X
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στο Fthis.gr. Επιλέγοντας «Συμφωνώ», αποδέχεστε να λαμβάνετε όλα τα cookies . Διαβάστε την πολιτική μας για τα cookies

Συνταγή για την πιο νόστιμη Τιραμισού!

Συνταγή για την πιο νόστιμη Τιραμισού!

Υλικά

  • 7 κρόκοι αυγών
  • 8 κ.τ.σ ζάχαρη κρυσταλλική
  • 1100 γρ μασκαρπόνε
  • 120 γρ disaronno liqueur
  • Espresso
  • 1 πακέτο σαβαγιάρ μπισκότα
  • Κακάο για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να αφρατέψουν πολύ καλά. Αυτό θα πάρει 5-8 λεπτά.

Προσθέτουμε το ποτό σιγά σιγά και στη συνέχεια το μασκαρπόνε, χτυπάμε καλά μέχρι να ενσωματωθούν σε μέτρια ταχύτητα.

Βουτάμε τα μπισκότα απ τη μια πλευρά στον καφέ και σε ένα πυρέξ ή ταψάκι βάζουμε λίγο απ την κρέμα μασκαρπόνε που φτιάξαμε για να κολλήσουν τα μπισκότα κάτω.

Βουτάμε τα μπισκότα και στρώνουμε σε όλη τη κάτω πλευρά, από πάνω βάζουμε την μισή γέμιση και συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα μπισκότα.

Τέλος βάζουμε την υπόλοιπη κρέμα και γαρνίρουμε με κακάο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)