counter

Ο εκνευρισμός της Πόπης Τσαπανίδου on air και η ένταση με τους καλεσμένους - VIDEO

Καλεσμένος στην εκπομπή “Live U”  ήταν το πρωί της Πέμπτης 9 Ιουλίου ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Η συζήτηση ξέφυγε κάπως όταν ο βουλευτής μιλούσε για το νόημα που είχε το “ΟΧΙ” με την Πόπη Τσαπανίδου χαρακτηριστικά να του αναφέρει: «Έχετε καταλάβει ότι μας έχετε τρελάνει»; Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος απάντησε και  οδήγησε αλλού την κουβέντα λέγοντας : «Ήταν ΟΧΙ στα media. Την απίστευτη πραγματικότητα των media που δεν άφηναν κανέναν να παίρνει ανάσα».

Η Πόπη Τσαπανίδου πήρε τότε τον λόγο και μίλησε για τη διακοπή που έγινε στη μετάδοση της ΕΡΤ από το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο όταν ο Μάνφρεντ Βέμπερ έκανε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα: «Επειδή περνάτε ωραία πραγματάκια και χαϊδεύετε τα αφτιά του κόσμου, όπου πάρα πολύ γουστάρει να ακούει για τους δημοσιογράφους που είναι κατάπτυστοι κλπ. Αισθανθήκατε ωραία σαν Έλληνας όταν η ΕΡΤ κατέβασε τον διακόπτη την ώρα που ο Βέμπερ άρχισε να επιτίθεται στον Τσίπρα»;

Ο εκνευρισμός της δημοσιογράφου αλλά και του βουλευτή ήταν εμφανής , με την Πόπη Τσαπανίδου να ολοκληρώνει την συζήτηση τους λέγοντας: «Εγώ θέλω να ακούω όλες τις φωνές στην τηλεόραση, και αυτές που μιλάνε υπέρ του ενός και του άλλου... Θέλω να έχω επιλογές. Ούτε ένα κανάλι που να είναι έτσι, ούτε ένα κανάλι που να είναι αλλιώς». 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR