counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (13/6) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (13/6) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (13/6) - Powered by Cherī up

Γεια σας και χαρά σας! Ελπίζω να είστε καλά και πανέτοιμοι για τα νέα Likes & Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetis.

Για πάμε με φόρα να τα δούμε... Τη φόρα της καλοκαιρινής βροχής εννοώ.

Likes

  • Βρέθηκα στην Μάνη μαζί με συναδέλφους από διάφορα Μέσα και παρακολούθησα τα γυρίσματα της νέας σειράς του ΑΝΤ1 "Η Μάγισσα" που θα βλέπουμε από τον Σεπτέμβριο. Πρόκειται για μία υπερπαραγωγή από τους μετρ του είδους αφού την σκηνοθεσία υπογράφει ο Λευτέρης Χαρίτος και το σενάριο η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης, με άλλα λόγια οι άνθρωποι που άλλαξαν τη μυθοπλασία στην Ελλάδα, αφού στους ίδιους οφείλουμε τις "Άγριες Μέλισσες". Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Έλλη Τρίγγου, ο Γιώργος Γάλλος, ο Νίκος Ψαρράς, ο Αναστάσης Ροιλός, ο Τάσος Νούσιας, η Θέμις Μπαζάκα και πολλοί αξιόλογοι νέοι ηθοποιοί που πιστέψτε με θα κάνουν αίσθηση και μέσα από αυτούς θα ξεπεταχτούν και τα "next big things" όπως (δεν) λένε και στο χωριό μου.
  • Ο Γιώργος Λιάγκας είναι τόσο ευθύς πάντα και θέλει να βάζει τέλος στις φήμες, γι΄ αυτό ξεκαθάρισε σήμερα μέσα από την εκπομπή του, ότι τη νέα σεζόν θα προστεθούν τρεις άνθρωποι στο "Πρωινό" μπροστά από τις κάμερες εκ των οποίων σίγουρα μία γυναίκα για να παρουσιάζει τα "εμπορικά" αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είναι συμπαρουσιάστριά του. Και όπως δήλωσε η Ζήνα Κουτσελίνη λίγες ώρες πριν "Ο Γιώργος Λιάγκας είναι παρουσιαστής πρώτης γραμμής και δεν χρειάζεται συμπαρουσιάστρια".
  • Ακούγεται ότι η Φελίσσια Τσαλαπάτη θα παρουσιάσει μαζί με την Μαριάντα Πιερίδη την πρωινή καλοκαιρινή εκπομπή του Open. Τώρα που ανέλαβε την ψυχαγωγία του καναλιού η Barking Well πολύ πιθανόν, γιατί μέσα από τη συμμετοχή της στο J2US έγινε αγαπημένο παιδί της εταιρείας και δικαίως. Την γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια, έχει απίστευτο χαρακτήρα και η εντυπωσιακή της εμφάνιση δεν στάθηκε ούτε στιγμή αφορμή για να το... χάσει. Ταπεινή και σεμνή σε κάθε Live του μουσικού show είτε πάρει 10άρια, είτε 8άρια. Της αξίζει σίγουρα μια τέτοια ευκαιρία.
  • Ο Τζωρτζ Κλούνει θα ταξιδέψει στη Μύκονο ως καλεσμένος διεθνούς οίκου ωρολογοποιίας, με τον οποίο έχει συνεργασία από το 2007 και διοργανώνει στο κυκλαδίτικο νησί το event του καλοκαιριού σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1. Καλώς να ορίσεις Τζωρτζ!
  • Η Σία Κοσιώνη παραμένει στον ΣΚΑΙ και "δεν τέθηκε ποτέ θέμα να αποχωρήσει ούτε και ζήτησε επιτελική θέση, εξάλλου συμμετέχει ενεργά στη διαμόρφωση του δελτίου ειδήσεων" όπως μου ξεκαθάρισαν από το κανάλι του Φαλήρου.
  • Άσχετα με τα νούμερα τηλεθέασης η Μπέττυ Μαγγίρα απέδειξε ότι είναι ικανότατη γι΄ αυτό και είναι για άλλη μια χρονιά περιζήτητη. Γιατί αν θυμάστε σας το είχα πει πως και πέρσι την ήθελαν και από τον ΣΚΑΙ και από τον ΑΝΤ1 και τότε από το Open ανανέωσαν το συμβόλαιό της άμεσα για να μην τη χάσουν. Λέτε να συμβεί το ίδιο και τώρα ή θα πάει σε μεγαλύτερο κανάλι; Χτες το βράδυ άκουσα ότι θα φύγει. Τώρα που σας γράφω μπορεί να έχει αλλάξει κάτι. Έτσι είναι τα τηλεοπτικά γι΄ αυτό θα δείτε τους μισούς να γράφουν ότι φεύγει και τους άλλους ότι μένει όσο δεν έχουν πέσει υπογραφές.
  • Με το που εμφανίστηκε στον Μουτσινά ο Γιώργος Ασημακόπουλος μου πέρασε απ΄ το μυαλό ότι είναι αδερφός του Κώστα Μαρτάκη. Αν εξαιρέσεις το χρώμα των ματιών έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά. Συμφωνείτε;

Dislikes

  • Ο... έντονος διάλογος της Κατερίνας Καινούργιου και του Ανδρέα Μικρούτσικου στον αέρα της εκπομπής μού προκάλεσε νευρικότητα και τρομερή αμηχανία. Και όπως είπε ο παραγωγός τους Νίκος Κοκλώνης τον οποίο κάλεσε στο τηλέφωνο η παρουσιάστρια... "Τι ακούω στον αέρα Παναγία μου"... Έλα ντε; Ταυτίζομαι Νίκο. Αναγνωρίζω ότι υπάρχει αλήθεια, αλλά γιατί τα εν οίκω να είναι συνεχώς εν δήμω; Σε περίπτωση που το χάσατε δείτε το βίντεο εδώ.
  • Έβλεπα στην Ελένη Μενεγάκη ότι τρενάκι τρόμου στην Κίνα σταμάτησε στον αέρα ανάποδα για μισή ώρα. Ζαλίζομαι και μόνο που το σκέφτομαι.
  • Η Μέγκι Ντρίο "επέστρεψε"... Την αποκάλεσαν από λάθος Ραμόνα για να απαντήσει "είναι 20χρόνια μεγαλύτερή μου". Παλιακιά δήλωση για να απαξιώσεις κάποιον. Όπως και να υποτιμάς και να απαξιώνεις γενικά... Με κούρασαν αυτών των ειδών τα "μπιφ".
  • Κυκλοφόρησε ένα τραγούδι τελευταία που όποτε το πετυχαίνω σε ραδιόφωνο ή story το προσπερνάω αστραπιαία. Βρε τι στίχους πάνε και γράφουν;
  • Γιατί τελευταία παίζει τόσο πολύ ο "στρεπτόκοκκος"; Αφήστε μας επιτέλους ήσυχους.

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου! Αν διαφωνείτε σε κάτι, φυσικά περιμένω τα σχόλιά σας!

Καλό υπόλοιπο εβδομάδας... Ραντεβού στα επόμενα Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος 

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR