counter

Christos Post: Μία τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώθηκε... Όσα είδαν τα ματάκια μου

Christos Post: Μία τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώθηκε... Όσα είδαν τα ματάκια μου
Christos Post: Μία τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώθηκε... Όσα είδαν τα ματάκια μου

Στη ζωή μου έχω δει πολύ τηλεόραση. Πάρα πολύ, από παιδί. Ψυχαγωγικές ή ενημερωτικές εκπομπές, σειρές, τηλεπαιχνίδια, shows, realities. Μέσα από αυτά ονειρεύτηκα, έκανα σχέδια, κάποια τα πραγματοποίησα, κάποια τα απέρριψα ή τα τροποποίησα στο μυαλό μου με το πέρασμα του χρόνου και κάποια είναι στην αναμονή. Έτσι γίνεται όταν δεν έχεις "μπάρμπα στην Κορώνη" αλλά είσαι εσύ ο μόνος... "μπάρμπας" του εαυτού σου.

Η τηλεόραση φέτος είχε απ 'όλα. Δεν θυμάμαι τα τελευταία χρόνια να υπήρχαν τόσες πολλές επιλογές για τον Έλληνα τηλεθεατή.

Λόγω δουλειάς κατάφερα, από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τώρα, να δω μόνο εκπομπές, γιατί λόγω καθημερινής βραδινής ραδιοφωνικής εκπομπής, από σειρές δεν είδα τίποτα, ούτε καν τις "Άγριες Μέλισσες" με τις οποίες είχα τρελό κόλλημα την πρώτη τους σεζόν. Ευτυχώς υπάρχει το web tv του ΑΝΤ1 γιατί στο Διαφάνι έγινε Ο ΧΑΜΟΣ.

Όσα είδα και μου έκαναν εντύπωση θα προσπαθήσω, λοιπόν, να τα σχολιάσω περισσότερο σαν "επαγγελματίας τηλεθεατής" και λιγότερο ως δημοσιογράφος.

Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά, σταθερή αξία στα πρωινά, μου έδειξε την special edition της όταν βγήκε από το στούντιο για να κάνει συνεντεύξεις. Ποιος δεν θυμάται την τόσο ανθρώπινη συζήτηση που έκανε με τον Δημήτρη Μοθωναίο και την ευαισθησία που αντιμετώπισε αυτό το θέμα και τα άλλα με τα οποία ασχολήθηκε; Όσο για την ιδέα της να επιστρέψει ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό; Σατανικά έξυπνη και είμαι σίγουρος ότι θα τη δικαιώσει ακόμα περισσότερο τη νέα χρονιά.

Αντελίνα Βαρθακούρη

Δεν πέρασε εύκολα, αλλά τα κατάφερε μια χαρά. Υπηρέτησε το project με αξιοπρέπεια και μαεστρία. Από lifestyle ή κοινωνικά θέματα, μέσα σε ένα δευτερόλεπτο έκανε τα εμπορικά με άνεση και επέστρεφε με μια ανάσα στη θεματολογία της εκπομπής, με ευχάριστη διάθεση αν και ήξερε ότι οι απανωτές διαφημίσεις της στερούσαν νούμερα τηλεθέασης. Μεγάλο μπράβο γιατί βρέθηκα τρεις φορές στο πλατό του "Σου Κου Family" τον τελευταίο μήνα και είδα από κοντά την προσπάθεια της όπως και όλης της ομάδας. Και να σας πω και κάτι σημαντικό ακόμα; Στην εκπομπή της, δούλευαν άνθρωποι που έχω συνεργαστεί στο παρελθόν και εμπιστεύομαι και μου έχουν πει τα καλύτερα για τη συμπεριφορά της ίδιας και του Χάρη Βαρθακούρη. "Καλοί άνθρωποι, σωστοί και δίκαιοι" μου λένε.. Άλλωστε στην κοινωνία που ζούμε αυτό δεν έχει στο τέλος τη μεγαλύτερη σημασία;

Ζέτα Μακρυπούλια

Μια όαση. Εμφάνιση, χιούμορ, καλοσύνη στο βλέμμα. Δεν είναι φίλη μου. Δυο -τρεις φορές την έχω συναντήσει και έχουμε πει ένα τυπικό "γεια". Αυτό που βλέπω στο Rouk Zouk μ' αρέσει πολύ και έχω να πω ότι θέλω να την δω και σε κάτι ακόμα. Αν ήταν στο χέρι μου θα την πίεζα να παρουσιάσει και κάτι άλλο παράλληλα. Κάτι live!

Ιωάννα Μαλέσκου

Ποια Μενεγάκη ρε παιδιά; Ναι, συμφωνώ ότι έχουν τα ίδια χρώματα, έχουν και οι δυο μια λάμψη, αλλά δεν έχουν άλλα κοινά σημεία. Αν μου βάζετε βέβαια το... μαχαίρι στον λαιμό ώστε να την κατατάξω σε μια κατηγορία, θα σας πω ότι στο δικό μου μυαλό θα την τοποθετήσω πιο κοντά στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην Ελεονώρα Μελέτη λόγω τσαμπουκά και επειδή απαντάει σε όλα όσα γράφονται ή λέγονται και την ενοχλούν. Επίσης, μου δίνει την αίσθηση ότι μπορεί να παρουσιάσει τα πάντα. Από lifestyle εκπομπή, μέχρι δελτίο ειδήσεων, καλλιστεία και show όπως η Τατιάνα και η Ελεονώρα.

Δανάη Μπάρκα

Η Δανάη ξεκάθαρα το κέρδισε το στοίχημα! Δεν είναι μόνο τα νούμερα που χαρακτηρίζουν μια τηλεοπτική προσωπικότητα, είναι και το γεγονός ότι δεν βρέθηκε ούτε ένας που να πει ότι η Δανάη δεν ήταν καλή σε αυτό που έκανε. Είναι ανθρώπινη, με παιδεία, λέγειν, χιούμορ και αντοχές. Και επειδή θα είναι στην πρωινή ζώνη και την επόμενη χρονιά, είμαι σίγουρος ότι θα χτίσει κοινό και θα τα πάει ακόμα καλύτερα. Σοφή κίνηση οι αλλαγές και ότι θα έχει ξανά στο πλευρό της τον Άρη Καβατζίκη. Σημαντικό να υπάρχουν καλοί δημοσιογράφοι στις εκπομπές και όχι μόνο παιδιά από reality.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Εντυπωσιάστηκα από την ίδια με το που ξεκίνησε το Pop up, αλλά όχι και τόσο με την εκπομπή. Προσεγμένη θεματολογία, καλοί συνεργάτες, αλλά κάτι δεν μου κολλούσε… Δεν φανταζόμουν ότι θα είχε τέτοια άνεση η ίδια γιατί ήταν η πρώτη φορά που την βλέπαμε να παρουσιάζει και μάλιστα ζωντανό πρόγραμμα. Τη θεωρώ πάρα πολύ καλή παρουσιάστρια και πιστεύω ότι με σωστές επιλογές το μέλλον στην τηλεόραση είναι δικό της.

Σίσσυ Χρηστίδου

Ήταν η χρονιά της. Ασχολήθηκε με τις καταγγελίες στο θέατρο, δεν μάσησε τα λόγια της, είπε τις αλήθειες της και βγήκε νικήτρια. Της εύχομαι να της βγει το γεγονός ότι πάει στο MEGA και αφήνει πίσω της τη πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο Open που η ίδια έχτισε και την καθιέρωσε. Έχει δουλέψει πολύ και της αξίζουν τα καλύτερα.

Αυτά προς το παρόν. Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα με ότι μου κεντρίσει το ενδιαφέρον ή ότι μου τσιτώσει τα νεύρα.

Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όσους είστε όπως κι εγώ ακόμα στην πόλη και στα 40άρια και τα φιλιά μου σε όσους βρίσκεστε ήδη σε διακοπές.

Χρήστος

Instagram: @christoskoutras

FB: Christos Koutras, Christos Koutras II

Twitter: @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR