counter

Josephine: Ο δημιουργός των τραγουδιών της είναι γιος πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού

Josephine: Ο δημιουργός των τραγουδιών της είναι γιος πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού
Josephine: Ο δημιουργός των τραγουδιών της είναι γιος πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού

"Μάγια", "Τι", "Δεν έχω σήμα", είναι τα τραγούδια της Josephine που ακούγονται πολύ, στα ραδιόφωνα, στα clubs αλλά και στα... Instastories.

Με στίχους που έχουν γίνει σλόγκαν, η νεαρή τραγουδίστρια τον τελευταίο 1,5 χρόνο απασχολεί πολύ με τη μουσική της και αυτό είναι το πιο σημαντικό για την πορεία και την εξέλιξή της.

Δημιουργός των τραγουδιών αυτών, ο Λεωνίδας Σώζος, συνθέτης και στιχουργός που γνώρισα πριν από 5-6 χρόνια που παρουσίαζα στο nickelodeon εκπομπή για παιδικό και νεανικό θέατρο και ο Λεωνίδας είχε γράψει τη μουσική της παράστασης "Ο Τζακ και η φασολιά".

Από τότε ο Λεωνίδας δεν σταμάτησε να γράφει μουσική, τραγούδια για καλλιτέχνες όπως η Κατερίνα Στανίση, ο Ηλίας Βρεττός, η Αποστολία Ζώη και η Ραλλία Χρηστίδου και έγινε παραγωγός σε μεγάλο ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας.

Επίσης, πέρσι ήταν και ο DJ στο πλατό της εκπομπής "Καλύτερα δε γίνεται" της Ναταλίας Γερμανού.

Ο Λεωνίδας είναι γιος του Χάρη Σώζου, που είναι σκηνοθέτης και ηθοποιός και μάλιστα έχει πρωταγωνιστήσει σε πολύ επιτυχημένα σίριαλ όπως το "Δις εξαμαρτείν", "Το καρέ της ντάμας", "Θα βρεις το δάσκαλό σου", "Αδελφές ψυχές", "Κάτι χωρισμένα παλικάρια" και πολλά άλλα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR