counter

Θετική ενέργεια για έναν λαμπερό μήνα

Θετική ενέργεια για έναν λαμπερό μήνα
Θετική ενέργεια για έναν λαμπερό μήνα

Φίλοι μου, αυτή η παρέα που έχουμε δημιουργήσει είναι αγαπημένη. Έτσι αποφάσισα, πριν φύγω, να γράψω ένα ακόμα άρθρο, αυτή την φορά δίχως να σας προβληματίσω, αλλά δίνοντάς σας ενέργεια, όμορφη ενέργεια για να περάσετε έναν ευτυχισμένο, ερωτικό, με ψηλά την δόνησή σας αυγουστιάτικο μήνα. Το μόνο που θέλω από εσάς είναι να διαβάσετε το κείμενο και μετά να το οραματιστείτε. Να ταξιδέψετε με εικόνες της φαντασίας σας και να αφεθείτε όπως δεν έχετε αφεθεί ποτέ. 

Να νιώσετε έντονα, χωρίς να υπάρχει εξωτερικός παράγοντας κοντά σας να σας το προκαλεί. Πρόκειται για έναν υπέροχο διαλογισμό, που θα ήταν πιο αποτελεσματικός μεν, αν ήμασταν σε μια αίθουσα παρέα και ακούγατε τον τόνο της φωνής μου, αλλά θα βάλω τα δυνατά μου, να σας ταξιδέψω έστω και γραπτώς. 

Ξάπλωσε ανάσκελα, ελαφρώς ανοιχτά τα χέρια σου να κοιτάνε οι παλάμες προς τον ουρανό, τα πόδια χαλαρά, ελαφρώς ανοιχτά και αυτά. Κλείσε τα μάτια σου και χαλάρωσε τους μύες του προσώπου. Εστίασε στο σημείο ανάμεσα στα φρύδια για να αφυπνίσουμε την διαίσθηση. 

Μείνε για λίγα λεπτά. Αφού νιώσεις πιο γαλήνια άρχισε να δημιουργείς εικόνες. Άφησε την φαντασία να δουλέψει….. Ξύπνησες μια συνηθισμένη μέρα για να ξεκινήσεις το καθημερινό σου πρόγραμμα. Αυτή η μέρα, ωστόσο, είχε κάτι διαφορετικό. Εσένα με διαφορετική αντίληψη. Ξύπνησες, άνοιξες τα μάτια σου και η πρώτη κουβέντα που είπες στον εαυτό σου, ήταν ‘ευχαριστώ' για όλα τα όμορφα που έχεις. Για την υγεία σου, για την στέγη σου, για το φαγητό σου, για την αγάπη των δικών σου ανθρώπων. Σηκώνεσαι πας στο μπάνιο, σε κοιτάς και βλέποντάς σε, σου μιλάς και σου λες πόσο σε αγαπάς και πόσο πιστεύεις σε σένα. Ετοιμάζεσαι για μια βόλτα με τα πόδια, να παρατηρήσεις γύρω σου. Βγαίνεις στον δρόμο και παρατηρείς τα πάντα.

Ξεκινάς από τον ουρανό, τα δέντρα, τα λουλούδια, την φύση. Σε ηρεμεί αυτή η πλευρά της ζωής. Γυρνάς το κεφάλι σου από την άλλη και βλέπεις αυτοκίνητα, κόρνες, ανθρώπους θυμωμένους να φωνάζουν ο ένας στον άλλον και σου χαλάει την ηρεμία. Δεν σου αρέσει, το βλέπεις και θες να μπορούσες με ένα μαγικό ραβδί να εξηγήσεις στον κόσμο, να μπορέσει να καταλάβει πόσο βλάπτει την υγεία του με αυτή του την συμπεριφορά. Με αυτόν τον μόνιμο πανικό. Γνωρίζεις ότι δεν μπορείς να το κάνεις και έτσι συνεχίζεις τον περίπατό σου. Φθάνεις σε μια παραλία, βγάζεις τα παπούτσια σου και προχωράς προς τη θάλασσα. Αφήνεις τα ακροδάχτυλά σου μέσα στο νερό και ξαπλώνεις. Νιώθεις τη ζέστη από την άμμο σε όλη σου την πλάτη και κλείνεις τα μάτια. Ο ήλιος έχει αρχίσει να εμφανίζεται και να γίνεται ολοένα και πιο φωτεινός. Νιώθεις την λάμψη του και επιτρέπεις την καθαρή του ενέργεια να εισχωρήσει μέσα σου και να νιώσεις πιο ζωντανός. Νιώθεις πανέμορφα, γιατί το επέλεξες. Τώρα, ξέρεις. Οι διαθέσεις σου, είναι δικές σου. Σου ανήκουν.

Τώρα ξέρεις, ότι αν ζεις μέσα από την αγάπη, αγάπη θα βλέπεις. Αν ζεις μέσα από την αγάπη, θα βρίσκεις λύσεις και δεν θα εμμένεις σε προβλήματα. Αν ζεις μέσα από την αγάπη, τέτοιοι άνθρωποι θα σε πλησιάζουν. Και θα διαπιστώσεις ένα μαγικό. Άνθρωποι που δεν θα σου έκαναν καλό στη ζωή σου, δεν θα υπάρχουν στη ζωή σου, δεν θα μπορούν να μείνουν. Αυτοί που θα υπάρχουν θα είναι και αυτοί που σου αξίζουν. Γιατί το πόσο αξίζεις, δεν το γνωρίζεις ούτε εσύ ο ίδιος. Αξίζεις, μόνο τα καλύτερα, χρειάζεται απλά να το πιστέψεις και να θυμάσαι ότι ό,τι σε τρομάζει στη ζωή είναι αυτό που σε εξελίσσει...

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR