counter

Μια τηλεοπτική χημεία φέρνει οργασμικά νούμερα

Μια τηλεοπτική χημεία φέρνει οργασμικά νούμερα
Μια τηλεοπτική χημεία φέρνει οργασμικά νούμερα

Καλησπέρα σας! Τι μου κάνετε, πως μου είσαστε και τι νέα έχετε δυο εβδομάδες που έχουμε να τα πούμε.. που μέχρι και κυβέρνηση άλλαξε.. τη νιώσατε τη διαφορά; Όλα αυτά δεν είναι ρητορικά ερωτήματα.. μπορείτε πάντα να μου απαντάτε και να σχολιάζετε στα social μου που βλέπετε στο τέλος του κειμένου... Και στο σημείο αυτό να στείλω αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσους είναι ακόμα στην Αθήνα και δεν έχουν πάει διακοπές όπως εγώ.. και ένα τσικ παραπάνω σε όσους δε θα πάνε καθόλου.. δεν πειράζει θα έρθουν καλύτερες μέρες (ούτε καν απλά σας παρηγορώ)... έχε πίστη όμως!

Και πάμε στα δικά μας τα τηλεοπτικά... που κάτι θα έχει πάρει το αυτί σου για το τυφώνα ΣΚΑΪ που σα να έπιασε όλους τους υπόλοιπους στον ύπνο και μπαμ μπαμ πήρε τα "καλά χαρτιά" και οι υπόλοιποι ψάχνουν να δουν από που τους ήρθε... ή απλά έχουν τόση αυτοπεποίθηση που πιστεύουν ότι δε θα τους επηρεάσει τίποτα. Και πάλι δικαιώνομαι όταν λέω ότι τα κανάλια είναι σαν τους γκόμενους... σε εκτιμούν και σε θέλουν όταν σε χάσουν! Και ήθελα να γράψω λοιπόν για τα πάνελ, τους παρουσιαστές και όλο αυτό το πήγαινε έλα-κρέμασμα-ξεκρέμασμα ποιος πουλάει ποιον, ποιος έχει ανάγκη ποιον και τα σχετικά, αλλά με πρόλαβε ο σατανικός Δημήτρης Ουγγαρέζος... αλλά θα πάρω την πάσα από τον τίτλο του και θα τοποθετηθώ.

«Η εκπομπή έχει ανάγκη τον πανελίστα ή το αντίθετο;» Αυτό είναι σαν το αιώνιο ερώτημα έκανε η κότα το αυγό ή το αυγό την κότα; Θεωρητικά όταν ένας παρουσιαστής είναι τόσο δυνατό όνομα και έχει κερδίσει τη συμπάθεια και την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών δεν έχει ανάγκη κανένα δυνατό όνομα στο πάνελ, κανέναν ατακαδόρο, που να λέει εύκολα τις κακίες του και ο παρουσιαστής-ρια να τη βγάζει λάδι και γενικά θέλει απλά διεκπεραιωτές και μέχρι εκεί. Πλην Ελένης Μενεγάκη δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να μπορεί να έχει τη σιγουριά ότι μπορεί να παίξει μπάλα μόνος του...ή μάλλον κάνω λάθος. Πολλοί μέσα τους νομίζουν ότι μπορούν. Και αυτή η χρόνια νομίζω θα το δείξει ξεκάθαρα...

Όμως, η αλήθεια είναι κάπου στη μέση... Εγώ (αν και δε μου αρέσει καθόλου να χρησιμοποιώ τη λέξη "εγώ" καθώς είναι η ρίζα της λέξης εγωισμός που θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη πηγή του κακού του ανθρώπινου είδους τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα). Εγώ λοιπόν θα σταθώ στη χημεία. Στη χημεία των ανθρώπων... χωρίς ταμπέλες. Θυμόμαστε όλοι έναν Λιάγκα (παρουσιαστή) με Ουγγαρέζο(πάνελ) να είναι και σε νούμερα αλλά και σε «αγάπη» των τηλεθεατών πρώτοι με διαφορά και όλοι να τους θυμόμαστε και να γελάμε... δε νομίζω να θυμάσαι κάτι άλλο από εκείνες τις χρονιές. Γιατί απλά έβλεπες δυο ανθρώπους να περνάνε καλά οι ίδιοι, έβλεπες δυο άντρες φίλους να κάνουν την πλάκα τους και να σχολιάζουν τα πάντα με αυτή την αντρική μάτια που εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ στην τηλεόραση, να είναι ευφυείς και οι δύο, με χιούμορ και οι δυο και όλο αυτό να μη βγαίνει σε έναν διαρκή ανταγωνισμό και σε ένα καβάλημα ατάκας. Κανείς από τότε δεν έχει ζήσει τηλεοπτικά κάτι αντίστοιχο. Ακόμα και η μετέπειτα συνύπαρξη τους (στο late night) δεν ήταν η ίδια γιατί και η μεταξύ τους σχέση δεν ήταν η ίδια πια.

Πάμε σε άλλο παράδειγμα. Ακόμα και στην Ελένη Μενεγάκη.. στων περισσότερων τη μνήμη υπάρχει η Ελένη Μενεγάκη να σπαρταράει από τα γέλια και να έχει τις απίστευτες απορίες με τις έρευνες του Γρήγορη (Γκουντάρα) και τη Ζαρίφη να κεντάει από δίπλα και τα νούμερα να βαράνε κάτι 30αρια που κακά τα ψέματα ακόμα και η Ελένη έχει καιρό να δει. Ο Παπανώτας από την άλλη που είναι το πρόσωπο των ημερών, ναι ήταν η καρδιά του Happy Day που θεωρώ μεγάλο πλήγμα που τον χάνει ΑΛΛΑ σε ένα πάνελ που του έδινε τον απίστευτο χρόνο (και πολύ καλά έκανε), σε ένα πάνελ που δεν είχε κανένα όμοιο του, ούτε καν να πλησιάζει δηλαδή. Τώρα έχω μεγάλη απορία να δω πως δυο τόσο πληθωρικοί άνθρωποι (Λιάγκας-Παπανώτας), με διαφορετικό χιούμορ αλλά το ίδιο καυστικό θα δέσουν... αν δεν πάει όμως κάτι καλά δε θα πρέπει να μειωθεί η αξία κανενός... είναι απλά θέμα χημείας... μπορεί να τους δεις και να μη ξεκολλάς, μπορεί να μην μπορείς να τους βλέπεις όσο καλοί και να είναι ο καθένας ξεχωριστά!

Έχω άπειρα παραδείγματα αλλά δε θέλω να σας κουράζω που αποδεικνύουν ότι και ο παρουσιαστής έχει ανάγκη τον πανέλιστα αλλά και ο πανελίστας τον παρουσιαστή... Η χημεία των ανθρώπων είναι το μυστικό.. όπως και στη ζωή μια δυνατή φιλία ξεκινάει από μια ωραία χημεία, ένας δυνατός έρωτας ξεκινάει από σεξουαλική χημεία, έτσι και μια τηλεοπτική χημεία φέρνει οργασμικά νούμερα!

Instagram: @eirinigkaniatsou & @gan_by_e.gkaniatsou

Fb: Eirini gkaniatsou

Twitter: @eirinigkanian 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR