counter

Munchies - Chef's night out! Raj Parr


Ο γνωστός σομελιέ Raj Parr μας ξεναγεί στον υπέροχο κόσμο του κρασιού στη Σάντα Μπάρμπαρα και μας τρατάρει τους πιο νόστιμους και ταιριαστούς με το κρασί μεζέδες όπως, ψητά αβοκάντο, wasabi από την Καλιφόρνια, bradndy με γέυση μήλο από τη Νορμανδία και άλλα πολλά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR