counter

Σε σε σε Εκλογές... Ντάνος και Φύγαμε!

Σε σε σε Εκλογές... Ντάνος και Φύγαμε!
Σε σε σε Εκλογές... Ντάνος και Φύγαμε!

Καλησπέρα, καλησπέραααααα! Τι μου κάνετε πως μου είσαστε; Σήμερα αποφάσισα να σας πάρω μαζί μου σε ένα έτσι κοίταγμα στα sites γιατί διάφορα πραγματάκια μου άνοιξαν τα μάτια διάπλατα, ενώ ταυτόχρονα κανένα δε μου έκανε τόση εντύπωση ώστε να ασχοληθώ μόνο μαζί του. Κοινώς πεταλουδίτσα για σήμερα από ειδησούλα σε ειδησούλα... Και πριν ξεκινήσω να πω κάτι γιατί θα σκάσω κ επειδή δεν είχαμε GAN’s blog την προηγούμενη εβδομάδα... θα το πω τώρα! Τι ακριβώς σας έκανε τόση εντύπωση από την εμφάνιση της Φουρέιρα στη Eurovision? Περίμενατε κάτι λιγότερο;;; Υπάρχει μια φορά στα τοσα χρόνια που να έχει εμφανιστεί κάπου και να μην έχουν πέσει όλα τα σαγόνια να καθαρίσουν πατώματακι;;Και αυτό θεωρώ  είναι το στοιχείο που την έχει κάτσει στην κορυφή και δε ξέρω που ακόμα θα φτάσει....ο πύραυλος!! Δεν υπάρχει λοιπόν εμφάνιση από ένα απλό βράδυ στο Fantasia (όταν ήταν) μέχρι τη σκηνή της Eurovision που να πεις μμμμ ε εντάξει! Η ενέργεια και το πάθος είναι πάντα στο πικ τους και γι αυτό λοιπόν εμένα προσωπικά δε μου έκανε λιγότερη εντύπωση από την κάθε φορά που τη βλέπω σε stage! F U E G O!  

Πάω παρακάτω κ τι βλέπω... Τσαλίκης, Νίβο, Μπέσυ Αργυράκη... κ αμέσως πήγε το γρήγορο μυαλό μου στη σκέψη "αααα τι ωραίο σχήμα για το καλοκαιρινό Romeo;!" Όοοοχι εκλέχθηκαν απλά στους δήμους που είχαν βάλει υποψηφιότητα και τι να πω εγώ... ε γεια μας βρε παιδιά! Ε συγνώμη καλή 4ετια με πολλές πολλές επιτυχίες εεε και πάλι συγνώμη με πολλα πολλα έργα! Κατά τα αλλά φαντάζομαι ότι κάθε ελληνικό σπίτι θα έχει μια χαρά αυτές τις μέρες γιατί όλο και κάποιος αδερφός, ξάδερφος, μπαμπάς, μαμά, φίλος, ανιψιός και κουνιάδος θα είχε βάλει υποψηφιότητα και επειδή πιστεύω κιόλας ότι είναι πάνω από ένας σε κάθε σόι όλο και κάποιος θα βγήκε,όποτε είναι κάτι σαν του Α’ι’ Γιαννιού αυτές τις μέρες... Σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει όπου Γιάννης βαλε υποψήφιος δημοτικός συμβούλος..

Και μιας και οι εκλογές παίζουν πολύ βλέπω και το άλλο και εκεί η κόρη του ματιού μου άγγιξε το 90% της διαστολής που μπορεί να έχει! «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο εκλογικό πάνελ του άλφα» και δε θα πω την πρώτη μου σκέψη... ας το αφήσω να πάει στο καλό... θα πάω στη δεύτερη την καλή που μου λέω όχι όχι Ειρήνη μου κάτσε να ακούσεις πως μιλάει το παιδι... και εδώ ένα μεγάλο μπράβο έχω να πω στον Ανδρέα Γεωργίου και το τατουάζ που τον έχουν μάθει να αποστηθίζει τέλεια ότι του γράφουν και εδώ ένα μεγάλο μπράβο και στον Γιώργο Αγγελοπουλο γιατί μη νομίζεις ότι την έχουν όλοι τόσο φυσικά την αποστήθιση..! Γιατί όταν έγινε ερώτηση εκτός κειμένου μ’επιασε ένας κρύος ιδρώτας, μια αγωνία θα τα καταφέρει δε θα τα καταφέρει αλλά στο ύψος του συνέχισε από εκεί που είχε μείνει... τι σημασία έχει τι ρώτησαν; Γιατί υπάρχει εξέλιξη παιδιά... δεν πήγε αδιάβαστος.. δεν ακούσαμε κάτι του τύπου «οι άσχημες κριτικές είναι το αντίθετο από τις καλές κριτικές..» όπως το αντίθετο της μέρας ειναι η νύχτα αν δεν το ξέρετε...ή δεν μπέρδεψε τους κ@@@λους με τις απόψεις... όπως είχε έτσι μπερδευτεί το παιδι... με τη φράση του Κλιντ ´Ισγουντ που τον μπέρδεψε με τον Άντονι Κουίν που το μπέρδεψε με τις απόψεις, που το μπέρδεψε τους κ@@@λους που το μπέρδεψε..... γενικώς... και ακούσαμε το επικό... «όπως είπε κι ο Αντονι Κουίν (Κλιντ Ισγουντ γκουχου γκουχου) ο καθένας έχει κια άποψη, σαν τις κ@@@ιδες» το ζουμί το είχε πιάσει πάντως! Και κάθε φορά που τον βλέπω που έρχεται στο μυαλό η Ζωή Λάσκαρη από την ταινία «Μια κυρία στα μπουζούκια» -Πόσο χρόνων είστε δεσποινίς... 4 και πόσα χρόνια σπουδάζετε; -19! Στην περίπτωση που δεν το καταλάβατε κατάληξαμε στο ότι ήταν πολύ καλός στο εκλογικό πάνελ του αλφα! 

Και θα κλείσω και δε θα ντραπώ και θα το πω... πως είμαι άνθρωπος κι εγώ και λύγισα!! Και αμαρτία εξομολογούμενη ουκ έστι αμαρτία..και ναι συγκινήθηκα με τη συνέντευξη της Αθήνας Χρυσαντίδου (power of love) που έδωσε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» και μίλησε για το χωρισμό της.. (όχι που δε θα μίλαγε άλλο αυτό βέβαια) όχι να μπουνε τα κορίτσια να τη δουν και να μου στείλουν να μου πουν! Είναι συγκινητικό η εμένα οι ορμόνες μου κάτι έχουν πάθει;; Αυτά για σήμερα... Περιμένω τα μηνύματά σας που όσο πάνε γίνονται και περισσότερα και σας ευχαριστώ πολυυυυ και περιμένω και τα σημερινά! Φιλιαααα καλό υπόλοιπο εβδομάδας να έχετε!

Instagram: @eirinigkaniatsou & @gan_by_e.gkaniatsou

Fb: Eirini gkaniatsou

Twitter: @eirinigkanian 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR