counter

Το καλύτερο τηγανιτό κοτόπουλο της Νέας Υόρκης

Το καλύτερο τηγανιτό κοτόπουλο της Νέας Υόρκης
Το καλύτερο τηγανιτό κοτόπουλο της Νέας Υόρκης

Munchies

Η σεφ Angela Dimayuga μας δείχνει πώς γίνεται το καλύτερο τηγανιτό κοτόπουλο της Νέας Υόρκης. Το μυστικό όλης της επιτυχίας κρύβεται στο μαρινάρισμα του κοτόπουλου για τρεις ημέρες σε koji, μία μορφή μαγειρεμένου ρυζιού που έχει υποστεί ζύμωση. Τελικά, ίσως και να αξίζει τον κόπο να περιμένετε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR