counter

Προτάσεις για την εμφάνισή σας στις γιορτές από τον στυλίστα της Φαίης Σκορδά, Βαγγέλη Ζάχο

Προτάσεις για την εμφάνισή σας στις γιορτές από τον στυλίστα της Φαίης Σκορδά, Βαγγέλη Ζάχο
Προτάσεις για την εμφάνισή σας στις γιορτές από τον στυλίστα της Φαίης Σκορδά, Βαγγέλη Ζάχο

Από τη Νάνσυ Μητροπούλου

Λίγο πριν τις πιο λαμπερές ημέρες του χρόνου, το FTHIS.GR συγκέντρωσε για εσάς στυλιστικά tips που θα αναδείξουν την πιο κομψή σας πλευρά. Ο Βαγγέλης Ζάχος, ο άνθρωπος που επιμελείται τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό, καθώς και εμφανίσεις άλλων διάσημων Ελληνίδων, δίνει χρήσιμες ενδυματολογικές συμβουλές για τις εορταστικές ημέρες που έρχονται για να κλέψετε τις εντυπώσεις.

Το κόκκινο, το μαύρο, το μπορντό, το κυπαρισσί, το μπλε σκούρο, το μουσταρδί, το σκούρο μωβ  και το ιβουάρ είναι μεταξύ των αποχρώσεων που κυριαρχούν τις ημέρες των γιορτών. Προτιμήστε ρούχα που θα καλύψουν και δεν θα τονίσουν τις ατέλειές σας, ακόμα κι αν στα μάτια σας φαντάζουν εντυπωσιακά. Μια ολόσωμη φόρμα που θα φορεθεί από σώμα που μπορεί να την υποστηρίξει,  ένα μονόχρωμο μεταξωτό πουκάμισο, ένα φόρεμα σε κλος γραμμή, ένα midi φόρεμα σε ίσια γραμμή, ένα μίνι μαύρο φόρεμα -για τις νεαρές κοπέλες- αποτελούν «ασφαλείς» στυλιστικές επιλογές για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ακόμα και ένα βραδινό πλεκτό φόρεμα μπορεί να κάνει τη διαφορά.  

Πάντα κλασική και διαχρονική η επιλογή του μαύρου παλτό.  Για να φτάσει η γοητεία σας στα.. άκρα, σωστή επιλογή θα πρέπει να γίνει και στα παπούτσια που θα συμπληρώσουν το outfit σας. Μυτερές γόβες, γόβες με μπαρέτες, booties, ψηλοτάκουνες μπότες θα ολοκληρώσουν επιτυχώς την εμφάνισή σας. Η αποφυγή ενδυματολογικών υπερβολών σε συνδυασμό με ένα λαμπερό μακιγιάζ που θα τονίσει τα «δυνατά» χαρακτηριστικά του προσώπου σας εγγυώνται μια γιορτινή εμφάνιση που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR