counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (16/6) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (16/6) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (16/6) - Powered by Cherī up

Γεια σας! Ήρθε και αυτή η Παρασκευή που τα Likes είναι λιγότερα από τα Dislikes... Αυτό είναι καλό να μην συμβαίνει βέβαια, αλλά τι να κάνουμε; Θα σκάσουμε και γι' αυτό; Αρκεί η καταρρακτώδης βροχή που δεν με αφήνει να φύγω απ΄ το γραφείο εδώ και ώρα. 

Συνεχίζουμε, όμως και πάμε να δούμε αμέσως τα Likes & τα Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Προχτές είδα για πρώτη φορά ολόκληρη την "Αρένα" της Μαρίας Αναστασοπούλου. Η ίδια άψογα προετοιμασμένη, ενημερωμένη, άνετη, ωραία παρουσία και η εκπομπή σύγχρονη με super γραφικά και σκηνοθεσία. Η μεταγραφή της από τις πολύ έξυπνες κινήσεις του ΑΝΤ1.
  • Η Μαρία Μπέη νικήτρια του Master Chef. Δεν πέσαμε και από τα σύννεφα κιόλας, άσχετα που τα σπόιλερ των τελευταίων ωρών πριν τον τελικό ήθελαν για νικητή τον Νίκο Τράκα.
  • Η πιο ωραία τηλεοπτική και ανθρώπινη συνέντευξη της Βίκυς Σταυροπούλου κατά την ταπεινή μου άποψη είναι αυτή που της έκανε ο Άρης Καβατζίκης. Είδαμε την πάντα χαμογελαστή ηθοποιό να μιλάει για τη ζωή της και να συγκινείται γιατί όπως όλων των ανθρώπων και η δική της είχε και έχει τα πάνω και τα κάτω της. Ωραίο παράδειγμα ανθρώπου η Βίκυ γιατί με τη στάση της μας υπενθυμίζει ότι οι δυσκολίες πρέπει να μας δυναμώνουν κι όχι να μας αδρανοποιούν.
  • Τα τελευταία Σαββατοκύριακα στις 20:00 όταν βρίσκομαι στο σπίτι βλέπω ANT1 Flashback στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV για να θυμηθώ κι εγώ ιστορικές τηλεοπτικές στιγμές που έχουμε ζήσει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Αύριο θα δούμε αφιέρωμα στους ζεν πρεμιέ των 90ς και την Κυριακή στα τηλεπαιχνίδια του σταθμού από το 1990 ως το 2023. Συμβουλή, κατά τη διάρκεια της προβολής να διαβάζετε και twitter.

  • Ο Γιώργος Παπαδάκης εκτός από παρουσιαστής του "Καλημέρα Ελλάδα" θα είναι και Σύμβουλος Ενημερωτικών Εκπομπών του ΑΝΤ1. Ο Παπαδάκης δεν είναι απλά "σχολείο", με τέτοια εμπειρία είναι "πανεπιστήμιο", οπότε έχει να δώσει πάρα πολλά και μέσα από τις νέες του αρμοδιότητες.

Dislikes

  • Τι να πει κανείς για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο; Το θέμα είναι να μην ξαναθρηνήσουμε ανθρώπους.
  • Αγαπάμε και δοξάζουμε τα γραφικά του Νίκου Ευαγγελάτου, αλλά αυτά με το μοιραίο πλοίο και τον ίδιο επάνω, όχι δεν θα θέλαμε να το δούμε.

  • "Αφήστε την κάμερα πάνω στο Σάββα, τη ζητάει τρία χρόνια" είπε η Ελένη Μενεγάκη στον σκηνοθέτη της και μας άφησε όλους παγωτό και στήλη άλατος, μη σας πω ότι ένιωσα και λίγο... Προκόπης Παυλόπουλος τότε που ο Κασιδιάρης χειροδίκησε εναντίον της Λιάνας Κανέλη μπροστά του. Όχι, δεν το λες ότι ήταν καλή της στιγμή όποια κι αν ήταν η πρόθεσή της.
  • Η Ρούλα Βροχοπούλου δήλωσε ότι δεν της αρέσει τηλεοπτικά η Ζέτα Μακρυπούλια "γιατί έχει τουπέ λόγω της ομορφιάς της". Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε Ρούλα; Κάνε ένα ζάπινγκ να δεις τι θα πει τουπέ. Είπε και πολλά άλλα φυσικά, στην κάμερα της Super Κατερίνας.
  • Ο Στέφανος Κορκολής τσακώνεται συχνά και μάλιστα άγρια με το... πιάνο του. Βρε Στέφανε, τόσες δόξες έχετε μοιραστεί μαζί, μην το μαλώνεις.
  • Η Μπέσσυ Αργυράκη ήπιε καταλάθος το χάπι σκύλου της! Dislike στο είδωλο μόνο και μόνο γιατί μπορούσε να πάθει ζημιά με την αφηρημάδα της. Προσέχουμε για να έχουμε.

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου. Ραντεβού την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται" με την Ναταλία Γερμανού με πλούσια θέματα, συνεντεύξεις, καλεσμένους και κουίζ... φωτιά! Εδώ σας περιμένω και πάλι την Τρίτη με τα Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics

Φιλιά πολλά, 

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR