counter

Kim Kardashian: Με τόνους make up, αποκτά αλαβάστρινη επιδερμίδα

Kim Kardashian: Με τόνους make up, αποκτά αλαβάστρινη επιδερμίδα
Kim Kardashian: Με τόνους make up, αποκτά αλαβάστρινη επιδερμίδα

Διαθέτει ένα από τα πιο καθαρά και αψεγάδιαστα πρόσωπα χωρίς σημάδια ακμής ή στίγματα. Κι όμως η εικόνα αυτή της Kim Kardashian είναι γιατί επιμένει να χρησιμοποιεί τόνους make up για να αποκτήσει αλαβάστρινη επιδερμίδα και να είναι έτοιμη κάθε φορά που την απαθανατίζει ο φωτογραφικός φακός.

Η Kim Kardashian εμφανίστηκε να οδηγεί το πολυτελές τζιπ της και όταν άνοιξε το παράθυρό της ο φωτογραφικός φακός έπιασε ένα καρέ αρκετά κοντινό που αποδεικνύει ότι η celebrity χρησιμοποιεί τόνους make up προκειμένου να φαίνεται ότι έχει αλαβάστρινη επιδερμίδα. Η μανία αυτή της star είναι ανεξήγητη, αφού μπορεί να μην έχει καθάριο δέρμα, αφού έχει μαύρους κύκλους και σπυράκια, αλλά σε γενικές γραμμές δεν έχει ουλές και δεν έχει ανάγκη από τόσο βαρύ και βαθύ μακιγιάζ που επιβαρύνει την επιδερμίδα της και που θα την κάνει να κουραστεί νωρίτερα απ’ ότι θα έπρεπε.

Το πρόσωπο της Kim Kardashian φαινόταν ψεύτικο σαν αυτά της πλαστικής κούκλας που παίζουν τα κορίτσια. Μάλιστα είχε χρησιμοποιήσει τόσο make up που είχε κολλήσει ακόμη και στα φρύδια της αλλά και στις βλεφαρίδες της. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR