counter

Κωλοτούμπα ν.3652

Κωλοτούμπα ν.3652
Κωλοτούμπα ν.3652

Καλησπέρα, καλησπέρα σας! Πως πάνε τα κέφια, πείτε μου! Που πως να πάνε, που δε λέει ο ήλιος να φανεί, η άνοιξη να έρθει και μήπως να έγραφα ένα κείμενο διαμαρτυρίας προς τον καιρό δε ξέρω... όχι ok... θα πάμε σε αυτά τα δικά μας.. και θα σας πω τι μου έκανε πάλι εντύπωση και κάθε φορά που το βλέπω σε αυτό τον κόσμο αυτό θα το τονίζω γιατί είναι μάλλον ένα dnαικο μας πρόβλημα, δεν εξηγείται αλλιώς. 

Το φαινόμενο της κωλοτούμπας. Και η υπερβολή ακραίων απόψεων  χωρίς να υπάρχει και μια μέση κατάσταση.

Σε παλιότερο κείμενο είχα αναφερθεί στην Μελισσανίδικη κωλοτούμπα για το Νίκο Μουτσινά που από εκεί που όλοι φώναζαν ότι είναι ένα καλό δεύτερο βιολί και ότι δεν μπορεί μόνος του να κάνει επιτυχία τώρα ξαφνικά ήρθε η αποθέωση και κανείς δεν αμφισβητεί το ταλέντο του.

Πάμε τώρα στην κωλοτούμπια νούμερο 3572. Κατερίνα Στικούδη. Το αγαπημένο θέμα όλα αυτά τα χρόνια των gossip εκπομπών, του twitter όλου του κόσμου γενικότερα... με τα γνωστά, από φωνή κορμάρα, τα ατελείωτα αστεία για τις ραπ επιλογές της... και κάπως έτσι περνούσε η ζωή... ο Γιώργος Λιάγκας να βγάζει εκπομπές ολόκληρες με αγαπημένο του θέμα όταν η Κατερίνα Στικούδη τραγουδούσε Παύλο Σιδηρόπουλο με μια κιθάρα λέγοντας τότε... «Είναι sexy με σωστή φωνή -όχι φωνάρα. Δεν καταλαβαίνω σε ποιον πρέπει να αποδείξει τι; Όλοι νομίζουν τραγουδώντας Θεοδώρακη ή Σιδηρόπουλο θα γίνουν σοβαροί… γελοιοποιούνται! Η Κατερίνα βγάζει λεφτά γιατί είναι μια sexy τραγουδίστρια. Με απογοητεύει να τη βλέπω να τραγουδάει Σιδηρόπουλο»!

Και ξαφνικά πάμε στο σήμερα... η Κατερίνα Στικούδη συμμετέχει στο YFSF και ενώ όλοι θα σκέφτηκαν "τι θα δούμε άραγε", βγαίνει και είναι αξιοπρεπέστατη και πάμε τώρα να πάρουμε φόρα για καλή προσγείωση... κωλοτούμπας.

Το Twitter αποθέωση, η επιτροπή βουρκωμένη, από το ταλέντο και τη φωνή.. και ο Γιώργος Μαζωνάκης να λέει στην τελευταία της εμφάνιση που μιμήθηκε την Κονσίτα (η οποία σημειωτέον και αντικειμενικά έχει μια φωνή άλλου βεληνεκούς) να λέει ότι αυτό το κομμάτι το παρατήρησε πρώτη φορά από την Κατερίνα και όχι από την Κονσίτα!!!

Και εδώ θα έρθω και θα πω.. Γιατί τόση υπερβολή σε όλα πια; Γιατί πρέπει να είσαι ή ατάλαντος και άφωνος ή υπερταλαντούχος και Μαρία Κάλας; Γιατί μηδενίζουμε ή υπερεκτιμούμε τους άλλους; Γιατί δεν υπάρχει μια αντικειμενικότητα και μια άποψη χωρίς φαμφάρες και υπερβολές είτε στο κακό είτε στο καλό; Γιατί κάνουμε τηλεόραση θα μου πεις. Όχι, αυτό συμβαίνει παντού. Θα έρθω λοιπόν και θα συμφωνήσω με την πρώτη πρόταση του Γιώργου Λιάγκα τότε «Είναι σέξι με σωστή φωνή» Απλά λιτά και όμορφα.

Με όλο το υπόλοιπο φυσικά και δε συμφωνώ... έχει δικαίωμα ο καθένας να τραγουδάει ό,τι θέλει να εκφράζεται όπως θέλει ειδικά αν είναι με μια κιθάρα σπίτι του... Έτσι δε χρειάζεται ούτε η Κατερίνα Στικούδη κι η κάθε Κατερίνα Στικούδη να αποδείξει τίποτα σε κανένα. Τουλάχιστον οι άνθρωποι που κρίνονται πότε άμετρα αυστηρά ή άμετρα αποθεωτικά, να μην μπαίνουν στη λούμπα απόδειξης των ικανοτήτων τους...

Ο χρόνος πάντα δείχνει κι ο κόσμος δεν αλλάζει... φιλιαααά τα λέμε την επόμενη Τρίτη περιμένω μηνύματα σας!! 

Υ.Γ Η επιλογή της σημερινής φωτογραφίας είναι λόγω του θέματος «Κατερίνα Στικούδη» 

Instagram: @eirinigkaniatsou & @gan_by_e.gkaniatsou

Fb: Eirini gkaniatsou

Twitter: @eirinigkanian 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR