counter

Σοφία Αλιμπέρτη: Εξηγεί τους λόγους που απέχει από τη τηλεόραση & συγκινείται:"Απουσιάζω συνειδητά 4 χρόνια"

Η Σοφία Αλιμπέρτη, που  εγκαινίασε το 2004 την πρωινή ζώνη του Alpha, βρέθηκε σήμερα καλεσμένη της εκπομπής "Μες την καλή χαρά". Ανανεωμένη και πιο όμορφη από ποτέ η Σοφία Αλιμπέρτη έδειχνε πολύ χαρούμενη που επέστρεψε στην εκπομπή που της χάρισε μοναδικές στιγμές και υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Οι συντελεστές της εκπομπής της είχαν ετοιμάσει ένα βίντεο αφιέρωμα με μοναδικές στιγμές από την πρεμιέρα της πρωινής εκπομπής το 2004. Στιγμές που την συγκίνησαν καθώς είχε περάσει πολύ όμορφες στιγμές στα τηλεοπτικά πλατό.  Συνεργάτες της τότε ήταν ο Θανάσης Πάτρας, ο Γιώργος  Πανόπουλος αλλά και ο μεγάλος της γιος Άγγελος-Μιχαήλ που τότε ήταν ακόμη στην εφηβεία.

Η Σοφία Αλιμπέρτη μίλησε στην εκπομπή για την απόφαση της να απέχει από την τηλεόραση: "Απουσιάζω συνειδητά 4 χρόνια τώρα, δεν θέλω να εμφανίζομαι. Ήταν πολλοί οι παράγοντες που με έκανα να φύγω από την τηλεόραση. Δουλεύω από 12 χρονών, κουράστηκα λίγο, όχι με τη δουλειά, με τον κόσμο γύρω από τη δουλειά. Παρουσίαζαν μια εικόνα που δεν έχει καμία σχέση με εμένα και αυτό δεν μου άρεσε. Δεν μου άρεσε το κυνηγητό δεν μου άρεσε να πάω στην παραλία να κάνω ένα μπάνιο και να με φωτογραφίζουν, δεν έχω το ψώνιο της δόξας. Ήθελα να κερδίσω τον εαυτό μου. Η απουσία μου από την τηλεόραση δεν μου κόστισε, έφυγα την περίοδο που η τηλεόραση να παίρνει την κατηφόρα".

Δείτε το video από την εκπομπή "Μες την καλή χαρά". 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR