counter

Πώς να ψωνίσεις για την Ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, όπως μια beauty editor;

Πώς να ψωνίσεις για την Ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, όπως μια beauty editor;
Πώς να ψωνίσεις για την Ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, όπως μια beauty editor;

Γεια σας κορίτσια,

Είμαι η Μαρία Δεληγιαννάκη beauty editor του FTHIS. GR και στις επόμενες γραμμές θα σας αποδείξω ότι ο Αγ. Βαλεντίνος δεν είναι μόνο μία εμπορευματοποιημένη γιορτή, αλλά και μία ευκαιρία για συλλεκτικές beauty αγορές.

 

ερωτευμένο ζευγάρι φιλιέται

Φυσικά, και είμαι υπέρμαχος ότι η αγάπη πρέπει να γιορτάζεται καθημερινά, αλλά η 14η Φεβρουαρίου είναι μία ευκαιρία για να βγεις από την αναπόφευκτη ρουτίνα και να ανακαλύψεις beauty θησαυρούς. Ούσα 13 χρόνια beauty editor οφείλω να ομολογήσω ότι έχω περάσει αρκετούς Βαλεντίνους και έχω εκπαιδευτεί να κάνω τις ιδανικές αγορές.  Αν ακόμα είσαι δύσπιστη στο αν υπάρχουν αυτές, η παρακάτω γραμμές, ίσως, σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη:

Το συλλεκτικό αρωματικό κερί

Το κερί που θέλουν να αποτυπώσουν το άρωμα του έρωτα είναι keepers. Συνήθως έχουν βάση το ρόδο και θα κάνουν το σπίτι σου να ευωδιάσει.

ζευγάρι φωτό

Το άρωμα του αγαπημένο σου

Όσο να ναι τα δώρα πάντα προσφέρουν χαρά. Γιατί όχι, λοιπόν, για να μην κάνεις ένα δώρο στο αγαπημένο σου: ένα άρωμα που θα ήθελες να μυρίζεις πάνω του σεβόμενη το style του

Τέλος το συλλεκτικό lip balm

Αν το budget σου είναι περιορισμένο, τότε το lip balm είναι η ιδανικότερη αγορά. Φρουτώδης γεύση και ίσως το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου για ενυδάτωση, αυτή τη στιγμή που οι εναλλαγές τις θερμοκρασίες είναι αρκετές.

 Περιμένω απορίες, σχόλια αλλά και δικές σου προτάσεις στο mdeligian@daphne.gr ή στο Facebook account μου: Maria Deligiannaki ή στο Instagram profile μου: @mairilicious

Bb Stylewatchers

Xxx                               

photos: pinterest

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR