counter

Oι δέκα εντολές ομορφιάς για μένα

Oι δέκα εντολές ομορφιάς για μένα
Oι δέκα εντολές ομορφιάς για μένα

  1. Να προστατεύεις  πάντα το δέρμα σου από τον ήλιο – ακόμα και με συννεφιά!  ΥΓ: Να προστατεύεις ακόμα και τα μάτια σου, γι’ αυτό μη ξεχνάς τα γυαλιά ηλίου σου!
  2. Να φροντίζεις τα άκρα σου! Μιας και εφόσον θα τα προσέξει κατά πολύ ο απέναντί σου!
  3. Να ενυδατώνεις πάντα το πρόσωπό σου αλλά και το ντεκολτέ σου! Ιδίως η τελευταία περιοχή είναι τόσο ευαίσθητη που σύντομα μπορούν να κάνουν την εμφάνιση τους ανεπιθύμητες ρυτίδες.
  4. Να κάνεις (σωστό) ντεμακιγιάζ. Το να το αφήνεις εκτός από τις καθημερινές σου ρουτίνες είναι ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Δώσε έμφαση στις βλεφαρίδες.
  5. Να κοιμάσαι αρκετά! Ναι, τη νύχτα ανανεώνεται η επιδερμίδα σου.
  6. Να μην καπνίζεις! Μόνο κακό προσφέρει το τσιγάρο, όχι μόνο επηρεάζει αρνητικά την επιδερμίδα, αλλά και σκοτώνει! Οπότε, αντίο νικοτίνη!
  7. Να τρέφεσαι σωστά και ισορροπημένα! Συμπεριλαμβανόμενο και το νερό.
  8. Να μην το παρακάνεις με το μπάνιο! Οκ, ακούγεται κάπως, αλλά η υπερβολή ευαισθητοποιεί το δέρμα αλλά και τα μαλλιά. ΥΓ: Άλλαζε ανά δύο μήνες το σαμπουάν σου!
  9. Να μην σπας τα σπυράκια! Το «πείραγμα» αφήνει σημάδια και μπορεί να προκαλέσει τρομερές μολύνσεις. Προτίμησε να αφεθείς στα χέρια των μετρ του είδους, τους αισθητικούς. Μέχρι τότε, εβδομαδιαία peelings.
  10. Να γυμνάζεσαι! Η κίνηση ομορφαίνει εντός και εκτός! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR