counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (13/10) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (13/10) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (13/10) - Powered by Cherī up

Καλησπέρα! Αισίως μετά από μία έντονη εβδομάδα φτάσαμε στην Παρασκευή και λίγο πριν υποδεχτούμε το Σαββατοκύριακο πάμε να δούμε τα Likes και τα Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • "Θέλω να παρουσιάσω κάτι δικό μου... Με προσπερνούν και παίρνουν εκπομπές άλλοι κι άλλοι" είπε με χιούμορ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Και είμαι μαζί του όχι ...ανταποδοτικά γιατί τάχτηκε όλη την εβδομάδα υπέρ μου, αλλά γιατί έχει δουλέψει πολύ, έχει μυαλό, εμπειρία και αντανακλαστικά. Αν ήμουν "κανάλι" θα του έδινα τηλεπαιχνίδι... χτες! Δεν ξέρω αν θέλει κάτι τέτοιο αλλά θα του ταίριαζε "γάντι".
  • Η κοινωνία μας ευτυχώς προχωράει. Ποιος θα μας έλεγε πριν χρόνια ότι θα βλέπαμε φιλί μεταξύ αντρών στην τηλεόραση, στην prime time (Ο πρώτος από εμάς) και αναπαραγωγή της σκηνής στις πρωινές εκπομπές. Ευτυχώς η εποχή που το φιλί σε σίριαλ του Παπακαλιάτη είχε πάρει πρόστιμο, πέρασε ανεπιστρεπτί. 

  • Το "Μετά τη Φωτιά" είναι γενικά σε άλλο level. Από τις ερμηνείες, το story, την παραγωγή μέχρι το μακιγιάζ και τα εφέ... Ο Αντρέας Κωνσταντίνου, επίσης, έχει τραβήξει τα βλέμματα από το πρώτο δευτερόλεπτο της εμφάνισής του.
  • Δεν ξέρω αν η Μαρία Μπακοδήμου χρησιμοποίησε φίλτρο, αλλά η πολυσυζητημένη εικόνα της Σοφίας Χατζηπαντελή με βγαλμένα φρύδια μου άρεσε περισσότερο. Φάνηκε ότι είναι κούκλα. Μήπως να το σκεφτεί;
  • Στέλιος Κουδουνάρης σε παίκτρια του My Style Rocks: "Ντρέπεται και η μόδα". 'Έξυπνη ατάκα, την είπε και αποχώρησε. Άντε να ανάψουν τα αίματα γιατί είναι παραπάνω βαρετό από κάθε άλλη χρονιά το φετινό παιχνίδι μόδας.
  • Η Ελένη Μενεγάκη ασχολείται -επιτέλους- με θέματα της ελληνικής lifestyle/gossip επικαιρότητας κάτι που δεν έκανε πριν καθώς περιοριζόταν σε διεθνή και βασιλικά θέματα. Βέβαια δεν παίζει ότι όλοι οι άλλοι. Τις πολύ hardcore καταστάσεις ή τα θέματα «τζιζ» δεν θέλει να τα αγγίζει.

Dislikes

  • "Έχουν αγριέψει οι άνθρωποι στην τηλεόραση. (Κάτι έχω καταλάβει) Δεν τους πνίγει το δίκιο, τους πνίγει η επιβίωση" είπε η εξαιρετική Λόλα Νταιφά σε μία υπέροχη συνέντευξή στην "Ελένη". Πολύ σκληρό αυτό που είπε, αλλά δυστυχώς αληθινό. Το dislike μου στην κατάσταση που περιγράφει, όχι στην ίδια. 
  • Άκουσα δημοσιογράφο να δίνει σε απευθείας σύνδεση πληροφορίες με λεπτομέρειες για τη Μαίρη Χρονοπούλου, το άψυχο σώμα της και το νεκροτομείο. Σε mood Κουδουνάρη θα πω "Ντράπηκε και η ντροπή" εκτός από την παρουσιάστρια που το άκουσε live και άλλαξε χρώμα.
  • Και οι τσακωμοί ανάμεσα στις εκπομπές για τα νούμερα τηλεθέασης καλά κρατούν.
  • Ανάρτηση - καρφί του Ανδρέα Μικρούτσικου στη Super Κατερίνα. Άβολο.
  • Το Παρασκευή και 13 είναι dislike από μόνο του.
  • Αυτό που γράφετε για θάνατο πριν καν συμβεί το μοιραίο πως το κάνετε αγαπητοί συνάδελφοι;

Αυτά για σήμερα!

Να περάσετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο κι εμείς θα τα πούμε την Κυριακή στο «Καλύτερα δε γίνεται» με την Ναταλία Γερμανού.

Φιλιά πολλά και σας περιμένω την Τρίτη στα επόμενα Likes και Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR