counter

Ξεχάστε ότι ξέρατε για τη μικρή Ελένη

Ξεχάστε ότι ξέρατε για τη μικρή Ελένη
Ξεχάστε ότι ξέρατε για τη μικρή Ελένη

Καλησπέρα σας! Τι γίνεται, τι έχει συμβεί μια εβδομάδα που έχουμε να τα πούμε; Εγώ πάλι σκεφτόμουν τι να σας έγραφα, τι να σχολιάζαμε αυτή την εβδομάδα και ξέρετε κάτι;

Ε, δε θα αναλύσουμε τίποτα... νομίζω ότι χρειάζεται να ευθυμήσουμε λίγο βρε παιδιά κι επειδή κάποιοι άνθρωποι της σόου μπιιιιιζζζζζ κάνουν τα πάντα για να σκάσει το πονεμένο μας χειλάκι. Δεν είναι κρίμα να μην τους δώσουμε λίγη σημασία; Θα σας πω λοιπόν τι έβαζα σε επανάληψη στο γιουτιούμπ τις μέρες που δεν ήμουν καλά θα σας κάνω φυσικά κόπι πέιστ τα λινκ, για τις δύσκολες μέρες της ζωής σας!

Πριν λίγες εβδομάδες όταν έβλεπα τη διαφήμιση γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών στο Ίντερνετ με τον Πέτρο Γαϊτάνο πίστευα φυσικά ότι ήταν κάποιο πετυχημένο τρολ των ραδιορβυλα, του luben ίσως κάτι μέχρι που το είδα στην tv και δυο σκέψεις ήρθαν στο μυαλό μου; Ρε παιδιά πιστεύατε εσείς ότι ο Πέτρος Γαϊτάνος έχει τόσο χιούμορ; Κι επίσης ποιος είναι ο διαφημιστής αυτής της εταιρίας τον καλώ ανοιχτά σε dinner θέλω να τον γνωρίσω! Πίστευα λοιπόν ότι τίποτα δε θα ξεπεράσει την κυρία που καίει με τη λαμπάδα  το υπέροχο μαλλί του κ. Γαϊτάνου μέχρι που βλέπω ένα εξώφυλλο του νέου άλμπουμ της Ελένης Χατζίδου με την ίδια έγκυο να κρατάει την κοιλίτσα της και τίτλο η «μικρή Ελένη».

Δεν άνοιγα το λινκ για μέρες, μέχρι που μια μέρα λέω ας μπω να ακούσω και ξαφνικά τι ακούω παιδιά; Ένα μιξ στίχων από παιδικά τραγούδια σε ρυθμούς τσιφτετελονησιωτικου (https://youtu.be/rpiIeS52O5c) στην περίπτωση που δεν το έχεις ακούσει πάτα εδώ και σύρε το χορό!

Και εκεί είναι που λες οι ορμόνες χτύπησαν κόκκινο... που θα γίνεις μανούλα αλλά είσαι και λαϊκή τραγουδίστρια, τι να κάνεις θα βρεις τον τρόπο να τα παντρέψεις αυτά τα δυο!

Χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ - τα χτυπώ, μπαίνει η μικρή Ελένη στο χορό - στο χορό λα λα λα λα λαααα και σκέφτομαι από την άλλη ότι είναι το τραγούδι που θα ενώσει την Ελληνική οικογένεια, παιδιά τώρα το Πάσχα παιδιά... πάνω από τη σούβλα, παιδιά και μεγάλοι με τη μικρή Ελένη που δεν κάθεται και κλαίει αλλά, εδώ έχουμε την ανατροπή....ξεχάστε ότι ξέρατε βλέπει θετικά τη ζωή και μπαίνει στο χορό!! Το τραγούδι έχει το νόημα του.. Αγαπημένο τραγούδι γι αυτή την εβδομάδα λοιπόν!

Και φυσικά κλείνω με αγαπημένο αξεπέραστο λινκ Ελληνίδας μάνας κυρίας Κυριακής Γκέντζογλου! Που δε θα σταθώ σε χωρισμό Αγγελικής Ηλιάδη δηλώσεις για Βίκυ Κάβουρα, απάντηση Βίκυς Κάβουρα  και εμείς σε όλα αυτά παρατηρητές. Τη γνώμη μου για τη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων την έχω ξαναπεί... αλλά ας σταθούμε λίγο στη γλυκούλα #not μητέρα που δε θέλει τη νύφη απ’ το day one! Μπες εδώ για ένα #tb (https://youtu.be/ButqNAChWmk) και 6 χρόνια μετά.. όταν έρχεται ο χωρισμός τσουουουπ, να το, το τα έλεγα εγώ, ας τα πω σε μια συνέντευξη να δικαιωθώ! Σας αγαπώ κυρία Κυριακή! 

Τον εκμεταλλεύτηκε ως ένα σημείο η Αγγελική Ηλιάδη;

«Σου λέει "νέος είναι, ποδοσφαιριστής είναι, ας με ακολουθήσει, θα τον έχω", το εκμεταλλεύτηκε».  Περιμένω τα μηνύματα σας τα σχόλια σας και ότι σας έκανε να γελάσετε κι εσάς!

Φιλιά καλό Πάσχα ❤️

Instagram: @eirinigkaniatsou & @gan_by_e.gkaniatsou

Fb: Eirini gkaniatsou

Twitter: @eirinigkanian 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR