counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (03/10) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (03/10) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (03/10) - Powered by Cherī up

Καλησπέρα ακόμα ένα απόγευμα Τρίτης με τα Likes και Dislikes των ημερών  - Powered by Cherī up cosmetics να είναι έτοιμα, ζεστά και λαχταριστά.

Likes

  • Πριν λίγες εβδομάδες έγραφα σε αυτή τη στήλη για τις αρετές της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση. Κάποιες από αυτές τις ανακαλύψατε σίγουρα κι εσείς που παρακολουθήσατε τη συνέντευξή της στη "Μεγάλη Εικόνα". "Ο πλούτος έχει τεράστια ενοχή και αυτή είναι η μεγαλύτερη μάχη που δίνω με τον εαυτό μου καθημερινά" είναι μία από τις πολλές ατάκες που είπε στη Νίκη Λυμπεράκη η κόρη της Μαριάννας Λάτσης και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου.
  • Την Πέμπτη κάνει πρεμιέρα το "Μετά τη φωτιά" και ήδη τα κορίτσια στο γραφείο συζητούν για τον Nathan Thomas. Η σειρά σας το ξαναλέω, θα σας κερδίσει αμέσως.

  • Πολλές οι σειρές και προσπαθώ να δω όσο το δυνατόν περισσότερες γιατί υπάρχουν εξαιρετικές φέτος. Μου άρεσε ο "Γιατρός" για την πλοκή και την ταχύτητά του. Ξεχώρισα τις ερμηνείες του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, της Δήμητρας Σιγάλα, αλλά και του Βλαδίμηρου Κυριακίδη τον οποίο δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί σε δραματικό ρόλο.
  • Ο Γρηγόρης Μπάκας πέρσι, ολόκληρη σεζόν την έβγαλε στο αεροδρόμιο για ρεπορτάζ για το "Πρωινό" και φέτος το background του την ώρα που βγαίνει στο παράθυρο είναι... αεροδρόμιο. Τέλειο.

  • Η Ελένη Μενεγάκη συνδέεται καθημερινά με το Λονδίνο και τον Δημήτρη Μαυροκεφαλίδη για τα διεθνή νέα και ο ίδιος βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα κάθε φορά από διαφορετική περιοχή. Εξαιρετικός δημοσιογράφος που τον γνωρίζω από τα ξεκινήματά μας, τότε που ήταν αρχισυντάκτης και παρουσιαστής στο MAD. Εξαιρετικά έξυπνη προσθήκη για την εκπομπή.
  • Έμαθα ότι το σκηνικό της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη είναι συγκλονιστικό, με τέλειο καναπέ και όσοι το είδαν έμειναν άφωνοι. Για να δούμε τι θα δούμε αύριο... Αυτό ότι κάνει πρεμιέρα Τετάρτη βέβαια, εμάς τους ψυχαναγκαστικούς κάπως μας κακοφαίνεται. Καλή επιτυχία!
  • Γρηγόρης Αρναούτογλου is back με ποδαρικό από Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Έλλη Τρίγγου, ενώ απόψε στις 00:00 θα δούμε στο The 2Night Show τον Κωστή Μαραβέγια και την Ντάνη Γιαννακοπούλου.
  • Πέρασα φανταστικά στη βραδιά της Panik. Από τις πιο αγαπημένες μου εμφανίσεις της Κατερίνας Λιόλιου με συνύπαρξη έκπληξη on stage με τον Άγγελο και τον Στέλιο Διονυσίου που πρωτοτραγούδησαν το 2000 το "Θα μου λείψει η δική σου η τρέλα.

 

Dislikes

  • Τι συμβαίνει με το μούσι του πάτερ Γρηγόρη - Γιώργου Σουξέ στο Ναυάγιο; Αγχώνομαι ότι θα του φύγει. Για προσέξτε το παρακαλώ.

  • Να βλέπεις σε εκπομπή να μιλάνε για θέμα που έχεις γράψει ως αποκλειστικό (βαρβάτο κιόλας) πριν τρεις εβδομάδες και να μην κάνουν καμία αναφορά στην πηγή. Αν το έκανα εγώ θα είχε ξεσπάσει εμφύλιος.
  • Ανήλικη 13 ετών γέννησε σε τουαλέτα νοσοκομείου, διάβασα όπως κι εσείς σίγουρα σε όλα τα sites, κάτι που συνέβη άλλες δύο φορές στο ίδιο νοσοκομείο. Το θέμα είναι κοινωνικό και το κράτος, τα σχολεία, οι οικογένειες πρέπει να το δουν πολύ σοβαρά.
  • Με κούρασαν κάποιοι υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι που σε πετυχαίνουν στο δρόμο και δε σε αφήνουν να φύγεις, από το πολύ μπλα μπλα. "Μπερδεύτηκα και έστειλα παραγγελία σε υποψήφιο και όχι στο σουβλατζίδικο και το αστείο είναι ότι μου τα έφερε". Το διάβασα στα social media και το τραγικό είναι ότι παίζει να μην είναι απλά χιούμορ, αλλά γεγονός.

Αυτά αγαπητοί μου για σήμερα. Καλό υπόλοιπο εβδομάδας και μην ξεχάσετε το ραντεβού της Παρασκευής με τα νέα Likes και Dislikes των ημερών  - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR