counter

Δείξε υπέροχη στο πρώτο μπάνιο. Όλα τα tips για να "κλέψεις" δείχνοντας πιο αδύνατη και sexy!

Δείξε υπέροχη στο πρώτο μπάνιο. Όλα τα tips για να "κλέψεις" δείχνοντας πιο αδύνατη και sexy!
Δείξε υπέροχη στο πρώτο μπάνιο. Όλα τα tips για να "κλέψεις" δείχνοντας πιο αδύνατη και sexy!

Κορίτσια μου, είμαστε πολύ στους 30 βαθμούς και αν δεν έχεις κάνει το πρώτο σου μπάνιο ετοιμάζεσαι για αυτό. Η πρώτη εμφάνιση στην παραλία αποτελούσε πάντα τεράστιο άγχος μου. Θες η χλωμή μου επιδερμίδα, θες το τοπικό πάχος και η κυτταρίτιδα, μέχρι να μαυρίσω δεν περπατώ κορδωτή και καμαρωτή στην παραλία.  Παρόλα αυτά επειδή το motto μου το τελευταίο διάστημα είναι ότι για όλα υπάρχει λύση. Ανακάλυψα τα πιο έξυπνα και αποτελεσματικά beauty/fashion tips για να αισθανθούν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όλα τα κορίτσια που δεν γεννήθηκαν με το γονίδιο της Candice Swanepoel.

1. 30 λεπτά πριν φορέσεις το bikini σου απολέπισε τις περιοχές που αντιμετωπίζεις το πρόβλημα της κυτταρίτιδας. Στη συνέχεια ρίξε πολύ κρύο νερό. Η μικρο-κυκλοφορία του δέρματος θα διεγερθεί και το πρόβλημα θα είναι λιγότερο ορατό για λίγες ώρες μετά.

2. Μην ξεχνάς την πλάτη σου. Χρησιμοποίησε μια μαλακή βούρτσα για να την τρίψεις και ένα αφρόλουτρο με σαλικυλικό οξύ για να απομακρύνεις μαύρα στίγματα και να αποτρέψεις τη δημιουργία ακμής.

3. Πιο λαμπερή επιδερμίδα με ξηρό έλαιο καρύδα. Αμέσως μετά το ντους  σε νωπή επιδερμίδα χρησιμοποίησε ξηρό έλαιο καρύδα σε όλη την επιφάνεια του σώματος σου. Το μαύρισμα θα αναδειχθεί και θα αποκτήσεις απαράμιλλη λάμψη.

4. Ανόρθωσε του γλουτούς με spray tan.  Επισκέψου ένα κέντρο αισθητικής και ζήτα να ψεκάζουν με αυτομαυριστικό προϊόν το σημείο που τελειώνουν οι γλουτοί και ξεκινά το πόδι σου. Η συγκεκριμένη φωτοσκίαση θα δημιουργήσει το εφέ πιο ανορθωμένων γλουτών.

5. Κάνε τα χέρια σου να δείχνουν πιο αδύνατα κρατώντας τα πάντα μακριά από τον κορμό. Το ίδιο κάνουν και όλοι οι celebrities όταν φωτογραφίζονται στο red carpet.

 6. Αν έχεις βαρύ και μεγάλο στήθος περπατά στητά στην παραλία και πιάσε τα μαλλιά σου ένα κοτσάκι. Τα μακριά μαλλιά προσθέτουν όγκο στην περιοχή.

7. Κάνε μασάζ στην κοιλιά σου με αιθέριο έλαιο μέντας, το βράδυ πριν κοιμηθείς   Ενεργοποιείται η μικρο-κυκλοφορία στην περιοχή και τα δείγματα χαλάρωσης δεν είναι τόσο εμφανή.

8. Μην πιείς αναψυκτικά και μην φας πολλούς υδατάνθρακες το πρωί προτού πας στην παραλία.  Μια γενναία ποσότητα πράσινου τσαγιού θα βοηθήσει την κατάσταση.

Φέρσου ευγενικά στο μαγιό σου!

Υπάρχουν κάποια μαγιό που κατακτούν αμέσως μια θέση στη καρδιά μας, είτε επειδή κολακεύουν τη σιλουέτα μας, είτε επειδή έχουν υπέροχο σχέδιο. Παρόλα αυτά ο χρόνος ζωής του δεν είναι μεγάλος διότι δεν το πλένεις σωστά.

Μάθε όλα τα μυστικά για να διατηρήσει το μαγιό στα καλύτερα του όχι απλά για αυτή τη χρονιά αλλά και για τις επόμενες…

Το αντηλιακό άφησε λεκέδες στο κατάλευκο μαγιό σου ή το cocktail σου χύθηκε πάνω στο αγαπημένο σου  animal print ολόσωμο.  Μια γενναία ποσότητα μαγειρικής σόδας πάνω στο λεκέ πριν το πλύνεις με κρύο νερό, είναι αρκετή για να μη σε απασχολήσει το θέμα ξανά.

Μην το στύβεις με μανία, πίεσε το απαλά για φύγει το πολύ νερό.  Έτσι τα λάστιχα δεν ξεχειλώσουν και σε περίπτωση κεντημάτων οι χάντρες θα μείνουν στη θέση τους.

Άπλωσε το βράδυ. Η έντονη ηλιακή ακτινοβολία φθείρει το ύφασμα ξεθωριάσει την απόχρωση και σπάνε οι λεπτές ίνες.

Πλύνε το στο χέρι με κρύο νερό, χρησιμοποίησε το πλυντήριο μόνο στο τέλος της σεζόν. Πρόσθεσε μαλακτικό ρούχων και επίλεξε το πιο ελαφρύ πρόγραμμα, αφού βάλεις το μαγιό σου στο ειδικό δυχτάκι πλύσης.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR