counter

Tα beauty tips που έκαναν fit την Ελένη Μενεγάκη!

Tα beauty tips που έκαναν fit την Ελένη Μενεγάκη!
Tα beauty tips που έκαναν fit την Ελένη Μενεγάκη!

 Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να διανύει την 4η δεκαετία της ζωής της αλλά εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με την πάντα γοητευτική και sexy παρουσία της που παραμένει αναλλοίωτη όσα χρόνια και αν περάσουν.

Ποια είναι όμως τα μυστικά ομορφιάς που την διατηρούν λαμπερή και καλλίγραμμη;

Σύμφωνα με εβδομαδιαίο περιοδικό η Ελένη Μενεγάκη, αν και δεν πειθαρχούσε εύκολα σε προγράμματα γυμναστικής, πλέον η τελευταία έχει γίνει κόμματι του εβδομαδιαίου προγράμματός της. Δηλώνει φανατική της μεθόδου pilates και δύο φορές την εβδομάδα επισκέπτεται γυμναστήριο των βορείων προαστίων. Επέλεξε την εν λόγω μέθοδο άσκησης λόγω του ότι θεωρεί ότι μπορεί να προσδώσει στο σώμα ενδυνάμωση και γράμμωση.

Ελένη Μενεγάκη

Με την βοήθεια του διαιτολόγου της Ηλία Σακκά, κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να χάσει τα 6 κιλά με τα οποία είχε επιφορτιστεί το σώμα της μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές. Το καθημερινό της διαιτολόγιο δεν εμπεριέχει πολλές στερήσεις. Είναι ισορροπημένο και βασίζεται στην φιλοσοφία της μεσογειακής διατροφής, άλλωστε η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει το καλό φαγητό και δεν θα επιδιδόταν ποτέ σε εξαντλητικές δίαιτες για να χάσει βάρος!   Το πρωινό της αποτελείται από τοστ με γαλοπούλα και τυρί ή φρυγανιές με μέλι, το δεκατιανό της θα είναι είτε ένα φρούτο εποχής ή μια μπάρα δημητριακών, το μεσημεριανό της γεύμα αποτελείται από σαλάτα εποχής, λαδερά χωρίς ψωμί ή όσπρια, και το βραδινό της από στήθος κοτόπουλου ή ψάρι στην σχάρα με μια μικρή σαλάτα εποχής.

Όσον αφορά τα μυστικά που διατηρούν φρέσκο και λαμπερό το πρόσωπό της, η Ελένη Μενεγάκη καθημερινά φροντίζει το πρόσωπό της με κρέμα ημέρας, κάνει κάθε βράδυ καθαρισό και θεραπείες ενυδάτωσης σε αισθητικό των νοτίων προαστίων, αλλά και υαλουρονικού οξέος σε ειδικό δερματολόγο. 

Ελένη Μενεγάκη

Πηγή: ΕΓΩ weekly

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR