counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (1/9) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (1/9) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (1/9) - Powered by Cherī up

Γεια σας! Καλώς σας βρήκα... Εύχομαι να έχουμε έναν υπέροχο Σεπτέμβρη και μία ήρεμη και παράλληλα συναρπαστική σεζόν.

Μετά από έναν ολόκληρο μήνα που έχουμε να τα πούμε επέστρεψα από τις διακοπές μου στις επάλξεις. Κι όχι δεν θα είμαι υποψήφιος στις δημοτικές περιφερειακές εκλογές, κάτι σπάνιο, γιατί είναι η πρώτη φορά που δεχόμαστε τέτοιο "βομβαρδισμό" από υποψηφιότητες ανθρώπων από τον χώρο του θεάματος κι όχι μόνο. Θα μου πεις "είναι αυτό κακό;" Κακό δεν είναι σίγουρα γιατί έχουμε λαμπρά παραδείγματα ανθρώπων της showbiz που ασχολήθηκαν με τα κοινά και ξεχώρισαν για το έργο τους. Το θέμα είναι να το κάνουν γιατί πράγματι θέλουν να προσφέρουν κι όχι για την "προβολή" και τη "θέση"... Και οι υποψήφιοι δήμαρχοι και περιφεριάρχες να τους ζητούν γιατί πιστεύουν στις ικανότητές τους κι όχι απλά για τον "ντόρο". Ξέρω τι σας λέω...

Επίσης, μήνες πριν γνωστή τηλεπερσόνα που έχει περάσει και από την παρουσίαση πλησίασε ανθρώπους του πενταγράμμου λέγοντάς τους ότι θα αναλάβει την αντιδημαρχία πολιτισμού του δήμου της και θα κάνουν μαζί "δουλίτσες"... Κάτσε να εκλεγείς πρώτα, δεν θέλω βιασύνες!

Πάμε όμως να δούμε τα πρώτα Likes & Dislikes των ημερών, για άλλη μία σεζόν, Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Είδα τα πρώτα δύο επεισόδια από τις "Ψυχοκόρες" που θα παρακολουθήσουμε αρχικά στον ΑΝΤ1+ και ξετρελάθηκα. Από τα τρέιλερ φαινόταν ότι θα είναι μια πολύ προσεγμένη και ενδιαφέρουσα σειρά. Ανυπομονώ για τη συνέχεια.

  • Η ομάδα που θα έχει η Ελένη Τσολάκη στην πρωινή της εκπομπή στο Open μου άρεσε πάρα πολύ. Δημοσιογράφοι έμπειροι με ρεπορτάζ κι όχι μόνο με άποψη. Μαίρη Αυγερινοπούλου, Νίκος Γεωργιάδης, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, Δημήτρης Σαράντος, Δημήτρης Μηλιόγλου στο πλευρό της Θεσσαλονικιάς παρουσιάστριας που δούλεψε πολύ, εξέλιξε τον εαυτό της και πήρε με το σπαθί της το καθημερινό πρωινό του σταθμού. Πιθανότερη ημερομηνία πρεμιέρας, 18 Σεπτεμβρίου.

  • Και η ομάδα της Ελεονώρας Μελέτη έχει "κάτι". Την γνωρίζαμε από καιρό, αλλά ανακοινώθηκε πριν λίγο. Σίγουρα θα έχουμε δίκαια και καυστικά σχόλια από την Αφροδίτη Γραμμέλη και τη Νανά Παλαιτσάκη.

  • Αν το ελληνικό καλοκαίρι ήταν φωτογραφίες, θα ήταν αυτές που ανήρτησε στο Instagram η Ζέτα Μακρυπούλια.

  • Έμαθα ότι ο Ηλίας Βρεττός δεν ήταν απλά καλός, αλλά "έσκισε" στο δοκιμαστικό για το "Πιο Μεγάλο Παζάρι" γι' αυτό του δώσανε την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού στον ALPHA.
  • Το δελτίο τύπου για το Happy Day, εκτός από αναφορά σε όλη την ομάδα είχε ακόμα και φωτογραφίες όλων των συνεργατών της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Ωραίο και σπάνιο.

  • Είδα πρόσφατα στο Netflix την τουρκική σειρά "The Taylor" ή αλλιώς "Ο Ράφτης" και της δίνω το Like μου.
  • Σαββατοκύριακο έρχεται και θα έχουμε και celebrity γάμο και celebrity βάφτιση... Υποσχέθηκα στον γαμπρό ότι προς το παρόν δεν θα πω κάτι γιατί η σύντροφός του είναι εκτός χώρου δεν θέλει την προβολή. Και έρχεται και άλλη βάφτιση προσεχώς...

Dislikes

  • Έμαθα για δύο χωρισμούς προς το τέλος του καλοκαιριού... Επειδή υπάρχουν παιδιά στη μέση, δεν είναι σωστό να αποκαλύψουμε κάτι ακόμα, αν και τα υπονοούμενα δίνουν και παίρνουν.
  • Προσοχή στο photoshop πριν στέλνετε τα Δελτία Τύπου για τις εκπομπές, γιατί εκθέτετε δίχως λόγω τα πρόσωπα του σταθμού σας.
  • Αυτό που συμβαίνει με την Αθηνά Καμπάκογλου και την ΕΡΤ δεν μου αρέσει καθόλου. Η γυναίκα είχε την ιδέα της εκπομπής "Αυλή των χρωμάτων", την έστησε, την παρουσίασε και για τα δεδομένα της κρατικής τηλεόρασης μπορούμε να πούμε ότι την απογείωσε κιόλας αφού τα νούμερα που έκανε ήταν πολύ καλά και πάνω από πολλές άλλες εκπομπές, ακόμα και από ιδιωτικά κανάλια. Κυκλοφόρησαν φήμες ότι θα αντικατασταθεί χωρίς να το γνωρίζει καν, από την Κατερίνα Παπουτσάκη. Έτσι μπορείτε να πάρετε κι εσείς μια ιδέα από το τι συμβαίνει στο θαυμαστό κόσμο της τηλεόρασης.
  • Εκτός εαυτού ο 50 Cent, πέταξε με δύναμη το μικρόφωνο και τραυμάτισε θαυμάστριά του.
  • Το γεγονός ότι βγαίνει μια είδηση από συγκεκριμένο site, κάνει ντόρο και λίγες ημέρες μετά διαψεύδεται από άλλο συντάκτη του ίδιου site, δεν θα το σχολιάσω.
  • Τι να πω και για τα site και για τις εφημερίδες που πήραν την αποκλειστική μας είδηση ότι η Βάσω Λασκαράκη θα παρουσιάσει εκπομπή στον ΣΚΑΙ, την αντέγραψαν, άλλαξαν ελάχιστα το κείμενο και δεν έγραψαν πηγή... Αν το κάναμε εμείς θα γραφόταν 25 posts διαμαρτηρίας και άλλα τόσα έξαλλα stories κλπ κλπ...

  • Υπάρχουν λόγια για να αναφερθώ στις φωτιές που ξέσπασαν στη χώρα μας αυτό το καλοκαίρι; Σε τόσα διαφορετικά σημεία της Ελλάδας δεν θυμάμαι να έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Και ο Έβρος καίγεται, δυστυχώς, ακόμα... Ας ευχηθούμε να τελειώσει όλος αυτό ο εφιάλτης άμεσα.

Αυτά ήταν αγαπητοί μου τα πρώτα Likes και Dislikes των ημερών,  Powered by Cherī up cosmetics.

Ραντεβού την ερχόμενη Τρίτη.

Φιλιά πολλά & καλή μας σεζόν,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR