counter

Σάββας Πούμπουρας - Αρετή Θεοχαρίδη: Αποκλειστικές φωτογραφίες από το baby shower λίγο πριν γίνουν γονείς

Σάββας Πούμπουρας - Αρετή Θεοχαρίδη: Αποκλειστικές φωτογραφίες από το baby shower λίγο πριν γίνουν γονείς
Σάββας Πούμπουρας - Αρετή Θεοχαρίδη: Αποκλειστικές φωτογραφίες από το baby shower λίγο πριν γίνουν γονείς

Η Αρετή Θεοχαρίδη και ο Σάββας Πούμπουρας, λίγες εβδομάδες πριν γίνουν γονείς κάλεσαν αγαπημένους φίλους στο σπίτι τους, το βράδυ της Κυριακής, για διπλό λόγο.

Ένας λόγος είναι η ονομαστική εορτή της Αρετής και ο άλλος το baby shower που έκαναν για την κόρη τους, Κύνθια, λίγες εβδομάδες πριν την κρατήσουν στην αγκαλιά τους.

Το κάλεσμα είχε προγραμματιστεί για τις 17:30 με μία πρόσκληση που ενημέρωνε τους καλεσμένους το που, το πότε και το γιατί.

Από το πρωί της ίδιας μέρας ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, πήρε θέση στην κουζίνα για να ετοιμάσει, σπανακόπιτες, τυρόπιτες, σαλάτες, παστίτσιο και πολλές ακόμα νοστιμιές για τους φίλους τους.

Είναι γνωστή η αγάπη που έχει ο Σάββας για τη μαγειρική. Στα εστιατόρια που πηγαίνει, μάλιστα, πάντα επισκέπτεται την κουζίνα για να συνομιλήσει με τους σεφ και παρακολουθεί και σχετικά σεμινάρια.

Η Αρετή, είχε κανονίσει τα της διακόσμησης, αφού με το που έμπαινες στο καλαίσθητο διαμέρισμά τους στα βόρεια προάστια, αντιλαμβανόσουν ότι στο χώρο υπάρχει χαρά και προσμονή για τη μοναδική στιγμή της γέννησης του πρώτου παιδιού της οικογένειας Πούμπουρα. Μπαλόνια, χρώματα, μπουφές γεμάτος γλυκά (δημιουργίες της αδερφής της Αρετής, Θεοδώρας), διακοσμητικά με το όνομα "Κύνθια" να πρωταγωνιστεί παντού.

Ανάμεσα στους καλεσμένους αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού, κάποια αναγνωρίσιμα στο ευρύ κοινό, όπως η Ευριδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η Κλέλια Πανταζή που από μέρα σε μέρα θα γεννήσει το δικό της μωρό με τον σύζυγό της Λευτέρη Τσάκαλο, η Άννη Πανταζή με τον Χριστόφορο Χούμα και την κόρη τους, η Μαρία Λουίζα Βούρου με τον Γιάννη Παπαγεωργίου, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και πολλοί ακόμα.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από το Baby Shower:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR