counter

Δημήτρης Ουγγαρέζος - Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη κοινή φωτογράφιση λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής τους

Δημήτρης Ουγγαρέζος - Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη κοινή φωτογράφιση λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής τους
Δημήτρης Ουγγαρέζος - Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη κοινή φωτογράφιση λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής τους

Την πρώτη τους κοινή φωτογράφιση έκαναν στο περιοδικό «ΟΚ!» με αφορμή τη νέα τους καθημερινή απογευματινή εκπομπή στον ΑΝΤ1, οι δύο παρουσιαστές, Μαίρη Συνατσάκη και Δημήτρης Ουγγαρέζος. Οι δύο νεαροί παρουσιαστές έδωσαν και μια εφ’ όλης της ύλης κοινή συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο. Όπως ήταν φυσικό, εκτός των άλων, μίλησαν ενθουσιασμένοι για την νέα εκπομπή που ετοιμάζουν.

Ποια ήταν η πρώτη σας αντίδραση όταν ο ΑΝΤ1 σάς πρότεινε να συνεργαστείτε;

Μαίρη: Στην πρώτη κουβέντα που είχα µε τους ανθρώπους του καναλιού, µου είπαν ότι σκέφτονται να ενεργοποιήσουν τη µεσηµεριανή-απογευµατινή ζώνη. Αυτό από µόνο του ήταν αρκετό για να µου πέσει το σαγόνι. Ακούς όλο και πιο σπάνια πια ότι γίνονται καινούρια projects. Στη συνέχεια µου είπαν ότι σκέφτονταν η εκποµπή να ξεκινήσει το καλοκαίρι και να είµαι µαζί µε κάποιον άλλον, χωρίς να µου πουν το όνοµα του ∆ηµήτρη. Σαν να υπήρχε µία κρυµµένη κάµερα και ήθελαν να καταγράψουν τις αντιδράσεις µου, ενώ µεγάλωνε η αγωνία. (Γελάει.) Όταν µε ρώτησαν: «Πώς είναι η σχέση σου µε τον ∆ηµήτρη Ουγγαρέζο;», τους απάντησα: «Με κοροϊδεύετε; Έχω κάτι φανταστικές σχέσεις! Είµαστε δέκα χρόνια φίλοι. Μπορεί να γίνει αυτό;». Με όρκισαν βέβαια να µην πω λέξη σε κανέναν και νοµίζω ότι απέδειξα πόσο τάφος είµαι, γιατί δεν είπα τίποτα και περίµενα να γίνει η πρόταση στον ∆ηµήτρη. Ειλικρινά, δεν µπορώ να φανταστώ πιο ιδανικές συνθήκες από το να παρουσιάζουµε µαζί µε τον ∆ηµήτρη µία εκποµπή και να έχουµε αρχισυντάκτη τον Βαγγέλη Περρή.

∆ηµήτρης: Την άνοιξη, όταν επικοινώνησε µαζί µου ο Γιάννης Λάτσιος και µου πρότεινε να πάω στον ΑΝΤ1, µετά τη λήξη του συµβολαίου µου, χάρηκα γιατί είναι τιµητικό να έχεις προτάσεις στις µέρες που διανύουµε. Μάλιστα, είχε προηγηθεί και άλλη µία πρόταση συνεργασίας από άλλο κανάλι, οπότε αυτό που αισθάνθηκα –επειδή πραγµατικά παραµέλησα την προσωπική µου ζωή γι' αυτή τη δουλειά και το χρεώνω στον εαυτό µου ως ένα από τα λάθη που έχω κάνει– ήταν ότι δικαιώθηκα για τους κόπους µου. Όταν µου είπαν για τη Μαίρη, χάρηκα πάρα πολύ. Θέλαµε χρόνια να κάνουµε κάτι µαζί και µάλιστα σε όποιο κανάλι βρισκόµασταν, πάντα πρότεινε ο ένας τον άλλον. Για τη νεότερη γενιά παρουσιαστών που δεν έχουν τις οικονοµικές απολαβές της δεκαετίας του '90 και του 2000, είναι πολύ σηµαντικό να δουλεύεις σε ένα περιβάλλον όπου θα είσαι ήρεµος. Και αυτό κατά κάποιον τρόπο είναι εξασφαλισµένο, όταν συνεργάζεσαι µε µία φίλη σου, µε την οποία ξέρεις ότι ταιριάζουν τα χνώτα σου. 

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί

Cover OK

Διαβάστε επίσης : Μαίρη Συνατσάκη: Η φωτογραφία στο Instagram δείχνει τα σχέδιά της... για γάμο!

Διαβάστε επίσης : Μαίρη Συνατσάκη: Δοκίμασε όλα τα χρώματα τις ίριδας στα μαλλιά της και κατέληξε στο...

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR