counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (17/1) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (17/1) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (17/1) - Powered by Cherī up

Άργησα λίγο σήμερα να σας γράψω επειδή... έβλεπα Dragons' Den μία περίπου εβδομάδα πριν προβληθεί στην τηλεόραση. Είδα κι άλλα βέβαια αυτές τις μέρες που είχαν πολύ ενδιαφέρον και κάπως έτσι προκύπτουν και τα σημερινά Likes και Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up

LIKES

  • Μόλις επέστρεψα από το κάλεσμα του ΑΝΤ1 για το Dragons' Den, το πιο επιτυχημένο και πολυβραβευμένο τηλεοπτικό project επενδύσεων και επιχειρηματικότητας στον κόσμο, που κάνει πρεμιέρα την επόμενη Πέμπτη 26 Ιανουαρίου. Οι δημοσιογράφοι παρακολουθήσαμε ένα απόσπασμα και με κάθε ειλικρίνεια σας λέω ότι με κέρδισε. Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι γνωστός σε όλους μας, δε χρειάζεται συστάσεις. Η μεγάλη έκπληξη είναι οι Dragons. Πέντε άνθρωποι με ισχυρές και ενδιαφέρουσες προσωπικότητες θα σας ξετρελάνουν με τη χημεία και τις ατάκες τους. Και δεν υπερβάλω καθόλου...

  • Χτες, η συνύπαρξη του Γιώργου Λιάγκα με τη Μαρία Αναστασοπούλου στο Πρωινό για την κάλυψη της κηδείας του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου μου άρεσε πολύ...
  • Είδαμε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να δίνει live συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού και μάλιστα μόνος του, χωρίς τους άλλους κριτές του MasterChef. Πόσο ευγενής και συγκροτημένος άνθρωπος. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε το όνομα του παιδιού του.
  • Ο Αντώνης Κανάκης είναι ένα πρόσωπο που, επίσης, δε δίνει ποτέ συνεντεύξεις και θα το κάνει την επόμενη Πέμπτη 26/1 στο "Ενώπιος Ενωπίω" του Νίκου Χατζηνικολάου.
  • Και η Ελένη Φουρέιρα περιμένει αγοράκι! Τι γίνεται ρε παιδιά; Κανένα κοριτσάκι θα γεννηθεί; Έχω εναποθέσει όλες τις ελπίδες στην Ιωάννα Μαλέσκου που προς το παρόν είναι η μόνη celebrity εγκυμονούσα που δεν ξέρουμε το φύλο του μωρού που περιμένει.
  • Ο Γιώργος Τσαλίκης δε μασάει τα λόγια του και ότι τον...χαλάει και τον θίγει το εκφράζει δημόσια κυρίως με σκοπό να περάσει ουσιαστικά μηνύματα. Αντέδρασε αμέσως σε χυδαίο σχόλιο follower του, βρήκε το τηλέφωνό του, τον κάλεσε, του μίλησε, με αποτέλεσμα από ένα σημείο και μετά ο συγκριμένος τύπος να του ζητάει συνεχώς συγγνώμη για να αποφύγει τη μήνυση που είχε κάθε δικαιώματα να του κάνει. Ναι παιδιά... Ας το καταλάβουμε. Απαγορεύεται να θίγουμε ανθρώπους. Ούτε μέσα από τα social media και γενικά πουθενά. Ο Γιώργος, πάντως, δεν πρόκειται να κινηθεί νομικά σεβόμενος πρώτα από όλα τις δυο κόρες του follower του που έκανε το σχόλιο. Και όπως λέει και ο ίδιος, "Δεν είναι ανωτερότητα η σιωπή σε τέτοιες καταστάσεις! ΜΙΛΑ".

DISLIKES

  • Πόσο θα συμφωνήσω με τον Γιώργο Λιάγκα. Θέλουμε την Πόπη Τσαπανίδου όπως την ξέραμε όλα αυτά τα χρόνια, ως δημοσιογράφο - παρουσιάστρια. Λαμπερή και υπέροχη. «Η Πόπη Τσαπανίδου είναι μία πολύ ωραία γυναίκα και παίζει κι αυτό ρόλο. Μην ποινικοποιούμε την ομορφιά, ξαφνικά στο πλαίσιο του πολιτικά ορθού, μην δε τολμούμε να πούμε μία γυναίκα ή ένας άνδρας ότι είναι ωραίος κι έχει μία καλή εμφάνιση. Να κάνω μία παρατήρηση στον φίλο μου τον Τσίπρα...Πήραν έναν άνθρωπο που ο κόσμος είχε συνηθίσει να τον βλέπει καλοβαμμένο και καλοφωτισμένο σε ένα δελτίο ειδήσεων. Τη βάλατε τώρα εκεί σε ένα ιδιότυπο στούντιο στην Κουμουνδούρου να κάνει ανακοινώσεις, είναι αφώτιστη και κακώς μακιγιαρισμένη και γυαλίζει. Άρα λοιπόν, η εικόνα η προηγούμενη την οποία αγοράσατε, είναι υποδεέστερη από την τωρινή και την πιστώνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Διορθώστε το γιατί κακό σε εσάς κάνετε. Αυτό είναι τζάμπα συμβουλή του Λιάγκα» είπε χαρακτηριστικά.

  • Κατά την ταπεινή μου άποψη δε θα έπρεπε να προβληθεί η πρεμιέρα του "My Style Rocks" την ημέρα της κηδείας του Κωνσταντίνου. Το έλεγα από την προηγούμενη εβδομάδα και βάσει τηλεθέασης, μάλλον, είχα δίκιο. Ας ελπίσουμε να ανεβεί τις επόμενες ημέρες.

  • Έχετε βρεθεί βρε παιδιά του "Survivor all star", ξανά σε ριάλιτι με ψηφοφορία. Κανείς δεν σας έμαθε ότι είναι "η ψήφος" και όχι "ο ψήφος"; Ο Μαρτίκας το είπε τόσες φορές που ετοιμάστηκα να τρέξω στο φαρμακείο του για ασπιρίνες.
  • Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, χώρισαν, το είπαμε και την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται". Στο λίγο που τους έχω ζήσει, ήταν πραγματικά ταιριαστοί, αλλά επέλεξαν από το Νοέμβριο χωριστούς δρόμους. Η ζωή τους είναι, ότι θέλουν κάνουν. Από εκεί και πέρα να βγαίνει ο Κώστας Ραπτόπουλος και να θίγει το θέμα της διαφοράς ηλικίας τους, είναι πολύ άσχημο. Και σιγά τη διαφορά που έχουν μεταξύ τους.
  • Πριν λίγο προσπεράσαμε στο δρόμο ένα αυτοκίνητο με οδηγό, να βάφει τα χείλη της με κραγιόν εν κινήσει. Ε όχι...

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου! Ραντεβού την Παρασκευή με τα Likes και Dislikes - Powered by Cherī up.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR