counter

Λάουρα Νάργες: Πριν το Survivor υπέκυψε σε... μεγάλους πειρασμούς!

Λάουρα Νάργες: Πριν το Survivor υπέκυψε σε... μεγάλους πειρασμούς!
Λάουρα Νάργες: Πριν το Survivor υπέκυψε σε... μεγάλους πειρασμούς!

Δεν είναι εύκολο να γράφεις για την καλύτερή σου φίλη, αλλά είναι αναπόφευκτο όταν είναι ένα από τα πιο hot πρόσωπα αυτή την εποχή, λόγω της συμμετοχής της και της όλης στάσης της στο απόλυτα επιτυχημένο Survivor.

Η Λάουρα Νάργες δεν διστάζει να πει αυτά που σκέφτεται, να τσαλακωθεί, να ξεπεράσει τον εαυτό της, να κερδίσει σε δύσκολες δοκιμασίες και στο τέλος να παραδεχτεί ότι χάρηκε αφάνταστα που το έπαθλο ήταν ένα burger κι ένα hot dog!

Ακόμα και στην έναρξη του Survivor, λίγο πριν αναχωρήσει για την Άγιο Δομήνικο, δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι θα της λείψουν τα pancakes, γυρίζοντας την πλάτη στα στερεότυπα και τα έως τώρα δεδομένα που θέλουν τα κορίτσια της τηλεόρασης υπερβολικά αδύνατα στα όρια της ανορεξίας.

Η Λάουρα βγάζει προς τα έξω, υγιή εικόνα μιας 26χρονης κοπέλας, που παλεύει και προσπαθεί για όλα όσα ονειρεύεται και τα διεκδικεί με προσπάθεια, επαγγελματισμό, συνέπεια και χαμηλούς τόνους.

Στις φωτογραφίες κάποιες από τις στιγμές που βρεθήκαμε σε εστιατόρια, καφέ ή σινεμά, τότε...που υπέκυπτε σε γευστικούς πειρασμούς και που για να φάει δεν χρειαζόταν να περάσει από τόσες δοκιμασίες!

O Χρήστος Κούτρας και η Λάουρα Νάργες σε εστιατόριο

Η Λάουρα Νάργες τρώει dorittos πριν το Survivor

Η Λάουρα Νάργες τρώει σαλάτα με τον Χρήστο Κούτρα

Η Λάουρα Νάργες τρώει μπισκότο

Ο Χρήστος Κούτρας, η Λάουρα Νάργες και μια φίλη τους

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR