counter

Πόσα views έχει ο έρωτάς σου;

Πόσα views έχει ο έρωτάς σου;
Πόσα views έχει ο έρωτάς σου;

Έρωτας ή πόλεμος; Διαχείριση έρωτα και χωρισμού-Επίπεδο «ξεκατίνιασματος» και άλλα τέτοια με αφορμή αυτή την γλυκιά γιορτούλα #not του Αγ.Βαλεντινου! Κι επειδή είναι πολλά τα θέματα που «θα πέσουν στο τραπέζι» συγκεκριμένα σε αυτό το blog θα ξεκινήσουμε το κέντημα κάπως έτσι...

Βασιλική Τρουφάκου (ηθοποιός): «Αποφεύγω να μιλώ για την προσωπική µου ζωή, γιατί μετά πρέπει να κάνω update! Μπορεί να µε ρωτήσουν κάτι για τον αγαπημένο µου µία μέρα που είμαστε τσακωμένοι και να πρέπει να απαντήσω ότι είμαστε πάρα πολύ καλά. Αυτό, σε βάθος χρόνου, μπορεί να γίνει πολύ επώδυνο».

Και με αυτή τη δήλωση έρχεται η απόλυτη πάσα για να ξεκινήσω… εκτός του ότι μόλις τη διάβασα χειροκροτούσα όρθια γιατί επιτέλους μια φωνή λογικής και ωριμότητας ήχησε στα πονεμένα μου αυτάκια, που με τόσα που ακούνε με το τσουνάμι χωρισμών-ερώτων του τριμήνου-και δημοσιοποίηση της παραμικρής λεπτομέρειας των love stories, κάπου αρχίζουν και βουίζουν... Και για να είμαι δίκαιη αυτό το φαινόμενο δεν αφορά μόνο τους σελέμπριτις κάθε είδους (ηθοποιό, τραγουδιστή, παρουσιαστή, δημοσιογράφο, παίκτη ριάλιτι, ή «κάνω καριέρα στο ινσταγκραμ»), αλλά αφορά και εσένα Κωστάκη της γειτονιάς και Μαιρούλα της διπλανής πόρτας και θα εξηγήσω ευθύς αμέσως.

Κεφάλαιο πρώτο. ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ:

Ζούμε στην εποχή που το κινητό είναι προέκταση του χεριού μας, το Instagram, τα stories κλπ το καινούργιο «αγαπητό μου, ημερολόγιο...» με πολλούς αναγνώστες (viewers) και κάπως έτσι η ζωή περνάει παρακολουθώντας τα νέα των άλλων κλπ κλπ...

Και μέχρι εδώ θα με βρεις και λίγο σύμφωνη και δε θα μπορούσα να κάνω κι αλλιώς γιατί θα πέσετε να με φάτε καθώς ναι και στα δικά μου στόρις θα δεις μια καθημερινότητα.. ναι. Από το βλέπω δυο φαγητά μέχρι το ζω μαζί σου τον έρωτα σε όλα του τα στάδια έχει μια διαφορά. Και φτάνουμε λοιπόν στη μέρα που ερωτεύεσαι, σελέμπριτι και μη και ναι ο ενθουσιασμός έχει κατακλίσει κάθε σου λογική σκέψη. Περνάνε οι πρώτες δυο εβδομάδες που με τα βίας έχεις κρατηθεί και δεν έχεις βγει σαν άλλη Ελευθερία Αρβανιτάκη να τραγουδάς  «πως να το κρύψω που θέλω να βγω να φωνάξω πως σ’ αγαπάω» (σημειωτέον το αγαπώ αυτό το τραγουδι), αυτός ή αυτή το πάει τέλεια που σταυροκοπιέσαι και λες δεν μπορεί επιτέλους, περνάνε και οι επόμενες δυο εβδομάδες και τα πράγματα συνεχίζουν να είναι ανέλπιστα καλά και κάπου εκεί στο μήνα λες ε τώρα ναι έδεσε… Ας ανεβάσω μια φωτογραφία στα βράχια που τη φιλάω να καταλάβει πόσο αποφασισμένος είμαι γι’αυτή!

Κι εσύ Κωστάκη της γειτονιάς και Μαιρούλα της διπλανής πόρτας που είσαι στην ίδια φάση βάζεις την πρώτη σας φωτογραφία και να σου και τα καθημερινά στορις με τις βόλτες σας και τις στιγμές σας και κάπου ξεκινάμε κ εμείς οι υπόλοιποι να παρακολουθούμε τα επεισόδια... και ερωτώ.

Πως γίνεται να είσαι άνω των 20 και να δημοσιοποιείς κάτι τόσο νωρίς πριν το ζήσεις σε όλες του τις εκφάνσεις; Πριν δεις τον άνθρωπο που σε έχει μαγέψει στην κακιά στιγμή που λένε... πως γίνεται όταν θυμώνει, πως διαχειρίζεται τις κακές μέρες, πως διαχειρίζεται ένα μίνι χωρισμό για να ξέρεις τι σε περιμένει και στον μεγάλο, πως λειτουργεί όταν είναι αγχωμένος-η, πως σου συμπεριφέρεται μπροστά σε κόσμο, πως είναι όταν δεν είστε μαζί....πόσα δικαιώματα σου δίνει.. κλπ κλπ.

Και αν όλα αυτά περάσουν και δε δεις μπροστά σου το τέρας και τα πράγματα είναι πιο διαχειρίσιμα, ναι μαζί σου να βγούμε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, να χτυπήσουμε τις καμπάνες της μητρόπολης και ναι να ανακοινώσεις τον έρωτα!

Γιατί αν είσαι σελέμπριτι στην περίπτωση που δεν ευδοκιμήσει το φρούτο θα πρέπει να κανείς τις αμήχανες δηλώσεις για το χωρισμό. Γιατί θα ερωτηθείς (και μετά από το πως θα διαχειριστείς το χωρισμό θα κρίνουμε και την ποιότητα σου ως άνθρωπος) θα βγεις στα κανάλια να πεις με κάθε λεπτομέρεια τι έγινε; Θα ανεβάσεις τα πονεμένα quotes μέσα στην σπόντα; Θα τον/την μπλοκάρεις; Θα αρχίζεις να μιλάς παντού άσχημα για την πρώην επιλογή σου; Η θα σεβαστείς τον εαυτό σου και την επιλογή σου και θα σιωπήσεις; Αυτό ισχύει και για τον Κωστάκη της γειτονιάς και τη Μαιρούλα της διπλανής πόρτας, γιατί η ποιότητα ενός ανθρώπου φαίνεται ανεξάρτητου επαγγέλματος. Παρατήρησε και κρίνε δες ποιος άνθρωπος θες να είσαι τις 364 υπόλοιπες μέρες του χρόνου.. άντε... happy valentines ❤️ 

Περιμένω τα σχόλια σας εδώ:

Instagram: @eirinigkaniatsou & @gan_by_e.gkaniatsou

Fb: Eirini gkaniatsou

Twitter: @eirinigkanian 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR