counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (17/11) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (17/11) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (17/11) - Powered by Cherī up

Γεια σας! Πριν υποδεχτούμε το Σαββατοκύριακο, το πρώτο κάπως χειμωνιάτικο σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, πάμε να δούμε τα νέα Likes και Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Η συνύπαρξη της Μαρινέλλας με την Μπέττυ Μαγγίρα on stage πιστεύω ότι θα είναι το highlight της νυχτερινής Αθήνας. Περιμένω πως και πως να δω την σπουδαία ερμηνεύτρια να έχει στο πλευρό της την πολυτάλαντη Μπέττυ που ότι κι αν κάνει δίνει την ψυχή της και μας εντυπωσιάζει. Οι Τετάρτες μας θα είναι σίγουρα διαφορετικές.
  • Όμορφη τηλεοπτική στιγμή η συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, στην πρώτη εμφάνιση μετά το γάμο, το θάνατο της μητέρας του και την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της συζύγου του. Ερωτήθηκε για όλα όσα θα θέλαμε να μάθουμε ως τηλεθεατές και απάντησε με ειλικρίνεια. Εντάξει για το μωρό που περιμένει θα θέλαμε να ακούσουμε κάτι, αλλά σεβαστό ότι δεν ήθελε ο ίδιος.

 

  • Η Ελένη Φουρέιρα έκανε guest εμφάνιση στο Milky Way και τρέλανε το instagram. Θυμήθηκα τις παλιές καλές εποχές που σε δυο-τρία επεισόδια βλέπαμε έκτακτες συμμετοχές από παρουσιαστές και τραγουδιστές.

  • Επειδή τα μελομακάρονα είναι στη λίστα με τα 50 κορυφαία γλυκά στον κόσμο κι εγώ έχω φάει ήδη τα πρώτα για φέτος, ρίξτε μια ματιά στη συνταγή του Δημήτρη Μακρυνιώτη.
  • Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Νίκου Γρίτση. Απολαύστε το!

 

Dislikes

  • Σέβομαι και θαυμάζω απεριόριστα την κυρία Πρωτοψάλτη, αλλά αν λογοκρίνουμε στίχους τραγουδιών την κάτσαμε την βάρκα. Αν τα πάρουμε ένα - ένα δε θα μείνει τραγούδι για τραγούδι όπως το ξέρουμε, ούτε και ελληνική ταινία ή σειρά. Χάνουμε την ουσία με την τόση πολιτική ορθότητα. Όλο στην υπερβολή του και κυρίως οι ώρες που σπαταλούνται στις εκπομπής για αυτό το θέμα.
  • Περί τηλεοπτικού ρεπορτάζ ο λόγος... Μην πυροβολείτε όλους τους τηλεοπτικούς συντάκτες. Πρώτα απ΄ όλα υπάρχουν εξαιρετικοί που πασχίζουν πολύ για να βγάλουν την είδηση, απλά τα δεδομένα στην τηλεόραση και οι αποφάσεις πολλές φορές αλλάζουν με αποτέλεσμα να εκτίθενται άνθρωποι που πριν παρουσιάσουν το ρεπορτάζ τους το διασταύρωσαν από πολλές πλευρές. Εντάξει υπάρχουν και ένας - δύο που ξυπνάνε και βγάζουν τα σενάριά τους, αλλά μην βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι.
  • Εννοείται ότι είχαμε και αυτή την εβδομάδα άβολη τηλεοπτική στιγμή με τον Σπύρο Μαρτίκα να μιλάει υποτιμητικά στην Έλενα Πολυκάρπου στον αέρα της Super Κατερίνας.
  • Διαζύγιο - βόμβα γιατί κανείς δεν το περίμενε, αυτό της Εύας Αντωνοπούλου και του Παναγιώτη Αρκουμανέα.

 

  • Το περιστατικό στην Αυστραλία με τον Βασίλη Τερλέγκα το είδατε; Δυστυχώς η νύχτα δεν έχει μόνο τη λαμπερή, γοητευτική της πλευρά, αλλά έχει και τέτοια...

 

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου! Να περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο κι εμείς θα τα πούμε την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος 

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR