counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (12/9) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (12/9) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (12/9) - Powered by Cherī up

Γεια σας και σήμερα. Αυτή την εβδομάδα γίνεται της... πρεμιέρας.

Ξεκίνησαν σχεδόν όλες οι πρωινές εκπομπές και οι πρώτες τηλεθεάσεις δίνουν είτε χαρά είτε νευρικότητα σε παρουσιαστές και αρχισυντάκτες, άσχετα που είναι πάρα πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα... Γενικά όλα δείχνουν ότι θα είναι μία άκρως έντονη και ανταγωνιστική σεζόν. Σοφές οι εκπομπές που θα βγουν από την επόμενη εβδομάδα, δηλαδή μετά τον ανάδρομο θα πω εγώ...

Πάμε, όμως, να δούμε τα Likes & Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics

Likes

  • Τον Ιούνιο είχα ταξιδέψει στη Μάνη για να παρακολουθήσω τα γυρίσματα της "Μάγισσας" στα επιβλητικά κάστρα της περιοχής. Χτες, όμως, οι δημοσιογράφοι περιηγηθήκαμε στο κτήμα Νάσιουτζικ όπου έστησαν ολόκληρη πολιτεία για τη συνέχεια των γυρισμάτων. Όλα τόσο προσεγμένα στην λεπτομέρεια, από τα σκηνικά μέχρι τα κοστούμια και τις ερμηνείες των ηθοποιών. Ο χώρος δεν θυμίζει σε τίποτα το κτήμα και το μουσείο όπως ήταν πριν γιατί χτίστηκαν κάστρο και κτήρια αντίστοιχης αρχιτεκτονικής με εκείνη την εποχή.

  • Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι δημοσιογράφος - παρουσιάστρια κομάντο! Μου άρεσε πάρα πολύ που πήγε η ίδια στη Θεσσαλία και στις πληγείσες περιοχές για να κάνει ρεπορτάζ. Ήταν μάχιμη από πάντα και γι΄ αυτό ξεχωρίζει.
  • Αντικειμενικά την καλύτερη εκπομπή στην πρεμιέρα με αποκλειστικά (βλέπε Νότη Σφακιανάκη) και πλούσια θεματολογία είχε ο Γιώργος Λιάγκας.
  • Μέσα στη μαυρίλα των ημερών ο Γιώργος Λάνθιμος μας έκανε να χαμογελάσουμε με το χρυσό λέοντα που κέρδισε με το "Poor Things" στο 80ο Φεστιβάλ Βενετίας
  • Το Γραφείο Τύπου του MEGA σήμερα πήρε "φωτιά" με ανακοινώσεις για εκπομπές της Μενεγάκη, της Χρηστίδου, της Δανάης και του Τσουρού. Ξαφνιάστηκα που δεν είδα καμία αλλαγή - προσθήκη στην ομάδα της Ελένης.
  • Σωστή κατά την άποψή μου η κίνηση της ΕΡΤ να αλλάξει τις ημερομηνίες πρεμιέρας σε κωμικές σειρές και τηλεπαιχνίδια, λόγω της επικαιρότητας.
  • Συμφωνώ απόλυτα με την ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου ότι δεν έπρεπε να αλλάξουν όλο το πάνελ της Φαίης (ο ΣΚΑΙ το αποφάσισε) γιατί αυτό δεν κάνει καλό στην παρουσιάστρια. Το έγραφα και πέρσι ότι ο Νίκος Γεωργιάδης, η Έλενα Χριστοπούλου και η Αφροδίτη Γραμμέλη ήταν πολύ δυνατά όπλα της εκπομπής.

Dislikes

  • Είδα την εξής δήλωση της Φαίης Σκορδά στην Super Κατερίνα. "Είπα αμέσως ναι στην αλλαγή ώρα της εκπομπής!" Συγγνώμη, μα κάπου το χάνω... Δεν είχε πει η Φαίη στις κάμερες, ότι έμαθε πως θα αλλάξει ώρα, από τους δημοσιογράφους; Δεν ήταν σωστή αντιμετώπιση τα έχουμε ξαναπεί... Σωστά ειπώθηκε από την Κατκεν και την ομάδα της ότι έγιναν πολλές συζητήσεις και ραντεβού μέχρι να πει το "ναι" και μάλιστα ότι περιμέναμε ακόμα και να σπάσει το συμβόλαιο. Δεν ξεχνάμε! Δύο μήνες πριν τα λέγαμε αυτά. Από την άλλη τι να γυρίσει να πει δημόσια η Φαίη; Δύσκολη η θέση της.
  • Κάπου καταλαβαίνω και τον Τριαντάφυλλο και την Μαριάντα Πιερίδη όπως και την μανούρα που πρόεκυψε. Σου λέει φάγαμε ένα ολόκληρο καλοκαίρι στο πλατώ του Open και τώρα αν μας μεταφέρουν στο Σαββατοκύριακο να έχουμε από "πάνω μας" την Κάκκαβα ή τον Παππά; Από την άλλη εξαιρετικοί τραγουδιστές και οι δύο, αλλά επειδή ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος θα ήθελα για το καλό της εκπομπής να υπάρχει και κάποιος έμπειρος παρουσιαστής ή παρουσιάστρια.
  • Που είναι οι εποχές οι ανέμελες που οι πρεμιέρες πρωινών εκπομπών είχαν χορό τραγούδι, λαμπερούς καλεσμένους κι όχι τσακωμούς και στενάχωρα θέματα;
  • Αυτό το "μπιφ" του Αχιλλέα Μπέου με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη και οι χαρακτηρισμοί που ακούστηκαν στον τηλεοπτικό αέρα και στα social media καίνε κάθε εγκεφαλικό μου κύτταρο.
  • Πέτυχα το ακόλουθο post στο Instagram. Δυστυχώς αληθινό και λυπηρό γιατί υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που κάνουν "φίλους" για το συμφέρον τους και χάνονται όταν δεν χρειάζονται κάτι. Εμφανίζονται και κάνουν έντονη την παρουσία τους αμέσως μόλις έχουν ανάγκη για εξυπηρέτηση. Μη μου πείτε ότι δε σας έχει συμβεί ποτέ.

  • Αν έχεις βύσμα διάβαινε και... εκπομπή θα πάρεις! Υπήρξε άντρας που πήρε εκπομπή από τα χέρια παρουσιαστή κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή επειδή έπεσε τηλεφωνάκι από ψηλά.

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου. Να περάσετε μια υπέροχη εβδομάδα κι εμείς θα τα ξαναπούμε την Παρασκευή στα καινούρια Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics

Φιλιά πολλά

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR