counter

One Mark Show - Μάρκος Σεφερλής: Επίσημη πρεμιέρα στο Rex

One Mark Show - Μάρκος Σεφερλής: Επίσημη πρεμιέρα στο Rex
One Mark Show - Μάρκος Σεφερλής: Επίσημη πρεμιέρα στο Rex

Αναμφισβήτητα η πρεμιέρα του "One Mark Show" στέφθηκε με επιτυχία και έκανε πολύ κόσμο να δακρύσει… από τα γέλια. Ο Μάρκος Σεφερλής για ακόμη μια φορά υποδέχτηκε φίλους συνεργάτες και το αγαπημένο πιστό κοινό του που τον ακολουθεί παντού και έδωσε τον καλύτερο του εαυτό.

Ο Μάρκος Σεφερλής μεταμορφώθηκε για ακόμη μια φορά σε πρόσωπα που απασχολούν την επικαιρότητα, χαρίζοντας αβίαστα το γέλιο. Στη νέα μουσικοθεατρική παράσταση που ετοίμασε ο ίδιος με τους συνεργάτες του τον είδαμε σε ρόλο Σταμάτη Γονίδη, σε Τόλη Βοσκόπουλο και σε πολλές άλλες προσωπικότητες τις οποίες πάντα αγγίζει με σεβασμό και χιούμορ.

Η επικαιρότητα δεν έλειψε επίσης από το πετυχημένο show του Μάρκου Σεφερλή ο οποίος, παρουσίασε τα όσα μας απασχολούν σήμερα, με τη δική του ματιά. Ο κόσμος που βρέθηκε εκεί πέρασε λίγες ώρες γεμάτες γέλιο και ξέφυγε από τα προβλήματα και τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Από την επίσημη πρεμιέρα του Μάρκου Σεφερλή δε θα μπορούσε να λείπει και η αγαπημένη του σύζυγος, Έλενα Τζαβαλιά που στέκεται στο πλευρό του και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Το παρών στο Rex για να στηρίξουν το φίλο τους έδωσαν μεταξύ άλλων η Ελένη Χατζίδου, ο Παντελής Παντελίδης, ο Λευτέρης Πανταζής, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, ο Τρύφωνας Σαμαράς και πολλοί άλλοι. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR