counter

Η εμπειρία μου στο J2US και μια coach που με εκπλήσσει συνεχώς...

Η εμπειρία μου στο J2US και μια coach που με εκπλήσσει συνεχώς...
Η εμπειρία μου στο J2US και μια coach που με εκπλήσσει συνεχώς...

Το J2US το παρακολουθούσα... από πάντα. Ακόμα κι όταν προβαλλόταν πριν από πολλά χρόνια στο παλιό Mega, που ως show δεν είχε τη σημερινή του μορφή και αίγλη.

Αγαπούσα κι αγαπώ πολύ τη μουσική και αυτό το project μου έκανε "κλικ" από την πρώτη στιγμή.

Πρόσωπα αναγνωρίσιμα, σε έναν ρόλο διαφορετικό από αυτό που τους έχουμε συνηθίσει, με coach κάποιον καταξιωμένο καλλιτέχνη και τραγούδια ανατρεπτικά.

Φέτος στον 6ο κύκλο του μουσικού show με τον μοναδικό Νίκο Κοκλώνη, έχω την τύχη να είμαι ένας από τους 19 διαγωνιζόμενους! Ναι, είμαστε περισσότεροι από ποτέ, με το επίπεδο, όπως όλοι παραδέχονται να είναι πιο υψηλό από κάθε άλλη σεζόν.

Είναι γεγονός, ότι κάθε φορά που βρίσκομαι σε πρόβα εντυπωσιάζομαι με τα τραγούδια, τις φωνές, τα σκηνικά τις χορογραφίες, όλων.

Ο ενθουσιασμός και η χαρά μου δεν κρύφτηκαν ούτε στιγμή. Όσοι με γνωρίζουν, ακόμα και οι πιο στενοί μου φίλοι δεν με είχαν ακούσει ποτέ να τραγουδάω ή να χορεύω. Είχα πάντα μια συστολή και προτιμούσα να βλέπω και να θαυμάζω τους άλλους σε αυτού του είδους τα…σπορ. Τώρα όμως, από τη στιγμή που συμμετέχω αποφάσισα να το ζήσω ολοκληρωτικά, να το ευχαριστηθώ για όσο κρατήσει - εύχομαι για πολύ.

Από τα 18 μου, παράλληλα με τις σπουδές μου στη δημοσιογραφία, εργαζόμουν πάνω στο αντικείμενο, ώστε με το που πάρω το πτυχίο μου να έχω ένα βιογραφικό που να μην αναφέρει μόνο τον τίτλο σπουδών, αλλά να είναι όσο το δυνατόν πιο πλούσιο.

Αυτό σημαίνει ότι ασκώ το επάγγελμα που αγαπώ κάτι παραπάνω από 15 χρόνια!

Με το J2US κάνω για πρώτη φορά κάτι τόσο διαφορετικό επειδή πρώτα απ΄ όλα αισθάνομαι ασφαλής με μία παραγωγή προσεγμένη, με ευγενείς ανθρώπους, που συγκαταλέγονται μέσα στους top επαγγελματίες του χώρου.

Όσο για την coach μου; Στο άκουσμα του ονόματος "Στέλλα Κονιτοπούλου"... τρελάθηκα! Η φωνή της χαρακτηριστική, η ιστορία της γνωστή. Όταν σκέφτεσαι παράδοση και νησιώτικο τραγούδι, η Στέλλα είναι το πρώτο όνομα που σου έρχεται στο μυαλό, εδώ και αμέτρητα χρόνια.

Οι επιτυχίες της πολλές, οι σημαντικές συνεργασίες της ακόμα περισσότερες. Όλα αυτά τα γνώριζα όπως και εσείς. Τώρα όμως που είναι coach μου ανακαλύπτω κάθε μέρα πτυχές του χαρακτήρα ενός υπέροχου ανθρώπου, με παιδεία, ευγένεια και απεριόριστη αγάπη για τη μουσική.

Όσοι άκουσαν ότι θα είμαστε μαζί το βρήκαν πολύ ενδιαφέρον. Δύο φαινομενικά διαφορετικοί κόσμοι ήρθαν κοντά για το J2US. Κι όμως με την Στέλλα βλέπω ότι έχω πολλά κοινά.

Ευχάριστη έκπληξη το χιούμορ της. Να πω ψέματα; Δεν το περίμενα να είναι τόσο χαλαρή και ανοιχτή. Διστακτικά της ζήτησα να κάνουμε Instagram Story ενώ φορούσε τα ρόλει στα μαλλιά λίγο πριν το Live. Δεν είχε κανένα θέμα!

Μας ζήτησαν από την παραγωγή να κάνουμε backstage βίντεο βασισμένο στο concept του πρόσφατου τραγουδιού μας, μέσα και σε αυτό πάντα με χιούμορ και τρέλα!

Περίμενα ότι μία τραγουδίστρια με το στυλ και την ιστορίας της θα είναι «μη μου άπτου» ακόμα και στα τραγούδια που θα μας δώσουν. Κι όμως όχι. Το αντίθετο. "Τσαλακώνεται", δοκιμάζεται, τολμά, δίχως περιορισμούς.

Γι΄ αυτό θέλω τη στήριξή σας για να παραμείνουμε. Για να ανακαλύψετε κι εσείς μια Στέλλα Κονιτοπούλου που δεν την φανταζόσασταν ποτέ.

Στο επόμενο Live του J2US θα τραγουδήσουμε το "Μωρό μου bye", ντουέτο του 2003 σε μουσική και στίχους του Φοίβου και ερμηνεία της Έλλης Κοκκίνου και του Γιώργου Τσαλίκη.

Ετοιμαστείτε για χαμό!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR