counter

Next top model ή next top Παναγιά βόηθα!

Next top model ή next top Παναγιά βόηθα!
Next top model ή next top Παναγιά βόηθα!

Καλήσπερα σας! Τι μου κάνετε πως μου είσαστε; Τι έχει συμβεί όλο αυτό το καιρό που έχουμε να τα πούμε; Είχα κι εγώ τα τρεχάματά μου, τις δουλειές μου κι έμεινα λίγο πίσω εδώ... αλλά είδα τηλεορασίτσα,καινούριες εκπομπούλες κι έρχομαι πανέτοιμη να σχολιάσουμε γιατί πραγματικά φέτος -όχι παράπονο δεν έχω- η τηλεόραση έχει ψωμάκι μπόλικο... Καταρχάς, το GNTM είναι και πάλι εδώ με τo ίδιο ακριβώς cast που πολύ σωστά παρέμεινε το ίδιο και δεν έπιασε καμία τρέλα την παραγωγή όπως πιάνει το 99% των επιτυχημένων προγραμμάτων και αλλάζουν τα πάντα την επόμενη χρόνια και αναρωτιούνται γιατί το πρόγραμμα δεν έχει την ίδια επιτυχία... ευτυχώς λοιπόν όλα έμειναν ίδια με μια Ζενεβιέβ βασικό χαρτί του σόου-character-χιούμορ-άποψη-προσωπικότητα, που η τηλεοπτική της ευφυΐα είναι μεγαλύτερη από ανθρώπων με πολλά πολλά χιλιόμετρα.. τώρα θα μου πεις δεν είναι ζωντανό προγράμμα, ωραία στοιχηματίζω λοιπόν ότι και σε ζωντανή εκπομπή θα μας έκανε την ίδια καλή εντύπωση γιατί μιλάμε για ένα γρήγορο μυαλό.  Εντάξει έχω εξτασιαστεί σταματάω με τη Ζενεβιέβ.

Και συνεχίζω με το next top model....χαχααχαχχαχααχαχαχαχαχαχααχαχα γελάτε κι εσείς κάθε Δευτέρα και Τρίτη που μοντέλο ψάχνουν και μοντέλο δε βρίσκουν; Αφήνω το GNT.....??ο Θεός κι η ψυχή τους!

Και πάω στο αλατοπίπερο αδιαμφισβήτητα παιδιά της ελληνικής τηλεόρασης. Τώρα δεν καταλάβατε ότι όντως έλειπε δυο χρόνια;; Δυο χρόνια η τηλεόραση σα να ήταν στο ρελαντί...μια ευθεία γραμμή... και τώρα; Να οι τίτλοι στα σάιτς που δεν προλαβαίνουν και να σου και τα ξεκατινιάσματα που δεν τα προλαβαίνω πια... με τελευταίο θύμα το Γιάννη Σπαλιάρα. Επειδή πιστεύω τη φετινή σεζόν θα δούμε 3552 ξεσπάσματα ανθρώπων θιγμένοι από τα λεγόμενά του Γιώργου Λιάγκα η απορία που μου δημιουργείται είναι η εξής.. Εάν τα ίδια σχόλια ακούγονταν από οποιαδήποτε άλλη εκπομπή και από όποιον άλλον παρουσίαστη-στρια δεν  θα «τσίγκλαγαν» τόσο πολύ κανέναν.

Άρα, ή αυτά που λέγονται έχουν μια δόση αλήθειας ή η δύναμη του λόγου του προαναφερθέντα ταράζει το νευρικό σύστημα δημόσιων προσώπων που προσπαθούν να έχουν αυτή τη δύναμικη και δεν μπορούν. Άσχετα, με το δίκιο ή το άδικο τους.  Αυτά για σήμερα... περιμένω τα σχόλια σας και τη γνώμη σας για τα τηλεοπτικά δρώμενα στα inbox και στα dm όπως πάντα!! Βροχερά φιλια!!

Instagram: @eirinigkaniatsou @gan_by_e.gkaniatsou

Fb: Eirini gkaniatsou

Twitter: @eirinigkanian

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR