη των ημερών ανήκει στην Ελένη Ράντου που όπως είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου την ερωτεύτηκε από έναν... εμετό… Εκτιμάται πολύ η ειλικρίνειά της ηθοποιού! Το ότι δεν έπλυνε το αμάξι ο τραγουδιστής για 15 ημέρες πάντως, πάει τρέχοντας για Dislike.

 

  • Ο Δημήτρης Πανόπουλος εξαιρετικός με to the point σχόλια και ερωτήσεις πάντα (στην στήλη μου όταν λέει κάτι δίνει ρέστα). Η συνύπαρξή του με τη Ναταλία στον καναπέ του "Καλύτερα δε γίνεται" για τη συνέντευξη του Κασσελάκη μου άρεσε πολύ. 

 

  • Και η Ναταλία Γερμανού όμως πιο cool πεθαίνεις. Τόσες φορές, εντελώς τυχαία, έχουμε φορέσει ρούχα σε ίδιο στυλ, ίδιο χρώμα ακόμα και ίδιο σχέδιο και ξαφνιάζεται και γελάει και κάνει πλάκα και το απολαμβάνει. Γιατί υπάρχουν παρουσιάστριες που ακόμα και ίδιο χρώμα να φοράει συνεργάτης τους τον/την βάζουν να αλλάξει ακόμα και την τελευταία στιγμή. Ω ναι!
  • Είδα το Madwalk και από κοντά, αλλά και από την τηλεόραση. Η Βίκυ Καγιά μού λείπει τηλεοπτικά. Έχει λάμψη και ένα δικό της στυλ που ταιριάζει απόλυτα σε show, όχι μόνο σε εκπομπές που αφορούν τη μόδα και το modeling που είναι το προφανές.
  • Δύο χρόνια σχεδόν μετά την πρώτη, είδα και τη δεύτερη σεζόν στο Netflix από «Τα φτερά της φιλοδοξίας» που μόλις κυκλοφόρησε. Τουρκική σειρά με πλοκή που σε κρατάει ειδικά αν εργάζεσαι ή απλά γοητεύεσαι από το θαυμαστό χώρο της τηλεόρασης.
  • Πολύ ωραία σειρά και ο «Γιατρός» του Alpha που ολοκληρώθηκε χτες. Ακούγεται ότι θα γίνει και δεύτερος κύκλος. Για να δούμε! Μακάρι…
  • Ο Brad Pitt 60αρης; Σαν ψέμα ακούγεται. Ο super star είναι από τους ανθρώπους που η ηλικία γι΄αυτούς είναι απλά ένας αριθμός.

Dislikes

  • Ο Μουτσινάς μού λείπει από την τηλεόραση. Για να είμαστε ειλικρινείς τα μεσημέρια χωρίς τον ηθοποιό & παρουσιαστή δεν έχουν πια την ίδια πλάκα.
  • Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Κωνσταντίνου Γεωργόπουλου από το Milky Way, λίγο πριν εμφανιστεί στο «Στούντιο 4» αστυνομικοί των ΜΑΤ τον χλεύασαν…
  • Ξύπνησα το πρωί και λίγα λεπτά μετά ήρθε η πληροφορία και το σοκ. Ο Νίκος Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Ήταν μόλις 39 ετών. Να είναι δυνατή η Αννούλα που μέσα σε λίγους μήνες έχασε πατέρα και αδερφό.
  • Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της Σελίν Ντιόν, έχασε τον έλεγχο των μυών της και μεταξύ άλλων λιγοστεύουν οι πιθανότητες να επιστρέψει στο τραγούδι.
  • Θαυμαστής έκανε δώρο στη Θέλξη αυτοκίνητο, της έδωσαν τα κλειδιά και τα γύρισε πίσω. Κυρία η Θέλξη. Ο θαυμαστής, έμεινε με το κλειδί στο χέρι.
  • Αποκάλεσε ο Λιάγκας εκπομπή - φάντασμα το πρωινό του Open που θα ξεκινήσει τα Σαββατοκύριακα και έγινε ο χαμούλης. Με όλο το σεβασμό… Άδικο έχει; Εδώ και μήνες γράφουμε, σχολιάζουμε, διαρρέουν πληροφορίες, παρεξηγούνται οι παρουσιαστές μεταξύ τους, τα βρίσκουν και η εκπομπή δεν έχει βγει ακόμα.
  • Τα λέγαμε και την Τρίτη για τα του γάμου του Νίκου Κουρή και της Έλενας Τοπαλίδου. Σχολιάστηκε πολύ η «πιρουέτα» και δικαίως. Η ηθοποιός και χορεύτρια απάντησε ότι στις εκπομπές δεν γνωρίζουν από χορό και ότι δεν λέγεται πιρουέτα αυτό που έκανε! Μα αυτό είναι το θέμα μας;;; Θα τρελαθώ. Για σεβασμό στο χώρο κάναμε λόγο.

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου! Απολαύστε το εορταστικό κλίμα και εμείς τα ξαναλέμε την Παρασκευή στα επόμενα Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR