counter

Γιάννης Κότσιρας: "Μέρος του lifestyle στην Ελλάδα το έβλεπα ως λέπρα"

Μια πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη για όλους και για όλα παραχώρησε ο Γιάννης Κότσιρας την Δευτέρα 2 Ιουνίου στο «Πρωινό» του Ant1 και δεν δίστασε να πει την άποψη του για το «The Voice».

«Εγώ μιλάω για ένα πολύ συγκεκριμένο lifestyle, το οποίο ως προς έναν βαθμό ήταν ¨λέπρᨻ δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής στη κουβέντα του .Ο Γιάννης Κότσιρας συνέχισε λέγοντας πως «Υπήρχε η μεγάλη του έκφανση, που εκφράστηκε από συγκεκριμένα περιοδικά και media, ένας τρόπος ζωής τον οποίο εγώ τον έβλεπα ως λέπρα. Είχε να κάνει με το τι εσώρουχα θα φορέσεις και με ποιόν κοιμήθηκες χθες βράδυ. Που είναι η μουσική μέσα σε αυτό;».

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον Γιάννη Κότσιρα για ποιόν λόγο τελικά δεν αποδέχτηκε την πρόταση του Γιάννη Λάτσιου για να είναι ένας από τους coaches του «The Voice» ο γνωστός τραγουδιστής ξεκαθάρισε την θέση του. «Υπήρχαν πολλοί πρακτικοί αλλά και ιδεολογικοί λόγοι που είπα ¨όχι¨. Μέσα σε όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητα μας εγώ δεν μπορούσα να βρω τον εαυτό μου μέσα σε αυτό το αξιοπρεπές μουσικό show, στο οποίο όμως κάποια στιγμή χάνεται η μουσική. Από ένα σημείο και μετά αρχίζεις να βασίζεις την τηλεθέαση των ¨προϊόντων¨ σου σε τι γίνεται πίσω από τις κάμερες. Από όλα τα μουσικά reality που είχαμε τόσα χρόνια στην Ελλάδα εγώ πιστεύω πως μόνο 2-3 παιδιά έκαναν καριέρα». Όταν η κουβέντα έφθασε στους υπόλοιπους coaches του παιχνιδιού ο Γιάννης Κότσιρας σχολίασε πως «Δεν θα είχα σε καμία περίπτωση πρόβλημα να κάτσω δίπλα στην Βανδή και τον Ρέμο. Έχουμε πολύ καλή προσωπική σχέση».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR