counter

Πως να προσεγγίσεις τον στόχο σου!

Πως να προσεγγίσεις τον στόχο σου!
Πως να προσεγγίσεις τον στόχο σου!

Πρώτο βήμα πρέπει να τον βρεις. Στα τυφλά ή όπως μας πάει η ζωή δεν έρχεται η επιτυχία! Αφού το βρεις, το οραματίζεσαι. Θα επιστρέψω στο όραμα αφού σου εξηγήσω πώς οι άνθρωποι μπορούμε να αλλάξουμε μέσα από μια διαδικασία! Φαντάσου 7 διαφορετικά κομμάτια σου. Ποια είναι αυτά.

Συναισθηματικές συσχετίσεις με οικογένεια και φίλους. Στη συνέχεια ερωτικές καταστήσεις. Ακολουθούν επαγγελματικές φιλοδοξίες, προσωπική ανάπτυξη, ποιότητα ελεύθερου χρόνου, σωματική και πνευματική υγεία, πνευματικές αναζητήσεις με περιπέτεια και τέλος πνευματική προσφορά. Σκοπός να τα αποκτήσουμε όλα! Αλλά για να μπορέσουμε να τα αγγίξουμε όλα θα χρειαστεί να δουλέψουμε με τον εαυτό μας.

Αρχικά διάλεξε ποια δυο θέλεις περισσότερο. Δουλεύοντας αυτά τα δύο, καθώς είσαι ενιαία προσωπικότητα θα βοηθιούνται και τα υπόλοιπα μέσω των δράσεων και των ενεργειών σου. Μην ξεχνάς ότι μόνο μέσα από την αγάπη μπορείς να δεις άνοδο. Τι εννοώ μεσα από την αγάπη. Ο άνθρωπος που ξέρει να αγαπάει δεν είναι μονοδιάστατος και μονόπλευρος. Δεν ζητάει μόνο, ξέρει και να προσφέρει. Η αγάπη είναι δούναι και λαβείν. Αυτή είναι η πρώτη ισορροπία που οφείλεις να κατανοήσεις. Αν γίνεις άνθρωπος της αγάπης θα σε πλαισιώνει η αγάπη συνεχώς. Ο μίζερος και ο ταλαιπωρημένος άνθρωπος από την άλλη δεν έχει καν το κουράγιο να ονειρευτεί. Έχει απογοητευθεί και συναναστρέφεται με κλέφτες ονείρων. Τι είναι αυτοί; Αυτοί που σε γειώνουν. Αυτοί που σε αποθαρρύνουν. Αυτοί που βολεύονται να σε έχουν στη θέση που βρίσκεσαι. Αυτοί που δεν θαυμάζεις την πορεία τους, αλλά βολεύεσαι κ εσύ με τη σειρά σου, να βρίσκεσαι κοντά τους για να μην σου θυμίζουν την απραξία σου.

Τώρα, περνάμε στο όραμα! Ποσο συχνά το μελετάς το όραμά σου; Πόσο συχνά το προσαρμόζεις; Πόσο συχνά νιώθεις κοντά σε αυτό; Σε βαραίνει; Το αισθάνεσαι απόμακρο; Το αισθάνεσαι δεσμευτικό; Το όραμα είναι πολύ σημαντικό, να μην σε αγχώνει, να νιώθεις ότι σου δίνει κατεύθυνση, να σου θυμίζει που θέλεις να φθάσεις. Δεν έχουν σημασία οι δοκιμασίες και τα εμπόδια που θα περάσεις. Σημασία έχει να φτάσεις, να εξελιχθείς και μετά από ένα συγκεκριμένο χρόνο που θα έχεις ορίσει να έχεις προσεγγίσει το όραμα! Στα εμπόδια πρόσεξε, μην γυρίσεις στο εγώ σου, αυτό ξέρει καλά να τερματίζει καταστάσεις και να εφευρίσκει συνέχεια αντιστάσεις για να μας κρατάει μακρυά από την ανάπτυξη. Συνέχισε, μην σταματήσεις. Αν το θες πολύ και δουλέψεις ψυχή και σώμα θα το πετύχεις. Μόνο τότε θα συναντηθείς με την επιτυχία! Ψυχή, βάλε ψυχή! Ζωντάνεψε το όραμα, κάντο αλήθεια! Η πραγματικότητα γίνεται πραγματικότητα αφού την έχεις στη σκέψη σου ασταμάτητα. Είναι ο νόμος της έλξης. Προσελκύεις ότι σκέφτεσαι. Πρόσεχε τι σκέφτεσαι.

Μην ξεχνάς οι δυνατοί έχουν θέληση, οι αδύναμοι ελπίδα! Ο Χένρι Φορντ έλεγε, πώς είτε πιστεύεις ότι είναι έτσι, είτε όχι, έχεις δίκιο. Δηλαδή, ότι και αν πιστεύεις, αυτό συμβαίνει. Πιστεύεις ότι μπορείς να πετύχεις ότι θελήσεις, θα πετύχεις. Πιστεύεις ότι μπορείς μέχρι ενός σημείου, σε αυτό το σημείο θα φθάσεις. Ο Αινστάιν το πήγε και ένα βήμα παρακάτω, αφού το έχεις σκεφτεί, το έχεις ήδη πετύχει σε έναν άλλον χωροχρόνο. Και αφού το εχεις πετύχει σε έναν άλλον χωροχρόνο, γιατί όχι κ σε αυτόν. Έχει τεράστια σημασία τι λες στον εαυτό σου! Κάνε λοιπόν μάντρα σου. Αφού το έχω οραματιστεί, μπορώ και να το πετύχω. Αν ξυπνάς χωρίς ενθουσιασμό, τότε έχεις χαμηλούς στόχους και χαμηλές προσδοκίες. Άλλαξε τις σκέψεις σου, για να αλλάξει η ζωή σου!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR