counter

Ερωτευθείτε όπως θέλετε, παντρευτείτε όταν θέλετε, χωρίστε όπως νομίζετε, ζήστε όπως νιώθετε... θα πεθάνουμε όλοι

Ερωτευθείτε όπως θέλετε, παντρευτείτε όταν θέλετε, χωρίστε όπως νομίζετε, ζήστε όπως νιώθετε... θα πεθάνουμε όλοι
Ερωτευθείτε όπως θέλετε, παντρευτείτε όταν θέλετε, χωρίστε όπως νομίζετε, ζήστε όπως νιώθετε... θα πεθάνουμε όλοι

Καλησπέρα σας χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη!! Πως περάσατε και σε τι κατάσταση βρίσκεται η χοληστερίνη σας;

Εύχομαι να είναι όλα στη θέση τους! Κ εγώ στη θέση μου είμαι, επέστρεψα και κάνοντας μια βόλτα στα sites να δω τι μπορεί να είναι άξιο σχολιασμού ή τι μπορεί να έχει απασχολήσει την ανθρωπότητα την εγχώρια πάντα πέραν από το που πέρασαν οι σελέμπριτις το Πάσχα τους, οι μισοί σε γνωστό ξενοδοχείο στην Ελούντα και οι άλλοι μισοί στην Πάρο και πέραν από τους θανάτους για άλλη μια χρόνια από το γελοίο έθιμο των βεγγαλικών-σα’ΐτων κλπ νομίζω ότι τίποτα δε συντάραξε τα ελληνικά sites και εκπομπές όσο ο χωρισμός Μαραντίνη - Χρηστίδου.

«Χωρισμός βόμβα», «οι φωτογραφίες τους από τον πρώτο χρόνο της σχέσης τους», «μαζί το Πάσχα το πρώην ζευγάρι», «τίποτα δε μαρτυρούσε το χωρισμό», «η τελευταία τους κοινή ανάρτηση στα social” κλπ κλπ!

Και αναρωτιέμαι πρώτον: Γιατί κάνει τόση εντύπωση ένας χωρισμός; Γιατί γίνεται τόση έρευνα για την αιτία όταν μάλιστα την αλήθεια την ξέρουν πάντα και μόνο οι δυο αυτοί άνθρωποι και συγνώμη κιόλας, αλλά δε θα βγουν ποτέ να μας την πουν... Γιατί προκαλεί τέτοια εντύπωση αν περάσαν μαζί το Πάσχα, όταν ειδικά υπάρχουν παιδιά; Γιατί φαντάζει κάπως παράξενο να διατηρούν μια καλή σχέση δυο γονείς και δε μας κάνουν το χατήρι να υπάρχει μια ίντριγκα να έχουμε κι εμείς να ασχολούμαστε; Καλά θα μου πεις με ίντριγκα η χωρίς θα βρούμε εμείς μα ασχολούμαστε!

Παράδειγματος χάρη: «Γιατί έβγαλαν ανακοίνωση στο ίνσταγκραμ;» , «το έκαναν για να το πουλήσουν», «γιατί δεν το είπαν σε κάποια συνέντευξη», «γιατί δεν έστειλαν εξώδικο να μην παίξει κανείς το χωρισμό αν δεν ήθελαν να το πουλήσουν;» Γιατί ότι από όλα αυτά και αν έκαναν, ο αντίλογος από τον απλό κόσμο μέχρι τα πάνελς πάντα θα υπάρχει! Και μια απορία που πάντα έχω και μου δημιουργείται πιο έντονα σε τέτοιες περιπτώσεις.

ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟΨΗ για προσωπικά ζητήματα του άλλου και επίσης ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΗΤΗΣΕ;;; 

Το συμπέρασμα σε δημόσια πρόσωπα και μη, γιατί όπως έχω ξαναπεί όλα αυτά είναι αποστάγματα  της κοινωνίας μας και ότι συμβαίνει στους σελέμπριτις λοιπόν συμβαίνει και στα χωριά, στις γειτονιές και στις πόλεις καθώς ακόμα ο κόσμος ηδονίζεται να ασχολείται με τις ζωές των άλλων και να λύνει τα προβλήματα των άλλων, αφού δεν μπορεί να λύσει τα δικά του είναι το εξής: Ερωτευθείτε όπως θέλετε, παντρευτείτε όταν θέλετε, χωρίστε όπως νομίζετε, ζήστε όπως νιώθετε... θα πεθάνουμε όλοι.

Τα φίλια μου! Και παιδιά αφήστε... δε θα μάθουμε ποτέ γιατί χώρισε ο Θοδωρής και η Σίσσυ!!

Πφφφφφφ αυτά τα ανεξήγητα της ζωής!! Τα φιλια μου!! 

Περιμένω μηνύματα όπως πάντα!!

Instagram: @eirinigkaniatsou & @gan_by_e.gkaniatsou

Fb: Eirini gkaniatsou

Twitter: @eirinigkanian 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR