Υλικά:
- 250 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 100 ml γάλα
- 5 κ.σ. ζάχαρη άχνη
- 5 κ.σ. κακάο
- 2 κ.σ. ινδοκάρυδο
- 1 πακέτο μπισκότα τύπου πτι-μπερ
- 1 βανίλια
- 1 κ.σ. ινδοκάρυδο για το πασπάλισμα
Εκτέλεση:
- Βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από τα μπισκότα, σε ένα μπολ.
- Ανακατεύουμε καλά τα υλικά μας με ένα κουτάλι και κατόπιν με τα χέρια μας ώστε να ενσωματωθούν καλά.
- Σπάμε τα μπισκότα με τα χέρια μας και τα προσθέτουμε στο μείγμα. Ανακατεύουμε καλά.
- Απλώνουμε πλαστική μεμβράνη σε μια φόρμα για κέικ, αφήνοντας περιθώριο και από τις δύο πλευρές στο πλάι.
- Πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο και κατόπιν αδειάζουμε μέσα το μείγμα μας. Σκεπάζουμε καλά και τοποθετούμε στην κατάψυξη.
- Μόλις παγώσει, το βγάζουμε από το σκεύος, σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!