counter

Διόρισέ με μαμά, Athens Pride, δικαστήρια και γάμοι, όλα σε μία εβδομάδα

Διόρισέ με μαμά, Athens Pride, δικαστήρια και γάμοι, όλα σε μία εβδομάδα
Διόρισέ με μαμά, Athens Pride, δικαστήρια και γάμοι, όλα σε μία εβδομάδα

Καλησπέρα σας, καλησπέρα σας!!! Τι μου κάνετε, πως μου είσαστε; Το καλοκαίρι μπήκε επιτέλους, ο ήλιος καίει για εμάς τους ..... ουπς τι πήγα να πω και φοβάμαι μη χαρακτηριστώ και ομοφοβική αλλά μιας και το έφερε το χιουμοράκι και είναι και το θέμα της εβδομάδας (Gay pride) -ένα από τα θέματα της εβδομάδας δηλαδή- θα το θίξουμε βρε παιδιά αλλά πρώτα θέλω να ξεκινήσουμε μουσικοχορευτικά και να κουνηθούμε όλοι στους ρυθμούς του «Διορισέ με μαμά» νέο ρεμιξάκι από Τατιάνα Στεφανίδου (που όσοι δεν το έχετε δει εμπιστευτείτε με και για να σας φτιάξει η μερα μπείτε στο αγαπημένο μου account @luben.tv για να το απολάυσετε) οι υπόλοιποι τώρα που έχει πέσει στην αντίληψη σας φαντάζομαι αντιλαμβάνεστε ότι μιλάμε για το νέο χιτ που πιστεύω θα ξεπεράσει και το «Μη παραχαράσσετε την ιστορία»... και κάπου σε μια γωνία η Ζήνα Κουτσελίνη κλαίει που δεν το σκέφτηκε εκείνη που ομολογουμένως θα της ταιριάζε αλλά από την άλλη έχει κατοχυρωθεί στο πιο λαϊκό προγράμμα και δε ξεχνάμε ποτέ τα ζεϊμπέκικα της που δεν είναι ένα δεν είναι δυο σε μια σεζόν είναι ένα όποτε ανάβει το κέφι! Τατιάνα-Ζήνα σημειώσατε Χ.

Και τώρα πάμε σε ένα άλλο θέμα, έτσι από τα αστεία στα σοβαρά... ένα θέμα που κάθε φορά που βλέπω μια ανάρτηση με θλίβει πραγματικά και μιλάω για το θέμα της οικογένειας Μαρίας-Ελένης Λυκουρέζου και Μάρθας Κουτουμάνου... Και με θλίβει όπως θα με έθλιβε οποιοδήποτε θέμα δημοσιοποίησης οικογενειακών θεμάτων πόσο μάλλον μετά από ένα θάνατο. Και για άλλη μια φορά αναρωτιέμαι γιατί οι άνθρωποι είτε τους πνιγεί το δίκιο ή το άδικό τους νιώθουν την ανάγκη να δημοσιοποιήσουν τόσο προσωπικά θέματα και να γινόμαστε όλοι θεατές και δικαστές μιας κατάστασης που δεν είμαστε αρμόδιοι για να κρίνουμε.

Ας πάμε στα ευχάριστα... καλέ να ζήσει η νύφη κι ο γαμπρός! Τζώρτζογλου-Μαριόλα. Ε ο γάμος της χρόνιας, το βάζω στο τοπ 5 γάμων που έμειναν βαθιά χαραγμένοι στη μνήμη μου.

5. Σταματίνα Τσιμιτσιλή - Θέμης Σοφός, 4. Δέσποινα Μοιραρακη - Γιάννης Κοντούλης 3. Μαριλένα Παναγιωτοπούλου - Κωνσταντίνος Κοροξενίδης, 2. Άντζελα Δημητρίου - Γιώργος Τρούπης και στο νούμερο 1. Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα... να ζήσετε - να ζήσετε!

Φυσικά, ένα άλλο θέμα που απασχολεί με διάφορες γνώμες και φανατισμό τα τελευταία χρόνια είναι το gay pride... θα ήθελα λοιπόν να κλείσω με μια δήλωση του αείμνηστου, αξιοπρεπέστατου ηθοποιού Χρήστου Σιμαρδάνη: «Την ημέρα του Gay Pride μου ζήτησαν από ραδιοφωνικό σταθμό να μιλήσω, αλλά τους είπα ότι δεν συμφωνώ. Δεν είμαι περήφανος που είμαι ομοφυλόφιλος. Κανείς δεν μπορεί να είναι περήφανος για το τι κάνει στο κρεβάτι του. Είναι σαν να λες «είμαι περήφανος που έχω αυτιά». Δεν μπορείς να είσαι περήφανος επειδή είσαι θηλαστικό ή επειδή έχεις δύο αυτιά. Περήφανος μπορείς να είσαι για χίλια δύο άλλα πράγματα. Θα μου άρεσε να νιώθω περήφανος για τον εαυτό μου για κάποια ανθρώπινα χαρακτηριστικά μου. Δεν νιώθω περήφανος που είμαι gay, ούτε εσύ πρέπει να νιώθεις περήφανος που είσαι straight. Να είσαι περήφανος επειδή είσαι τίμιος, καλός άνθρωπος, ή καλός πατέρας». Αυτά για σήμερα!!Ραντεβου την επόμενη Τρίτη περιμένω τα σχολία σας που είναι πάντα πολλα και σας ευχαριστώ πολύ γι αυτό!! Φιλιααααααα καυτά σαν τον ήλιο σήμερα!

Instagram: @eirinigkaniatsou & @gan_by_e.gkaniatsou

Fb: Eirini gkaniatsou

Twitter: @eirinigkanian 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR