counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (17/2) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (17/2) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (17/2) - Powered by Cherī up

Παρασκευή, μετά από Τσικνοπέμπτη κι εύχομαι να μην το παρακάνατε με το φαγητό. Εκεί που βρέθηκα εγώ πάντως συνάντησα τυχαία πολλούς δημοσιογράφους, από όλες τις lifestyle εκπομπές, αλλά και άλλα αναγνωρίσιμα πρόσωπα. Μακάρι να μπορούσα να αφιερώσω όλα τα Likes και Dislikes στις χτεσινές συναντήσεις...! Θα γελούσαμε. Πάμε στα δικά μας, τα γνωστά από την Ελλάδα και το εξωτερικό, Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Από όλους τους ανθρώπους που βλέπουμε στην τηλεόραση ο Νίκος Μουτσινάς είναι από τους πιο ειλικρινείς. Στη συνέντευξή του στο "Ενώπιος Ενωπίω" που παρακολουθήσαμε χτες βράδυ μίλησε ανοιχτά για τα πάντα, από τις σεξουαλικές του προτιμήσεις μέχρι το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε με τη Μαίρη Συνατσάκη η οποία τον βοήθησε να βρει παρένθετη μητέρα ώστε να αποκτήσει και ο ίδιος παιδί. Και όπως σχολίασε και ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο Μουτσινάς "Πλημμυρίζει τις οθόνες μας"
  • Ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει χιούμορ. Τέλος. Μας το απέδειξε και με το σχόλιό του στον Μίλτο Τεντόγλου μετά την απόφαση της World Athletics να ακυρώσει το πρώτο άλμα του εξαιτίας των παπουτσιών που φορούσε.

  • Τα περιβόητα παπούτσια θα διατεθούν για καλό σκοπό. Όπως αποκάλυψε ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι, θα δημοπρατηθούν και τα χρήματα θα μοιραστούν για τα σεισμόπληκτα παιδιά της Τουρκίας.

  • Η Δανάη Μπάρκα εκτός από ακομπλεξάριστη είναι και το κορίτσι λάστιχο, το ξέρω εδώ και χρόνια. Σήμερα το είδατε και όλοι εσείς στο "Πάμε Δανάη" που έτσι απλά, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έκανε γέφυρα!
  • Το τσιφτετέλι της Ελένης μου θύμισε την ένδοξη εποχή του Πρωινού Καφέ που οι πρωινές εκπομπές, ήταν πιο ανέμελες όπως και η καθημερινότητά μας. Το έχω πει, το έχω γράψει και θα το ξανακάνω. Αυτή η Μενεγάκη η απροβλημάτιστη μ' αρέσει.

Dislikes

  • Ανάμεσα σε τόσα πρωτόκολλα και ακόμα περισσότερες τυπικούρες η εικόνα του Βασιλιά Καρόλου με την τρυπημένη κάλτσα με έκαψε. Εκτός αν το επεδίωξε για το... μάτι, τότε πάω πάσο.
  • Το τραγούδι "Παράλληλη αγάπη" σε μουσική του Κώστα Μηλιωτάκη και στίχους της Σμαρούλας Μαραγκουδάκη που πρωτοακούσαμε το 1999 από τη φωνή της Άντζυς Σαμίου, είναι από τα αγαπημένα μου. Έχει γίνει ένας χαμός και έχει δημιουργηθεί και μία κοντρίτσα τελευταία γιατί το ανέβασε στο Tik Tok σε ένα medley η Ανδρομάχη, ενώ η Χριστίνα Σάλτη πήρε τα δικαιώματα από τους δημιουργούς και το κυκλοφόρησε επίσημα. Ειρήνη υμίν! Η μουσική ενώνει δεν πρέπει να διχάζει. Ας ακούσουμε την πρώτη εκτέλεση.

  • Τα follow και τα unfollow ανάμεσα σε νυν και πρώην κριτές του GNTM και το γεγονός ότι τα συζητάμε ασταμάτητα εδώ και μήνες με έχουν κουράσει πααααρα πολύ.
  • Ανακοίνωσε η Μαρία Κορινθίου ότι θα απουσιάζει για λόγους υγείας κάποιες ημέρες από το "Πρωινό" και οι τίτλοι για τη... "νέα αποχώρηση βόμβα" έκαναν την εμφάνισή τους. Δικαίως ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας την επόμενη ημέρα.
  • Αυτό που δεν ξεκαθαρίζει κανείς τι συμβαίνει με τον Sin Boy;
  • Το βίντεο με το ατύχημα του Χρήστου Δάντη που έπεσε από την σκηνή την ώρα που τραγουδούσε, είναι σοκαριστικό. Να είναι καλά ο άνθρωπος. Περαστικά.
@_stefanos4 Καλά πήγε αυτό😂 #funny #viral #dantis #skg #nightclub ♬ Tik Tak - Trannos

Αυτά αγαπητοί μου.

Ραντεβού την Κυριακή στο 'Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού, ανυπομονώ να σας πω το νέο μου κουίζ κι όχι μόνο...

Τα επόμενα Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics θα είναι εδώ ξανά την Τρίτη

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instragram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR