counter

Δείτε την Κατερίνα Καραβάτου άβαφη μετά το τέλος του "Μες την καλή χαρά"

Δείτε την Κατερίνα Καραβάτου άβαφη μετά το τέλος του "Μες την καλή χαρά"
Δείτε την Κατερίνα Καραβάτου άβαφη μετά το τέλος του "Μες την καλή χαρά"

Η Κατερίνα Καραβάτου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα τηλεοπτικά πλατό επιθυμεί να είναι όσο πιο απλή γίνεται και να μην επιβαρύνει το πρόσωπο της με το μακιγιάζ. 

Ντυμένη απλά και εντελώς άβαφη συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός την Κατερίνα Καραβάτου στα στούντιο του Αlpha όπου γυρίζεται η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή της "Μες την Καλή Χαρά". Η παρουσιάστρια εθεάθη έξω από το στούντιο μετά το τέλος της εκπομπής. Έτοιμη να τρέξει στο σπίτι της και συγκεκριμένα στην αγκαλιά της κόρης της και του συζύγου της, Κρατερού Κατσούλη ήταν η ξανθιά παρουσιάστρια που δε βλέπει την ώρα να επιστρέφει στη μονάκριβη Αέλια και να ασχολείται αποκλειστικά μαζί της.

Φορώντας ένα μαύρο κολάν και ένα γκρι T-Shirt με αθλητικά μαύρα παπούτσια και ένα μακρύ λευκό μπουφάν έδειχνε να είναι σε πολύ καλή φόρμα καθώς τα πόδια της φαίνονταν πιο αδύνατα από ποτέ. Η ίδια δε διστάζει να κυκλοφορεί άβαφη χωρίς να την απασχολεί ιδιαίτερα για το αν θα την πιάσει ο φωτογραφικός φακός σε μια τέτοια στιγμή. 

Η 39χρονη Κατερίνα Καραβάτου χωρίς μακιγιάζ, με νεανικό και άνετο look ψηφίζει το πιο άνετο και χαλαρό ντύσιμο χωρίς υπερβολές και δεν διστάζει να κυκλοφορεί εκτός στούντιο άβαφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση, αφού το δέρμα της είναι τόσο καθαρό που δεν χρειάζεται μακιγιάζ.

                                  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR