counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (12/7) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (12/7) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (12/7) - Powered by Cherī up

Γεια σας παιδιά. Επίσημα η τηλεοπτική σεζόν τελείωσε. Κατά γενική ομολογία ήταν μεγάλη σε διάρκεια, ήταν έντονη, είχε απ΄ όλα. Χαρά, γέλιο, τσακωμούς, ξεκατίνιασμα (αλίμονο), πόνο, θλίψη. Για το "κλείσιμο" των εκπομπών θα αποφύγω να γράψω. Ίσως κάπως, κάπου, κάποτε μετά από χρόνια να αφιερώσω ολόκληρο βιβλίο ώστε να σχολιάσω όσα είδατε, όσα έμαθα - έζησα και όσα μου ψιθύρισαν συνάδελφοι για τις τελευταίες ημέρες, ώρες και λεπτά πριν το φινάλε των ψυχαγωγικών εκπομπών... 

Συνέβησαν, όμως και πολλά άλλα τις τελευταίες ημέρες και έτσι προκύπτουν τα νέα μας Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Μπορεί όταν ακούγαμε Survivor να μας ερχόταν στο μυαλό ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Ντάνος της καρδιάς μας, αλλά πλέον δικαιωματικά θα σκεφτόμαστε τον Σάκη Κατσούλη εξαιτίας της διπλής του νίκης. Ο άνθρωπος κέρδισε το ριάλιτι επιβίωσης και το 2021 και την All Star εκδοχή του το 2023. Δυνατός παίκτης και ταπεινός, από τις σπάνιες περιπτώσεις ανθρώπων που βγήκαν από το συγκεκριμένο ριάλιτι και δεν την είδαν... στερεοφωνικά με την ξαφνική προβολή.

  • Ο Κωνσταντίνος Βασάλος με το στυλ και το όλο attitude πιο star απ΄όλους στον τελικό, ο Γιώργος Λιανός εύστροφος, με χιούμορ και απίστευτα οικείος.
  • Like και στον Σασμό που δεν έχει μόνο πιστό και φανατικό κοινό, αλλά ξεπέρασε σε τηλεθέαση τον τελικό του Survivor. Απίστευτο, ε;
  • Η άνεση της Φελίσσια Τσαλαπάτη στον τηλεοπτικό αέρα της πρωινής εκπομπής του Open είναι ξεκάθαρη. Το ραδιόφωνο την έχει βοηθήσει πολύ και την έχει εξελίξει. Δεν είναι λίγο να παρουσιάζεις δύο χρόνια το πρωινό του Ρυθμού 94,9!
  • Ό,τι καλύτερο για το "Καλοκαίρι...yes" η παρουσία του Τριαντάφυλλου που ότι θέλει να το πει το λέει, δεν φιλτράρει. Αν ήμουν συνεργάτης του μπορεί να είχα ένα άγχος, αλλά ως τηλεθεατής περνάω καλά μαζί του.
  • Αυτή την περίοδο μ΄ αρέσει να χαζεύω στην τηλεόραση επαναλήψεις αγαπημένων σειρών. Και πιστεύω πως δεν έχει να κάνει μόνο με το γεγονός ότι πρόκειται για καλές σειρές, αλλά μας θυμίζουν και τις εποχές που προβάλλονταν για πρώτη φορά. Για παράδειγμα την σειρά "Η ώρα η καλή" την πρωτοείδαμε το 2004 που ήμουν ακόμα μαθητής, ή το σίριαλ "Θα βρεις το δάσκαλό σου"  όπως και το "Λατρεμένοι μου γείτονες" τα είδα το 2007 που ήμουν φοιτητής στη Θεσσαλονίκη και σίγουρα δεν είχα το τρέξιμο, τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχω τώρα. Ήταν εποχές ανεμελιάς για εμένα.
  • Η σειρά "Ο πρώτος από εμάς" έρχεται τον Σεπτέμβριο στον ΑΝΤ1 με all star cast. Χτες έγινε η πρώτη συνάντηση των συντελεστών με τους δημοσιογράφους και η χημεία μεταξύ των ηθοποιών ήταν μαγική.

  • Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε το πρώτο του μπάνιο και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους. Τον Γρηγόρη τον θεωρώ πρότυπο παρουσιαστή. Σκέφτομαι ότι εκτός από ταλαντούχος και ικανός, έχει ζεστασιά και ως παρουσιαστής και στέκεται ουσιαστικά και αληθινά στο πλευρό των συνεργατών του. Μην ξεγελιέστε, δεν το κάνουν όλοι.
  • Γελάω πολύ με τον Άγγελο Πάτση και με όσα ανεβάζει στο instagram account του. Ειδικά τις καυτές ημέρες που διανύουμε έχει δώσει ρέστα.

Dislikes

  • Πολλές απουσίες από πρώην παίκτες στον τελικό του Survivor. Η παραγωγή δεν θα πετάει από την χαρά της γι΄αυτό και απορώ πως το επέτρεψαν να συμβεί.
  • Ενημερώθηκα από συνάδελφο ότι υπάρχει συγκεκριμένο site που αναδημοσιεύει συστηματικά όλα τα spoilers που γράφει η ίδια για τις σειρές και τα παρουσιάζει ως δικά του χωρίς καμία αναφορά στην πηγή και μάλιστα με συνεργάτες να τα υπογράφουν και να τα "πουλάνε" ως "αποκλειστικά" θέματα.
  • Για να βρεις ταξί αυτές τις ημέρες ακόμα και μέσα από τις γνωστές εφαρμογές, αλλά και να μην σε ακυρώσουν ενώ έχουν αποδεχτεί το αίτημά σου, πρέπει να κάνεις τάμα.
  • Ζέστη δεν μας λυπάσαι καθόλου ε;
  • Έφυγε στα 94 του χρόνια ο διάσημος συγγραφέας Μίλαν Κούντερα. Τα αποφθέγματα στα social media από ανθρώπους που δεν τον είχαν ξανακούσει στη ζωή τους και κάνουν "διαδικτυακό μνημόσυνο" με μόνο σκοπό να το παίξουν διαβασμένοι "βγάζει μάτι" και με κουράζει κάπως. Γιατί ναι, φαίνεται ποιοι γνώριζαν ουσιαστικά τον ίδιο και το έργο του και ποιοι απλά γκούγκλαραν και πόσταραν για το φαίνεσθαι!

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου.

Ραντεβού στα επόμενα Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR