counter

Aποκάλυψη! Ηθοποιός άφησε έγκυο ταυτόχρονα δύο γυναίκες. Γέννησαν με 3 μήνες διαφορά

Aποκάλυψη! Ηθοποιός άφησε έγκυο ταυτόχρονα δύο γυναίκες. Γέννησαν με 3 μήνες διαφορά
Aποκάλυψη! Ηθοποιός άφησε έγκυο ταυτόχρονα δύο γυναίκες. Γέννησαν με 3 μήνες διαφορά

Ο άτακτος Hugh Grant δεν κρατιέται!


Ο Hugh Grant ξεσήκωσε θύελλα κουτσομπολιών όταν συννελήφθη να κάνει έρωτα σε δημόσιο χώρο με ιερόδουλη.

Τώρα μαθεύτηκε ότι έγινε ταυτόχρονα πατέρας 2 παιδιών από διαφορετικές γυναίκες. Και τί εννοούμε;

Αποκαλύφθηκε ότι είναι πατέρας και ενός γιου που απέκτησε με την Σουηδέζα τηλεοπτική παραγωγό Anna Elisabet Eberstein στις 12 Σεπτεμβρίου του 2012. Η πατρότητα έγινε γνωστή όταν άλλαξε το πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού και συμπληρώθηκε το όνομα του Hugh Grant στο επίθετό του, τον Δεκέμβριο του 2013 και έγινε Hugh John Mungo Grant.

Το μωρό γεννήθηκε 3 μήνες μετά τον ερχομό του άλλου του γιου Felix, από την μόνιμη σύντροφό του Tinglan Hong. O 53χρονος Hugh Grant έγινε μπαμπάς από την Σουηδέζα ερωμένη του 3 μήνες πριν γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά από την μόνιμη σύντροφό του.

Πηγή ανέφερε στη The Sun ότι η Anna έχει την απόλυτη στήριξη του Hugh κάθε στιγμή. Ζει σε ένα πολύ άνετο ιδιοκτήτο σπίτι στο West London και ξέρει ότι ο Hugh είναι εκεί για εκείνη. Οι γονείς της Anna ζουν στη Σουηδία και γνωρίζουν τα πάντα για τη σχέση της με τον Hugh και αισθάνονται τυχεροί και ευλογημένοι.

Η Tinglan, που είναι μητέρα ήδη μιας κόρης με τον Hugh της Tabitha Xaio Xi Hong Grant, γέννησε στις 29 Δεκεμβρίου 2012 τον γιο τους Felix. Δηλαδή 3 μήνες μετά την ερωμένη.

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό γέννησης ο Felix Chang γεννήθηκε στο St Mary’s Νοσοκομείο του Paddington, στο West London. 

Ο Felix γεννήθηκε σχεδόν 17 μήνες μετά την γέννηση της πρώτης τους κόρης Tabitha που ήρθε στον κόσμο στο νοσοκομείο του Portland στο Λονδίνο στον Σεπτέμβριο του 2011.

Σε συνέντευξή του τότε στην Ellen DeGeneres o Hugh Grant είχε πει ότι ήταν έκπληξη ο ερχομός της πρώτης του κόρης αλλά ευχάριστη έξκπληξη που ένιωσε ότι του άλλαξε τη ζωή.

Με την μόνιμη σύντροφό του Tinglan Hong, που γεννήθηκε στην επαρχία Zhejiang της Νότιας China και μετακόμισε στη Βρετανία του 2003, γνωρίστηκαν με τον Grant σε wine bar στο Chelsea το 2008. Ξεκίνησε μεταξύ τους μία φιλία πριν εξελιχθεί σε σχέση τον Ιανουάριο του 2011. Μάλιστα ο εκπρόσωπός του τότε είχε πει: "Επιβεβαιώνω ότι ο Χιου Γκράντ έγινε μπαμπάς μετά από μια περιστασιακή σχέση και δεν ήταν σχεδιασμένο. Ωστόσο είναι πολύ ευχαριστημένος με αυτή την εξέλιξη".

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR